Dün eski sevgilim ile yeniden oturup konuştuk.. 7 yıldır tanıyorum ve her defasında aramızda bir engeller oluyor.. Çok hatta yaptık ama ayrıldıktan bir kaç ay sonra hep geri dönmek istedi.. Yaklaşık bir sene önce ayrıldık... Ve bir kaç haftadır yeniden görüşmeye başladık, kendisi duygularını pek açık etmez ve dün oturup baya bir konuştuk, açıkçası sadece ben konuştum gözlerim yaşlı kendimi nasıl his ettiğimi bu gidiş gelişlerden yorulduğumu onun hayatında ne gibi bir önemim olduğunu bilmediğimi beni hep yok saymasını. İlk defa sana söyleyecek birşey bulamıyorum dedi.. Herşeyde haklı olduğumu fakat herşeyi düzeltmek istediğini.. Sonra bir sarıldı başladım ağlamaya.. nasıl bir durumdayım hiç merak etmiyorum -.- Şimdi illa annesinlen tanıştırmak istiyor .. Kabul etmedim... Benim annem zaten kendisine çok karşı beni mutlu edemeyeceğini sanıyor... Napim bilmiyorum.. Zamana bırakmak istiyorum şöyle bir kaç ay.. Ama nasıl söyliye bilirim bilmiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Onu kırmadan zamana bırakmak istediğimi fakat hala birşeylerin ola bileceğini nasıl ifade ede bilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer