Iliskiyi bitiren erkekse (kizin hatalari yuzunden) ve kesin bitti, bunun donusu yok, sevmiyorum sogudum dediyse. Ve bu erkek duygusal bir erkekse, ilerde ne olursa olsun yinede bitirdigine pisman olurmu? Ve geri donermi?
Cevabın nedir?
+1 yılFazla gec kalmadan mesaj at, yeterince beklemisin zaten. Bende sevgilimden ayni sebeblerden dolayi ayrildim. Eger mesaj atsaydi ve ozur dileseydi geri donebilirdim. Ama aradan 3 ay gecti , artik donsede hic bisey eskisi gibi olmaz. Ozur dile ve gercekten artik o hatalari yapmiyacani soyle. Ama gercekten icten geleren soyle. Insallah mutlu olursun 😊
05 Yorumla
Soran+1 yılAyriligimizin sebebi.. Onu cok bunalttim. Beni uyarmisti uzerimw gelme okul bni yoruyor falan derdi ama bn durduk yere hep kacga cikardim. daha once bitirmek istemistii. Seni sevmiyorum sogudum zorla kaliuorum derdi. Ama kavgalarimzdn biktigi icin ayrilmak istemisti. Bn yalvardim kal diye. Iliskimize devam ettik. bir kax hafta sonra bsy oldu bende bunu tehdit ettim (k. bakma ne konuda onu tehdit ettigimi soylemek istemiyorum). Bu tehditten sobra iyice sogudu bnden. Ozur dilemistim affetti. Ama aramiz soguktu.
Soran+1 yıl1 ay falan daha drvam. ettik ve bir ay sonra Senden sogudum bunaldjm, okul bni yoruyor, herkes uzerime geliyor. Hayatim yogun, artik rahatlamk istiyom falan dedi. Ayrilirken aci cekecem gecmis silinmez demisti. Arkadas kalalim dedim. sacmalama hayatimiza baskasi gitecek dedi. Sonra yinede kabul etti ama 2 hafta surdu sobra bni whatsapptan engelledi. Arada ona iliski hakkinda laf sokuyodum belki tekrar ister doye ama kesin bitti, bunun donusu yok falan dedi ve engelledi bni
- +1 yıl
@petit_Prince size birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkurler Sevgilim 2 gün önce yani perşembe gunu ayrılalım dedi birbirimize ağır konuştuk baya kırdık çok.. Ben çok acı çekiyorum çok seviyorum onun watsapp durumunda benim adım yazardı gitmiş tek duam o ellerini kimse tutmasın kömür gozlu meleğim #b bunu yazmış benim adım Melis onun adı da burak.. 2 günde nasıl unutur beni ben onun için ağlarken ne demek bu biriyle mi çıkıyo
- +1 yıl
@dermanbulamayankız Sen benden iyi taniyorsun sevgilini. 2 gunde yeni birini bulacak biriyse , seni baska biri icin terkedek biriyse inan hicbirsey kaybetmedin. Hatta Allah korumus derim. Ama oyle birsey yapmak erkeklige yakismaz. 2 gunde baska birinle cikmak. Hatta oyle bisey olsa bile hemen melegim falan yazmaz profiline. Ben kendimden biliyorum , profilimi sevgilimin ismini koymadim asla , ama melegim yazardim bende , 1&2 ay sonra yazdim. Saglam bir iliski olduguna emin oldugumda. Bilmiyorum su yaptigi sanki kiz tribi gibi geldi bana ya da yasi genctir. Bana sorursan sirf seni kiskandirmak icin yazmistir onu oraya. Eger hataliysan , gurur falan dinleme yaz. Yaptigin ve dedigin seylerden dolayi ozur dile. Kolay degil biliyorum. Haksiz isen ozur dilemek sart. Sen seviyorsun kizim , yuzsuzluk falan diye dusunme , asiksin sen , askta yuzsuzluk mu olurmus 😁
Bu mesaji yazmak icin gururumu ayak altina aliyorum , biliyorum sana kotu sozler ettim , kirmis da olabilirim. - +1 yıl
@dermanbulamayankız inan cok pismanim. Gozume uyku girmiyor. Sana soz veriyorum bunlar birdaha olmiyacana dahil. ( verdigin sozleri mutlaka tutmalisin !). Seni seviyorum. Lutfen bu mesaji okuduktan sonra hemen olumsuz cevap verme. Hala sinirli olabilirsin. Sen bir dusun ve kararini verdiginde ben burda olurum. Ben sana hala deliler gibi asigim , dogru kirginim da ama sana olan askim daha agir basiyo. Ve sayre ve sayre.. Ama icten gelerek yaz mesajini.
