Ancak olur veren insanlar ilgimi ve takdirimi çekiyor çünkü siz insanoğlu aşk ve sevgiye dair henüz bu uçsuz bucaksız mecrayla ilgili çok az şey bilebiliyorsunuz.
Biz de. Sizi seviyorum<3
Aşk tamamen serotonin dopamin ve histaminin etkisinde olduğu için gerekli bu maddeler salgılandığı zaman aynı anda bir ayıya bile aşık olabilir mişsin o yüzden sadece bir kişiyle sınırlı kalmaz aşk eğer takıntılı bir hasta ise kavuşamadğı aşkı sürdürür sna gerçek olan sevgi iki kişinin her fedakarlığı yaptı gözlerinin içindeki o mutluluk annen baban kardeşin gibi sende özel yeri olan o da zaten ilerde eşin oluo günmzde çok az
Allahtır kalpleri ısıtan ve soğutan eğer allah soğutmak isterse soğur ısıtmak istese ısınır allahın bilceği iştir bunu kimse bilemez
Teslim olmak... Olursun. Aşık olmak... Olursun. İkisi bir arada çokta güzel olur eğer yüreğin varsa. Ben yaptım elbet yapan çok insanda olmuştur. Ama köşeye bir hiçmişsin gibi atıldıktan sonra. Neyin teslimiyeti neyin bağı? Hayatım mahvoldu o kesin. Bide ona verdiğim sözü tutup sürekli bağlı kalıcam iyice ölücem boşuna yaşamış olucam. Seni köşeye atan bir gereksiz için hemde. Hayat her zaman okuduğumuz gibi olmuyor
sizi köşeye atmıyoruz be biz.. sadece artık öfke ile yurumuyor
Biz yürütemedik ayrıldık.
Yani ben onun da düşüncelerinin böyle olduğunu zannediyorum senin gibi seviyomuş gibi kullanıldığını felan düşünüyodur ya da daha ziyade ben onun bu tarz teşebbüsleri olduğunu düşünür gibiyim ama bu gördüğün gibi bu soruyu yazdığıma göre benim tarafımdan böyle değil. Tartışılır senin hikayen bu farklı olabilir
sen daha saçının rengindne menun olmayıp ojenin renigndne falan 1000defa değişiyon kalmış burda aşk sonsuza kadar sürer mi he sürer... sen önce zevkleirni tercihlerini bir sabitle sonra aşkın sonsuzluğunu düşün.
nerden biliyosun ki.
Cevap
23Cevap
Bak bu benim hikayem içinde aşk a bakış açım verdiğim emeklerde var...
www.kizlarsoruyor.com/.../a58474-ilk-ask-husran
Sürer tabiki ancak Allah çok az kişilere nasip esiyor
Olmayan olmazmış...
Pek ihtimal vermiyorum ama belki bir umut
insanlar aşık olmuyor sadece bir süreligine hoşlanıyor o kadar
Gerçek aşk yaşayan insan var olduğuna inanmıyorum..
Sonsuz aşk yoktur belki kavuşamayanlar sonsuz olabilir çünkü kavuşunca aşk bitiyor..
bence artarak çoğalmalı o..
Hayaller güzeldir ama senin bahsettiğin hayalden öte
İlk heyecanlar aynen kalamaz elbette ama aşk biçim değiştirir.
Sonsuz aşk yok derler yaşayıp görürüz elbet 😂
Sonsuzun birak 1 yıl sevse kafi :)
teslim olmayanlar sevemezler sonsuza kadar
Aşk eski bir yalan ademle havvadan kalan 😉
hiçbirşey sonsuz değildir. alkolik kafası o -_-
Sever ancak aşk sonsuza kadar surmez
Saygı varsa sevgide kalır.
Maalsef surmez sürmuyor
Ben sürüceğine inanıyorum..
aşk bir kere olur, evet
Sürmez. olmadığı için
kavuşuncaya kadar sürer