Güzellik & Bakım Kız Kardeşim 7 yaşında, koltuk altında kıl çıkmış. Normal mi? meral4556 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kız Kardeşim 7 yaşında koltuk altında kıl çıkmış normal mi? Güncellemeler+1 yıl Kız Kardeşim 7 yaşında koltuk altında kıl çıkmış normal mi? Kız Kardeşim 7 yaşında, koltuk altında kıl çıkmış. Normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Evet normal bazı kişiler erken girebiliyor ergenliğe 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Wov sanki çok erken gibi enteresan belki bir sağlık problemi olabilir doktora danışın 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı. erken ergenlik başlangıcı olabilir bi çocuk endokrinolojiye görünün bence 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Kızlar 9 yaş gibi giriyor ergenliğebiraz erken girmiş 0 0 Yorumla
Ylenol Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Maalesef yediklerimizin radyasyondan felan vücut dengemiz bozuldu , hormonel bı şey olabilir bı doktora gidin 0 0 Yorumla
kübracım14 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ergenliğe giriyor sanırım sadece kolunun altında mı çıkmıs sjs 0 3 Yorumla meral4556 +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Ferahxy +1 yıl Kontrol edin Yorumla meral4556 +1 yıl Tamam Yorumla
Excalibur7007 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl burada niye soruyorsun doktora sor biz ne dersek bos 0 0 Yorumla
Sansasyonelli Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Ben 14 yaşından sonra ergenliğe girildiğini biliyordum. Enteresan geldi. 0 0 Yorumla
Smöaözmslaş Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Normalde 13-16 yaş arası ergenlik normal bence erken ergenliğe girmeye başlamış 0 0 Yorumla
klrabsmanur Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 59% +1 yıl bir doktora gitmek lazım, çok erken değil mi 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hormonlarla alakalı bir şey olabilir. Çözüm doktor 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Normal değil hormon testi yaptırın bence 0 0 Yorumla
baharhffh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Değil baya erken çıkmış doktora götürmelisin 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kardeşim normal değil, helvam fıstıklj olsun 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Normal değil 0 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 486 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet normal bazı kişiler erken girebiliyor ergenliğe
Wov sanki çok erken gibi enteresan belki bir sağlık problemi olabilir doktora danışın
erken ergenlik başlangıcı olabilir bi çocuk endokrinolojiye görünün bence
Kızlar 9 yaş gibi giriyor ergenliğe
biraz erken girmiş
Maalesef yediklerimizin radyasyondan felan vücut dengemiz bozuldu , hormonel bı şey olabilir bı doktora gidin
Ergenliğe giriyor sanırım sadece kolunun altında mı çıkmıs sjs
Bilmiyorum
Kontrol edin
Tamam
burada niye soruyorsun doktora sor biz ne dersek bos
Ben 14 yaşından sonra ergenliğe girildiğini biliyordum. Enteresan geldi.
Normalde 13-16 yaş arası ergenlik normal bence erken ergenliğe girmeye başlamış
bir doktora gitmek lazım, çok erken değil mi
Hormonlarla alakalı bir şey olabilir. Çözüm doktor
Çok erken henüz doktora görünün
hormonlarına baktırın hemen
Normal değil hormon testi yaptırın bence
Değil baya erken çıkmış doktora götürmelisin
normal..
günümüzde..
Doktora gidiniz
Çok erken değilmi erkekte bile cikmaz
Kardeşim normal değil, helvam fıstıklj olsun