Boyle bir mesajla uyandim da ben mi geri donmedim sanki. Biz yandik siz yanmayin ✌
En İyi Cevaplar
Eğer biraz salaksa döner. Ama güçlü ve tecrübeli bir erkek bilir ki bir kız 1 kez hata yapıyorsa ikincisinide yapmaktan çekinmez. Çünkü kızların bir anda bunalıma girmeleri veya bazı şeylerden sıkılmaları erkeklere oranla daha olağandır.
05 Yorumla
Soran+1 yılKiz pismansa? Bidaha yapmiyacagina soz veriyosa yinede affetmezmisiniz?
- +1 yıl
Aldatmadığınız veya kışkırtmadığınız sürece her insan ikinci bir şansı hak eder. Fakat unutmamalısınız ki bardağı bile kırdığınızda eskisi gibi olmaz. Güven ayna gibidir 1 kez çatladığı zaman kendinize hep cizik bakarsınız. O geri dönse bile artık ilişkinizin bazı denge taşları değişmiş olacaktır. Ondan dolayıda eskiye oranla daha dikkatli olmalı ve daha hassas düşünmelisiniz. Unutmayın insanoğlu yaratılış itibariyle nankördür ona 10 kez iyilik yaparsınız zamanla 10unuda unutur ama 1 kez yaptığınız bir kötülük bir anı misali hep gözünün önünde canlanacaktır.
Soran+1 yılVallah dogru, guzel soyledin haklisin. Bu bizim 3. Ayriligimiz. Yani bidaha sans verirmi bilmiyorum.. Insallah affeder bakalim:(
- +1 yıl
Üzülerek söylüyorum ki eğer 3 kez ayrıldıysanız bence daha fazla zorlamayın çünkü 4. kez de ayrılırsınız ve buda sizin daha çok üzülmenize ve psikolojik depresyona girmenize sebep olur. Hayatta bazen inceldigi yerden koparmak gerekir. Sonuçta Türkiye'de 75 milyon insan var şansınızı başka birisiylede deneyebilirsiniz ama yinede hayat sizin hayatınız ve bu hayatı en iyi sizden başka kimse bilmez o yüzden sizin için en iyi kararı bir tek siz verebilirsiniz.
Soran+1 yılHaklisin aslinda. Yinede bn bir sansimi deniyecem bakalim ins affeder. Hersey icib tesekkur ederim. Allah razi olsun
eğer saçma hatalar yapmaya devam etmezsen ve seni gerçekten sevdiğine eminsen.. kalben onu kaybetmediğini biliyorsun dönme ihtimali yüksektir ama sen sıkıştıran taraf olmamalısın sabreden taraf olmalısın sadece
02 Yorumla- +1 yıl
@çiçeğim96 size birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkurler Sevgilim 2 gün önce yani perşembe gunu ayrılalım dedi birbirimize ağır konuştuk baya kırdık çok.. Ben çok acı çekiyorum çok seviyorum onun watsapp durumunda benim adım yazardı gitmiş tek duam o ellerini kimse tutmasın kömür gozlu meleğim #b bunu yazmış benim adım Melis onun adı da burak.. 2 günde nasıl unutur beni ben onun için ağlarken ne demek bu biriyle mi çıkıyo
- +1 yıl
@dermanbulamayankız herşeyden önce şunu düşün o kişi artık sana ait değil bu düşünceyi kabullenmek çok zor biliyorum ama içine sindir bu düşünceyi. ve o b harfinin ne olduğunu bilmiyorsun direk kafanda paranoyaklık yapıp kurma. gerçeği öğren o insanı sorgulamadan sıkmadan. eğer gerçekten birisi varsa hayatında sen zaten terkedileli çok olmuşsun arkana bakmadan devam etmen gereken zaman gelmiş demektir sakın intikam falan almayı düşünme. ama eğer öyle değilse hayatında biri yoksa sadece ve sadece köşene çekilip sabret ne laf sok ne ara ne mesaj at ne durumunla gönderme yap , sadece sabret sevginiz gerçekse herşey oturur yerine.
