her şey pahalı ev pahalı, yeme içme pahalı,
Geçim Zor gelir zor, ben pes ettim, kendime kiyacam
Geçim Zor gelir zor, ben pes ettim, kendime kiyacam
Kendine gel kardeş ben bu vaziyete çok düştüm savaşmak zorundasın bana çok serseri diyenler oldu kendi ailem bile beni hep dışladı kendimi bildim bileli yanlızdım hatta bir aralar yatacak yerim bile yok desem az kalır ama bir şekilde kalktım bugün TSK da 2 ci yılım o serseri diyenler beni dışlayan ailem yanına çekmeye çalışır oldular biraz uzun oldu kusura bakma bende yılların doluluğu var sende böyle yazınca beni o günlere gönderdin ☹️
Tsk da ne iş yapıyorsun kardeşim
Neden varsın? Dünyada kendine bir hayat kurmak, karnını doyurmak için mi yoksa Allah'ın rızasını kazanıp zorluklarla mücadele edip ahireti kazanmak için mi?
Allah in rızasını kazanınca zengin mi oluyorum, geçim olmadan bir şey oluyor mu, sen açlıktan her gece ağladın mı, hep dua ettim karisligini görmedim, ben şu an eve ekmek alamıyorum, evler market alış verisleri yüksek, iş veren adam akıllı kişi Yok siz tabi zorlanmadiniz anlamazsınız
Nereden biliyorsunuz yaşamadığımı? Tanımadan etmeden bol keseden atmak kolay tabii! Ne güzel İstanbul be!
İstanbul da yaşıyorsan demek ki zenginsin
güzel şaka ama güldürmedi
Ben yoklukla savaşıyorum sen alay ediyorsun Allah bildiği gibi yapsın sizi
Diyene bak.. Neyse Allah yardımcınız olsun
Cevap
2Cevap
Her millet hak ettiği şekilde yönetilir. Biz buymuşuz, böyle yönetiliyoruz. Kurunun yanında yaş da yanıyor sadece. Kendine kıyarsan ilerde ülke düzlüğe çıktığında aramızda olmazsın. Ve o günleri kaçırmış olursun. Kıyma.
Pes etme Akdenizde turistik otellerde iş ara gözün gönlün açılır rahat edersin
Şartları ne kalacak yeri nasıl bulacağım para yok
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?