Artık herşeyden vazgeçtim?

Yaş 23 sayılır aile oldum olası normal olamadı. Çok aradım bunun eksikliğini. Lisede aşık oldum ela diye bir Elazığlıya. Ankara ya abisi üni okumaya gelmiş ailecek okul açıkken Ankara kapanınca Elazığ. Üç ay çıktık okullar kapandı gittiler gelmeyeceğim dedi ben okulu bıraktım çalışıyorum duydum gelmiş okulu değişmiş başka biri bulunmuş
hani insan bekler ya sevdiğini dönecek diye işte 6 7 yıl bekledim 2008 de tanıdığım aşık olduğum kız 2015 8. Ayda geri döndü okul bitmiş memlekete dönülmüş. Doğum gününde geri söndü yanına gittim herşeyleri yaptım da camide yattım otele vereceğim parayla altın kolye aldım. Ama beni sevemediğini söyleyip usulca gitti.
Kendimi ona saklıyordum cinsel açıdan dediki ben senin kadar temiz kalamadım. İnsanın sevdiğinden vazgeçmesi çok ağır bir tramva. Artık tek aşkımdan değil herşeyden vazgeçtim çalışmak yemek içmek hiç birşey tat vermiyor yeni birini de aramıyorum artık. Öylece darmadağın kaldık.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu olanlar yeni olmadı 5 ay geçti üzerinden uğruna herşeyi yaptığım yapacağım insanın ağzından beni sevmediğini duymak çok ağırdı. Bazen düşünüyorum bir kız bulayım diye kızlarda kendini aşmış durumdalar. Öyle ortada kaldık.
Artık herşeyden vazgeçtim?