Sevgilim beni rezil ettin dedi ve terk etti beni:(

Arkadaslar 1.5 yildir kiz arkadasim var yani sevgiliyiz. Ciddi dusunuyorduk. Yalniz uzun zamandir sevgilime guzel bir surpriz yapmak icin para biriktiriyordum ve bir yerlere gidelim dediginde param yok diyordm cunku surpriz yapicaktm. bu yuzden de gittigimizde yerlerde ya ben ya sevgilim ya da ikimiz ortak oduyorduk hesaplari. Dun yanlislikla paramin oldugunu agzimdan kacirdim. Cok uzuldu cok kirildi cok agir konustu. Ben kimseye muhtac deglim parani saklamani gerektirecek ne yaptm ben benim param ikimizede yeter gibi kelimeler kullandi. Bende cok uzuldm cunku o parayi kotu bir durum icin ya da parayi cok sevdigim icin degil sadece onu daha cok mutlu edebilmek icindi.. sevgilime durumu anlattm 1-2 saat tribin ardindan Az bucuk anlayis gosterdi. Tabi bu esnada online bir oyun sayesinde tanistigimz bir arkadasimiz vardi ona anlattm durumu oda kiz arkadasima cok agir konusmussun falan deyince kiz akradasim bana kizdi beni rezil ettin ben en yakin arkadaslarima anlatmiyorm sen internetten tanistigina anlatiyosun helal olsun sana Dedi. bende o an saglikli dusunemedigimi cok kotu durumda oldugumu soledm ana olmadi ayrilalim dedi. Ne kadar yok derse diyeyim soz geciremedim :( ve ayrildi son bir mesaj attm aramani beklicem seni cok seviyorm dedm cvb vermedi. Bu sbahda en yakin arkadasi bna mesaj atti sizce geri donermi ?:(
Sevgilim beni rezil ettin dedi ve terk etti beni:(