Tiksiniyorum sapıkmış resmen gozumu açtı kız yardım edin lütfen?

Arkadaşlar kimseyle çıkmadım bu zamana kadar sonra birini sevdim çok sevdim çok değer verdim dünyamın merkezine koymuştum onu.. Haklı olsam da özür diledim hep alttan aldım uzerine gitmedim sıkmadım ihanet etmedim hiç sürekli aklımdaydı.. Bunların hepsi ilk ilişkimin tecrübesizliğiydi.. Çok saf sevdim ben onu. İlk o tuttu elimi ilk o sarıldı cinsel yönden hiçbir şey olmadı.. Geçen hafta terketti beni çok canım yandı çok ağır laflar dedi sevmiyorum duygularım bitmiş dedi uzatma dedi çok sevdim çnku onunlayken mutluymuşum ben.. Her gun ağlıyordum ta ki dun geceye kadar dun beni onun arkadaşları aradı uzulme bırak şunu o kaybetti dedi sen çok saf ve temiz sevmişsin onu dedi sakın ağlama dediler sana bunu söylemeyecektim ama daha fazla üzülmemen içim soylicem dedi benimki benle çıkarken üniversite de bir kızla aynı odada kalmış hatta telefonda o kızla konuştum bana kız canım sakın uzulme ama senin gozunu açmak zorundayız dedi ben yatakları ayırdım dedi o birleştirdi dedi ben ne yapıyorsun sen dedim dedi neyse sonra biz çift kişilik yatakta yattık ama benim arkam dönüktü bu bana sarılmaya opmeye başladı arkamdan ulan ne oluyo dedim dedi sonra benimki de seni çok seviyorum unutamıyorum yapalım demiş bu kızı da 1 gunluk tanıyormuş kızda onu tongaya getirmiş hadi yapalım demiş benimki gidip cüzdanından pre***** almış hemen kızda bunu görünce tekmeyi basıp evi terketmiş o günden beri tiksiniyorum ondan uzak dur dedi benim bulunduğum ortamlara da gelmez dedi çok pis bir çocuk dedi sakın uzulme yoluna bak ondan daha iyisi çıkacak dedi bu lafı duyduktan sonra herguna ağlayan ben ilk defa ağlamadım çnku yapar öyle birşeyi içinde istek var.. Hissizleştim sanki.. Şok oldum ama sizce kız bana demekle iyi mi yaptı bunu? Helal olsun ama ben evde onun için ağlarken adam neler yapıyormuş
Tiksiniyorum sapıkmış resmen gozumu açtı kız yardım edin lütfen?