İçim yana yana vazgeçtim?

henüz 5. ayımız. ama beni her konuda fazlasıyla kırıyo umursamıyo önemsemiyo duygularımı hiçe sayıyo suçsuz yere yargılayıp yalancı diyo kızlarla konuşmak istiyo, egosu ve kibiride var ben üzülmekten çok yoruldum ve ona 1 saat önce bu mesajı yazdım;

Ben acı çekmekten yoruldum. canımın yanmasından yoruldum. paramparça olmaktan yoruldum. sürekli kendimi anlatmaktan yoruldum. umursamamaktan yoruldum. sevilmemekten yoruldum. hep geri planda kalmaktan yoruldum. beni üzmenden yoruldum. beni kırmandan yoruldum. beni ağlatmandan yoruldum. güvenimi yok etmenden yoruldum. sen beni tükettin. benim hislerimi umursamıyosun. duygularımı hiçe sayıyosun. bana acı çektirmekten zevk alıyosun. ben kalbimi vucudumu ruhumu canımı hissetmiyorum. hepsi tekrar tekrar cayır cayır yandı ki hissedemeyecek kadar yok oldular. sen aşık değilsin. sen sadece ergenlik dönemindesin ve hoşlantıyı aşk sanıyosun. hayır hayır kusura bakma bu hissettiklerin bana olan aşk değil. sadece benimle vakit geçirmekten konuşmaktan zevk alıyosun hepsi bu, eğer aşk olsaydı vijdanın olurdu bir kızın içini bu kadar parçalamazdın. benim canım yanınca seninde canın yanardı. ama senin canın yanmıyo. ben devam edemiyeceğim. bana ne zaman aşık olursan benimle tekrardan tanış. ne zaman değerimi anlarsın ozaman yazarsın. ben artık hayatımın hiçe sayılmasından ciddi derecede bıktım. ben daha fazla konuşup fazla zamanını almayacağım. kendine iyi bak olur mu lakin benim yokluğumda çok üşüyeceksin. en güzel hatıralarım. en güzel anılarım Allaha emanet ol hoşçakal.

‘’seni çok seven koca gözlü kız..’’

yanlış mı yaptım ben? sevmediğimden değil. üzülmekten ve umursanmamaktan yoruldum. vazgeçtim.
İçim yana yana vazgeçtim?