Diğer Kız kardeşimin çene altında kıllar çıkmış ne yapsa bu durum geçer? sinanbelli Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hormonel bir bozuklukla alakalı mi sizce normal mi? Nedir bu durum? Güncellemeler+1 yıl Güncel neyle alakalı bu durum Kız kardeşimin çene altında kıllar çıkmış ne yapsa bu durum geçer? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Petscat Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bende de var normalm hormonlarla alakalı evet dokunmasın 1 3 Yorumla sinanbelli +1 yıl Olur öyle şeyler bencedePeki nasıl geçiyor mu çoğalıyor mu hormon tedavisi vs mi goruyorsun?Benim eskiden kız arkadaşım vardı o beyaz tenliydi baya çoktu onun ama sonradan geçmişti naptı bilmiyorum Yorumla Petscat +1 yıl Geçmiyor. Ben sorun etmiyorum vücutta kıl olur yani normal kafaya takılacak bir durum yok Yorumla sinanbelli +1 yıl Kalıcı değildir ama hormonal denge normal olsa geçer bence ufak bir tedavi ile Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sakal gibi çıkıyorsa doktora gitsin ama normal tuyler varsa o hepimizde var sorun degil 1 1 Yorumla sinanbelli +1 yıl Sakal gibi değil tüy ama siyah siyah Yorumla
No_Yo_Aquí Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl hormon tedavisi görmesi lazım 1 10 Yorumla sinanbelli +1 yıl Şimdilik hiç bakmıyorum ilerde geçer diye doktora vs de gitmedi Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl geçmez ki Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl arkadaşımda da öyle sorun vardı Yorumla sinanbelli +1 yıl Geçmez mi daha 20 yaşında Arkadaşın ne oldu peki onun nasıl şimdi Bende kardeşim de çene altında var az ama uzun baya erkek saçı gibi Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl tedavi oldu işte Yorumla sinanbelli +1 yıl Geçti mi peki komple?Neyi varmış ne tedavisi gördü Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl tüyleri fazla kalın sık oluyordu erkek gibi işte ondan dolayı olmuştu detaylarını sormadım hiç Yorumla sinanbelli +1 yıl He anladım peki geçti mi şimdi nasıl Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl daha iyi Yorumla sinanbelli +1 yıl Hım iyimis sevindim sor bir gün bakalım ne olmuş merak ettim Yorumla
Dikenli_incirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Doktora gidin 1 1 Yorumla sinanbelli +1 yıl Gitmedi pek takmıyor henüz yaşı küçük diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende de var normalm hormonlarla alakalı evet dokunmasın
Olur öyle şeyler bencede
Peki nasıl geçiyor mu çoğalıyor mu hormon tedavisi vs mi goruyorsun?
Benim eskiden kız arkadaşım vardı o beyaz tenliydi baya çoktu onun ama sonradan geçmişti naptı bilmiyorum
Geçmiyor. Ben sorun etmiyorum vücutta kıl olur yani normal kafaya takılacak bir durum yok
Kalıcı değildir ama hormonal denge normal olsa geçer bence ufak bir tedavi ile
Sakal gibi çıkıyorsa doktora gitsin ama normal tuyler varsa o hepimizde var sorun degil
Sakal gibi değil tüy ama siyah siyah
hormon tedavisi görmesi lazım
Şimdilik hiç bakmıyorum ilerde geçer diye doktora vs de gitmedi
geçmez ki
arkadaşımda da öyle sorun vardı
Geçmez mi daha 20 yaşında
Arkadaşın ne oldu peki onun nasıl şimdi
Bende kardeşim de çene altında var az ama uzun baya erkek saçı gibi
tedavi oldu işte
Geçti mi peki komple?
Neyi varmış ne tedavisi gördü
tüyleri fazla kalın sık oluyordu erkek gibi işte ondan dolayı olmuştu detaylarını sormadım hiç
He anladım peki geçti mi şimdi nasıl
daha iyi
Hım iyimis sevindim sor bir gün bakalım ne olmuş merak ettim
Doktora gidin
Gitmedi pek takmıyor henüz yaşı küçük diye