Yapma dediğim seyi ısrarla yaptı bende anlık sinirle.. ptal mısın yapma dedim böyle dedim diye benden ayrıldı haklı mı? Kendisi de zamanında bana demisti ama🤔
Haklı
Haklı değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zamanında bana da canım demişti , eski sevgilim. İlk baştan uyarmıştım , daha sonraları yine canım demeye başladı. Soğudum ondan zamanla ve sonunda bitti. İlişkiler saygı , sevgi çerçevesinde olmalı (Ben sevdiğimden diyorum , ne var bunda diyordu). Zerre kadar bir hakaret bile ona müsade edildiğinde zamanla boyutu ve şiddeti artar , belki bunun farkında olunmayabilir ama insanoğlu nankör varlıktır. Sen sevdiğinden ve kaybetmekten korktukça karşındaki insan ağzına pislemeye devam eder , bu böyledir her zaman.
Ben zaten sözde birbirlerini seven insanların aralarında canım aptal mal canım bilmem ne gibi konuşmalarını anlamıyorum bu nasıl sevgi ya saygı olmadan sevgi mi olur. Bir ilişkide saygı varsa güven vardır güven varsa sevgi vardır birtanesi bile olmasa o ilişki ya yıkılır ya da vasat hale gelir. Zamanında o da o hatayı yapmış ve sen de yapmıssın bu yaşadıklarından ders çıkarabilirsin o kişiyi değil kendini dusun ve bu kotu alıskanlığı kontrol altında tutmaya çalış.
Kendisi zamanında dediği için senin ayrılman gerekiyordu, senin de onun yaptığından farkın kalmamış yanlış anlama ama bence ilişkide saygı uslup çok önemli.
Cevap
5Cevap
Erkeğin sana der, sen erkeğine diyemezsin. Saygısız hadsiz
Anana cok demisler ezik agla sen de oylesin
Haklı değil anlamiyorsa madem aptaldır zamanında aynı tepkiyi verseydin iyiydi sutlasaydin yani..
Abartmış ama seninkide saygısızlık koskoca insanlarız sonuçta çiftler birbirine saygılı olmalı
Yapacak bir şey yok.
Bu kadar saçma bir ayrılık sebebi duymamıştım.
Bu sizin samimiyetinize bağlı
niye aptal diyon cocuga yazık degil mi
haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?