Diğer Kız kankama lakap bulmam gerek düzgüm cevap yazın lütfen? Melankoli55 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karşı cins kankam bana lakap buldu ben daha bulamadım yardım pls ? Güncellemeler+1 yıl Kankaya nasıl ve ne lakap kullanabiliriz güzel cevaba eig ya da xp Kız kankama lakap bulmam gerek düzgüm cevap yazın lütfen? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mihendiscik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl övmek için mi yermek için mi 0 3 Yorumla Melankoli55 +1 yıl Övmek için gibi. İyi söz olmalı Yorumla mihendiscik +1 yıl şimdi bu çok ince bir çizgi. yapacağımız ilk hatada kankilikten sevgililiğe geçiş yapabilirsin Yorumla Melankoli55 +1 yıl Geçiş işi yok kardeşim o benim için Yorumla
kartaliçe_1903 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Adı ne? 0 4 Yorumla Melankoli55 +1 yıl İ ile başlıyo burada yazmak istemem Yorumla Melankoli55 +1 yıl İrem Yorumla kartaliçe_1903 +1 yıl Ne alakası var ya yanlış bir şey soylediysem kusura bakma söylediğim bir kuş ismi 😕 Yorumla Melankoli55 +1 yıl Ama söylenecek bişey olması gerek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
övmek için mi yermek için mi
Övmek için gibi. İyi söz olmalı
şimdi bu çok ince bir çizgi. yapacağımız ilk hatada kankilikten sevgililiğe geçiş yapabilirsin
Geçiş işi yok kardeşim o benim için
Adı ne?
İ ile başlıyo burada yazmak istemem
İrem
Ne alakası var ya yanlış bir şey soylediysem kusura bakma söylediğim bir kuş ismi 😕
Ama söylenecek bişey olması gerek