ESKİ SEVGİLİ TAKINTISI VE TEHTİDİ?

Selamlar herkese 18 yaşımda sevgili olduğum bir çocuk vardı 2 sene sevgililik dönemi oldu fakat o bu dönemi daha çok c**sellik üzerine kullanan bir kişi oldu.

Ayrıldık ve aynı haftasi başka birisiyle birlikte oldu benim onu sevmemden dolayı ayrılığımızın üstünden bir sene olmasına rağmen ara ara halini sorup doğum gününü kutladim yazdım sonrada unutmaya çalıştım.

Bundan birkaç gün önceye kadar beni tekrar aramaya başladı ve sosyal medyadan saçma bir konuyu bana sorarak muhabbet başlattı.

Sonradan beni özlediğini evlenmek istediğini aynı mahallede olduğumuz için haber göndermek istediğinden bahsetti bir kaç gün konuştuk ben kalbim ve mantığım arasında savaşırken eski c***ellik konularini açmaya çalıştı.

Ben arada kalıp kabul etmedim ve hemen böyle yapacağını biliyordum diye yazmaya başladı ve üstüne tehtidler eklendi. Evime geleceğinden aileme yaşadıklarımızı anlatacağindan daha öncede benim fotoğraflarımla tehtid ediyordu. Bu tarz konulari döndürdü ve bende hemen engelledim fakat bugün tekrardan 3 kez aramış doğal olarak da kapıma gelmesi gibi şeyler oldugundan korkuyorum.

Sizce ne yapmalıyım bırakırmı (ailemden dolayı korkuyorum )

Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
ESKİ SEVGİLİ TAKINTISI VE TEHTİDİ?