Kiz hatasini anlayip özur dilerse erkekte hala seviyorsa doner.
03 Yorumla
Soran+1 yılBn onu tehdit ettim:( durduk yere hep kavga cikardim. Oda bunaldi, bikti. Zaten daha omce bitirmek istemisti kavgalarimizdan. biktigi icin ama bn yalvardim kal diye. Sonra bsy oldu bn onu tehdit ettim, ondan sonra iyice sogudu bnden. Ozur diledim affetti ama aramiZ soguktu. Bir ay sonra o bitirdi. Ben dayanamiyorum, hayattan biktim, stresliyim. bunaldim, okul bni yoruyor, herkes uzerime gwliyo, senden sogudum sevmiyorum, benim icin tamamen bitti falan dedi ve ayrildi:( ayrilirkem gecmis silinmez aci cekecem demisti. Bu laflari soyleyen kisi geri donermi sence?
Soran+1 yılAyrilali 2 ay oldu ama? Daha nkdr bwkliyimki
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
+1 yılevet geri döner. kızın hataları yüzünden bitiriyorsa duygusal biri acı çektiği içindir. tek istediği hatalarını anlayıp iyiye doğru yönelmen yani pozitif olmandır. bunu kanıtlayabilirsen geri dönecektir.
016 Yorumla
Soran+1 yıl
Ayriligimizin sebebi.. Onu cok bunalttim. Beni uyarmisti uzerimw gelme okul bni yoruyor falan derdi ama bn durduk yere hep kacga cikardim. daha once bitirmek istemistii. Seni sevmiyorum sogudum zorla kaliuorum derdi. Ama kavgalarimzdn biktigi icin ayrilmak istemisti. Bn yalvardim kal diye. Iliskimize devam ettik. bir kax hafta sonra bsy oldu bende bunu tehdit ettim (k. bakma ne konuda onu tehdit ettigimi soylemek istemiyorum). Bu tehditten sobra iyice sogudu bnden. Ozur dilemistim affetti. Ama aramiz soguktu
Soran+1 yıl1 ay falan daha drvam. ettik ve bir ay sonra Senden sogudum bunaldjm, okul bni yoruyor, herkes uzerime geliyor. Hayatim yogun, artik rahatlamk istiyom falan dedi. Ayrilirken aci cekecem gecmis silinmez demisti. Arkadas kalalim dedim. sacmalama hayatimiza baskasi gitecek dedi. Sonra yinede kabul etti ama 2 hafta surdu sobra bni whatsapptan engelledi. Arada ona iliski hakkinda laf sokuyodum belki tekrar ister doye ama kesin bitti, bunun donusu yok falan dedi ve engelledi bni
- +1 yıl
duygusal erkek affeder. önemli olan senin adım atman. tehdit güzel bir şey değil. insan 2 gün sonra ne olacağını bilmeden yaşamamalı hiç gitmeyeceğini kendine değer verildiğini bilmeli hissetmeli. bir şey yapma diyorsa sana yapma arada mesela bu fedakarlıkta bulun. mesela seven insan sevgilisinin kariyerini düşünür. senin çıkardığın tartışma onun içine dert oluyor ders çalışamıyor birşey yapamıyor. sonra da diyor ki içinden beni herşeyden alıkoyuyor. birlikte bir geleceğimiz olacaksa benim en iyi olmamı istemeli ona göre hareket etmeli. mesela illa tartışma çıkaracaksan gece uyumadan 1-2 saat önce çıkar. ama öncesinde de mesela otur derslerine çalış şimdi geleceğimiz önemli de. mesaj atarsan döverim falan de.
- +1 yıl
sen çok geç kalmış gibisin. bir an önce konuşmalısın al karşına konuş öyle whatsapdan falan olmaz. okul çıkışında vs. oturt bir yere konuşun karşılıklı.
Soran+1 yılBulusmak istesem buyuk ihtimal konusacak sey kalmadi diyecek. Bu onun meshur lafi. Iliski ilk bittigi zaman okulu bahane edip bulusalim demiatim. Senin amacini bn biliyorum dedi. Derdin olsa zten whatsapptan anlatirdin demisti
- +1 yıl
zaten söyleyerek buluş demedim. direk yanına git biraz konusmak istiyorum de
Soran+1 yılIsin ucunda twhdit var ama:( affedermi bilmiyorum:(
Soran+1 yılAslinda haklisin. bir sekilde gorusmem lazim
- +1 yıl
başkasıyla olurum dedin sanırım?
Soran+1 yılNasil anlamadim?
Soran+1 yılHaa yokk pardon simdi jeton dustu. Hayir oyle bsy demedim ona kesinlikle. Oyle bsy yapmamda
Soran+1 yılNeyse baya bunalttim seni k bakma. Hakkini helal et. bnden yana helal olsun. Baya destek oldun. Icim rahatladi bak vallaha.
- +1 yıl
sorun değil benimde helal olsun geçtiyse hakkım. tehdit sinirle söylenebilecek bir şey yani çok takılma oraya bence. yapman gereken karşına alıp konuşmak. diyeceksin mükemmel değilim illa ki kusurlarım var bunları sen bana söyleyeceksin ki bileceğim öğreneceğim. aynı şekilde sende öyle diyeceksin. ben hatalarımlada olsa buradayım karşındayım geldim konuşmak için diyeceksin. gerisi artık karşı tarafa kalmış. senin yapman gereken budur. süpriz yap git yanına.
Soran+1 yılHaklisin vallah abi. Bunlar sonucta mesajla konusulacak konular degil. Yuz yuze konusmamiz daha mantikli. 2 hafta sonra sinavlari var. Sinav donemi baya bir strese giriyor cocuk. Onu rahatsiz etmek istemiyorum simdilik, kafasi dagilmasin. Sakin kafayla calissin sinavlarina. Donecegi varsa bile sinav stresinden dolayi ters tepki verip donmeyebilir. Sinavdan sonra bn zaten ilk adimimi atacam zaten insallahh
- +1 yıl
tamam bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Soran+1 yılAmin insallah. Allah senden razi olsun vallah. Hersey icin tesekkur ederim. Ok peki allaha emanet ol, bye:P hahaha
kızın hataları varsa kız ilk önce hatalarını telafi edecek
ondan sonra erkeğin affetmesi için önceden ona verdiği değerin en az 2 katını verecek. ozaman erkek döner116 Yorumla
Soran+1 yılBunu ona nasil iapatliyabilirim
Soran+1 yılAyrilali iki. ay oldu ve cok kesin konusarak ayrildi. Ve bu 3. Ayriligimiz.
O aramadi hic. Bende aramadim.. ona zaman vermek istedim. Sinirliydi cunku. Ofkesi gecmismidir sence? bir kac gun sinra ona ozur mesaji atmak istiyorum cunku
Soran+1 yılBuarqda ayni sehirde yasamiyoruz malesef
Soran+1 yılBirbirimizi 2,5 senedir taniyoruz.. arada ayrilik oldu tabi. Buda 3. Ayriligimiz oldu
Ayrligimizin sebebi o buaralar coook syresli okul yuzunden. Uzerime gelme derdi ama bn surekli kavga cikarip durdum, gereksiz yere trip. atmalar, kiskancliklar yaptim. Ve birgum salak. gibi bunu tehdit. ettim. sonra ozur diledim. Affetti ama aramiz soguktu. Bir ay sonra o bitirdi. Bn dayanamiyorum sogudum sevmiyorum okul bni yoruyor, stresliyim, herkes uzerime geliyo bunaldim, hqyattam biktim falan dedi ve ayrildi. Ayrilirken gecmis silinmez aci cekecem drmisti
Soran+1 yılEvet kesinlikle. Ben dwrsimi aldim vallah. Hayatta boyle bsy yapmam birdaha
Soran+1 yılCuma gunu mesaj atacam zaten. Bu hafta sinavlarii var... Bitsin. Sonra ilk. adimimi atacam insallah. Peki sogumusmudur sencs? Erkekler 2 ayda soguyabilirmi? Sonucta ayrilali 2 ay oldu..
Soran+1 yılYok est. Inemli degil.
Yok kardesim vazgectim ondan. 3gun once mesaj attim. bni rahat birak, sana karsi bsy hissrtmiyorum, yazma bana artik. Sevgilim var falan dedi.. bu sabahta yazdim ona. Yine ayni seyleri soyledi. Kurana yemin et sevgilin var diye dedim. Ve kurana yemin etti..
Okul onu yoruyor, bayaaa stresli, dayanamiyorum. biktim, herkes uzerime geliyo diyen kisi iki ayda sevgili buldu? Nasil oluyorsa..
Bnce kendini bana karsi sogutmak istedi diye oyle soyluyor bilemem. Ama eger biri varsa bile. en buyuk serefsizligi yaptin bana Şu an dedim. Hayqtina kim girerse hep onda bwni arayacaksin, kiyasliyacaksin, her konusmasini tavirlarini hareketlerinde beni arayacan dedim. Degerimi mutlaka anlayacaksin dedim. Ama bsy yazmadi bana.
Olurki birgun donmek istersen lutfen gurur yapma olurmu. Yaz ara sor. Aeo yolun acik olsun dedim. Bsy yazmadi sonra
Soran+1 yılBen bile sasirdim acikcasi. Bukadarini beklemiyordum. ondan. hayattaa bana kiyamazdi.. Ama Şu an dusmaniymisim. gibi davraniyor bana
Soran+1 yılInsallah:)
Bsy sorabilirmiyim? 3 gun onve mesah attim. Buhun mesaj attim. Surekli bni rahatt birak, yazma, buyuk. yemin ederek sevgilim var diyor. Bidaha mesaj atarsan kardesine herseyi anlatirim falan dedi. Mademki bndn bukadar rahatsiz ve sevgilisi var. Surekli mesaj atmama ragmen niye beni mesaj yerinden engellemiyor?
Soran+1 yılBana pek inandirici gelmedi. Sevgilisi yok bnce. Ama neden beni tehdit ediyor sencwe? Ve mademki rahatsiz mesaj atmamdan, neden engellemiyor?
Bir ihtimal. Ben kendi hatalarım yüzünden dönüş yaptım. Ama affetmedi hayalimin tanrıçası. Dönebilir. Ama zaman konusunda kesin bir genelleme yapılamaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrilali iki. ay oldu ve cok kesin konusarak ayrildi. Ve bu 3. Ayriligimiz. Yinede donermi sence
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim
erkeğin duygusal olması burdaki tek değişken değil ki buna bakarak bir çıkarım yapılamaz. burdaki en önemli şey senin yaptığın hatalar. ben de duygusal biriyim tolere edebileceğim hatalar vardır, karşımdaki kızın bana yaklaşım tarzına göre affederim ya da affetmem. ama tolere edilemeyecek hatalara karşı kız ne yaparsa yapsın affedemem.
012 Yorumla- +1 yıl
@RuaDuwall size birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkurler Sevgilim 2 gün önce yani perşembe gunu ayrılalım dedi birbirimize ağır konuştuk baya kırdık çok.. Ben çok acı çekiyorum çok seviyorum onun watsapp durumunda benim adım yazardı gitmiş tek duam o ellerini kimse tutmasın kömür gozlu meleğim #b bunu yazmış benim adım Melis onun adı da burak.. 2 günde nasıl unutur beni ben onun için ağlarken ne demek bu biriyle mi çıkıyo
Soran+1 yılAyriligimizin sebebi.. Onu cok bunalttim. Beni uyarmisti uzerimw gelme okul bni yoruyor falan derdi ama bn durduk yere hep kacga cikardim. daha once bitirmek istemistii. Seni sevmiyorum sogudum zorla kaliuorum derdi. Ama kavgalarimzdn biktigi icin ayrilmak istemisti. Bn yalvardim kal diye. Iliskimize devam ettik. bir kax hafta sonra bsy oldu bende bunu tehdit ettim (k. bakma ne konuda onu tehdit ettigimi soylemek istemiyorum). Bu tehditten sobra iyice sogudu bnden. Ozur dilemistim affetti. Ama aramiz soguktu
Soran+1 yılYok onemli degil. Daha yazmadim malesef:( hqftaya sinavlari var cunku. A korkuyorum affetmiywcek diye:( onu cok bunalttim bide tehdit ettim salak gibi:( sen olsan bunlari yapan kizi affedermiydin?
- +1 yıl
işte dediğim gibi insandan insana farklılık gösteriyor bunlar. ben sevgilimin üzerime çok düşmesinden (bunaltılmaktan) genel olarak hoşlanırım. tabi seviyor olmam lazım. Hangi konularda üstüne düşerdin, bu tutumunu ne derece sürdürürdün?
Tehdit ettiğin şey tahmin ettiğim şeyse sıkıntı yaratması normal. yani tehdit malzemesi olarak kullanılmayacak şeyler vardır. bir kere dillendirildiği zaman o konuda insanı soğutur. İşte böyle birşeyse benim affetmem zor olurdu. - +1 yıl
işte dediğim gibi insandan insana farklılık gösteriyor bunlar. ben sevgilimin üzerime çok düşmesinden (bunaltılmaktan) genel olarak hoşlanırım. tabi seviyor olmam lazım. Hangi konularda üstüne düşerdin, bu tutumunu ne derece sürdürürdün?
Tehdit ettiğin şey tahmin ettiğim şeyse sıkıntı yaratması normal. yani tehdit malzemesi olarak kullanılmayacak şeyler vardır. bir kere dillendirildiği zaman o konuda insanı soğutur. İşte böyle birşeyse benim affetmem zor olurdu.
Soran+1 yılIste o tehdit herseyi mahvetti:( kotu bir tehditti ama cok pismanim:( peki ne yapmam laz
Soran+1 yılNe yaomam lazim bni affetmesi icin? Ayrilali iki ay oldu. Ofkesi gecmemismidir?
- +1 yıl
affetmesi için bir girişimde bulundun mu peki? ayrıldıktan sonra iletişime geçtiniz mi? bide yanlış anlıyorum galiba ayrılalı iki gün oldu demiştin yukarıda. şimdiki mesajında 2 ay yazmışsın. Tez yazıyorum bu aralar kafam çok dalgın belki ondan yanlış anlamış da olabilirim kusura bakma:)
Soran+1 yılYok estagfirullah. Yok o iki gunu yazan bn degilim. Onu yazan kisini ismi 'dermanbulamayankiz' bizim aramiza girmeye calisti diyelimm. Soruyu oyle sormak istedi. Yani sen bana yorum yazarken o arada sana kendi sorusunu sordu
Soran+1 yılHic iletisime gwcmedim ayrildiktan sonra. Ofkelidir dedim rahat birakmak istedim onu
+1 yılKızın hataları yüzünden diyorsun. Ben olsam kızın pişman olup hatasını anlayıp özür dilemesini beklerim. bir hata yapmışki çocuk ayrılmış niye pişman olup dönsünki?
014 Yorumla
Soran+1 yılBnde ozur dilemek istiyorum aslinda ama okdr kesin konustuki. Donermi. bilmiyorum:(
Soran+1 yılAyrilali 7,5 hafta oldu:(
- +1 yıl
bence bekliyordur. kabul edip etmeme olasılığı nasıl ayrıldığınıza bağlı
Soran+1 yılAyriligimizin sebebi.. Onu cok bunalttim. Beni uyarmisti uzerimw gelme okul bni yoruyor falan derdi ama bn durduk yere hep kacga cikardim. daha once bitirmek istemistii. Seni sevmiyorum sogudum zorla kaliuorum derdi. Ama kavgalarimzdn biktigi icin ayrilmak istemisti. Bn yalvardim kal diye. Iliskimize devam ettik. bir kax hafta sonra bsy oldu bende bunu tehdit ettim (k. bakma ne konuda onu tehdit ettigimi soylemek istemiyorum). Bu tehditten sobra iyice sogudu bnden. Ozur dilemistim affetti. Ama aramiz soguktu
- +1 yıl
işin zor çocuğu rahat bırak biraz. Ama geri dönebilir öyle kötü bir durum yok
Soran+1 yılNkdr daha brkliyimki. Ayrilali 7,5 hafta olduu. Zaman gectikce iyice sogumazmi benden?
- +1 yıl
Haklısın. 7.5 hafta çok uzun bir zaman.
Soran+1 yılTuh yaa:( daha 2 hafta beklemeyi dusunuyordum aslinda. 2 hafta sonra sinavlari var cunku. Rahatsiz etmek istemiyorum onu, kafasi dagilmasin. Ama beklersem soguma ihtimalide var tabi:(
- +1 yıl
bekle o zaman sınavları var diyorsun. çocuk üstüme gelme demiş. okulum var demiş.
Soran+1 yılDogru haklisin. Sinavdan sonra bn ilk adimimi atarim ozaman insallah.
- +1 yıl
inşallah birlikte olursunuz
Soran+1 yılTesekkur ederim. Amin insalllaahh
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılElbette dönerler. Hatta bazıları kesin dönüş yapıp ameliyat olurlar. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrilali iki. ay oldu ve cok kesin konusarak ayrildi. Ve bu 3. Ayriligimiz. Yinede donermi sence
+1 yılSenin ona gerçekten değer verdiğine inanırsa dönebilir mesela kıskandırmak için bir başkası ile olma
010 Yorumla
Soran+1 yılYok hayatta kiskandirmak icim oyle bsy yapmam. Ama benim hatam surekli. kavga cikarmamdi ve en buyuk hatam ise onu tehdit etmekti:( ve tehditten sonra iyicesogudu. ama pismanim.
- +1 yıl
Ayıp olmuş özür dile o zaman ayrıca bence soğumamıştır ama bu yüzden çok kızmıştır
Soran+1 yılBencede.. Zaten. bana hep derdi uzerime gelme stresliyim, okul bni yoruyor. Ama bn dinlemedim. Kavga cikarip durdum. Ve birgun iste dedigim gibi tehdit ettim ondan sonra bnden iyice sogudu. Ozur diledim affetti ama 1ay sonra o bitirdi. Bn artik dayanamiyorum bunaldim hayattan biktim, stresliyim, herkes uzerimw gelmiyo, senden sogudum sevmiyorum, benim icin tamamen bitti, bunun donusu yok artik falan dedi. Ama ayrilirken gwcmis silinmez aci cekecem demisti
- +1 yıl
Korkuyorsun sanki zorla güzellik olmaz ama bana kalırsa sonuç şu şekilde ilerleyebilir; sen mesaj atıp özür dilerim dersen onun yüreğine su serpmiş olursun çünkü "geçmiş silinmez" demiş neyse muhtemelen sonrasın da biraz inat yapacak hatanı anla bir daha yapma gibisinden veya egosuna kapılıp zaten şunu dedim bunu dedim olmaz o iş gibilerinden kendinde cesaret bulacak sen o arada ciddiye alacağı bir bahane ile kendine hakim olamadan yapmışsın gibi iyi üzgün kızı oyna, biraz beklemen gerekebilir ama düzelme ihtimali var bence
Soran+1 yılVallah aynen dedigin gibi dusunuyordum bende zaten ama emin olamiyordum. Sende boyle diyince icim rahatladi vallah.
bir umit ettigim bir olay daha var. Bu daha cok umutlabdirdi bni...
Erkek kardesimle eski sevgilim ayni okulda okuyorlar. Ama aralarinda hicbir zaman bir muhabbet olmadi. Erkek kardesim gecen bana dediki. Abla ***** okulda hep bana bakiyor dedi. Yanimdan gectigi zaman 1-2 saniye bakip, kafasini ceviriyor dedi.
Sence neycin bakiyor? Acimi cekio yoksa pisman flnmi? Oylesinemi bakio?
Kendimi onun yerine koymaya calisiyorum. Yani bn olsam aci cekmemek icin bakmazdim..
bu yuzden diyorum acaba pismanmi oldu? ya da ozledigi icinmi bakio- +1 yıl
Belki de bitiremediği birşeyler var ben olsam bitirdiğim birinin arkadaşını görsem konuşmaya bahanesi olur diye görmemezlikten gelirim sen bir ilerleme planı çiz :) dene bakalım olmazsa kendi bilir hayırlsı ne ise o olsun de
Soran+1 yılDogru haklisin abimm. Vallah imitlendim acikcasi. Hadtaya sinavlari var. Sinavdan sonra ins ilk adimimi bn atacam:) allah razi olsun abi vallah icimi rahatlattin
- +1 yıl
ne demek :) yalnız yapman gerekeni yap ama üzülecekseniz kötü olacaksa olmasın demeyi de bil belki olmaması o yüzdendir neyse ikinizin de gönlünüze göre olsun der çekilirim :)
Soran+1 yılHaha, dogru dedin abi vallah. Hayirlisi olsun abicigim:)
- +1 yıl
aynen :D
+1 yılerkek duygusal ise bu lafları bir anlık sinir ile söylemiş olabilir. yani bence affetme olasılığı var.
00 Yorumla
+1 yılGerçektende sevmediği ve soğuduğu için bitirdiyse geri dönmez , geri dönmek için içinde bir şeylerin olması lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki bsy sorabilirmiyim?
Erkek kardesimle eski sevgilim ayni okulda okuyorlar. Ama aralarinda hicbir zaman bir muhabbet olmadi. Erkek kardesim dun bana ***** okulda hep bana bakiyor dedi. Yanimdan gectigi zaman 1-2 saniye bakip, kafasini ceviriyor dedi.
Sence neycin bakiyor? Amaci ne sence- +1 yıl
Belki bir şey söylemek istiyodur sana iletmesi için dicem ama öyle olsa telefon var sonuçta sana yazardı , bilemedim
Soran+1 yılbenim icin tamamen bittidemisti. Buyuk ihtimal numarami silmistir:(
+1 yılYaptığın hataya bağlı ve ya bekleyen herşey soruguyor geri dönmek istiyorsan vakit geçemeden dön
09 Yorumla
Soran+1 yılAyrilali ili ay oldu:) cok kesin konusarak ayrildi. Ona yazamazdim, zaman vermek istedim. Ama artik zamani geldii diye dusunuyorum
- +1 yıl
Ne hata yaptın önemli olan o belki duygusaldır ama gurur var ve gerçekten bütün duygulardan kuvvetli
Soran+1 yılYani ne olursa olsun, pisman olsa bile gurur yaptigi icin donmezmi diyosun?
benim hatam surekli kavga cikarmamdi ve en buyuk hatam ise onu tehdit ettim:( ama coook pismanim- +1 yıl
Bıktırdıysan geçmiş olsun hele şu süre zarfında azcıkta olsa soģuduysa ki duygusal olmasına rağmen merak edip mesaj atmadıysa ortada fena büyük bir gurur var
Soran+1 yılOofff isim cok zor desene:( bak bizim durumu biraz ozetliyim..
bana hep derdi uzerime gelme stresliyim, okul bni yoruyor. Ama bn dinlemedim. Kavga cikarip durdum. Ve birgun iste dedigim gibi tehdit ettim ondan sonra bnden iyice sogudu. Ozur diledim affetti ama 1ay sonra o bitirdi. Bn artik dayanamiyorum bunaldim hayattan biktim, stresliyim, herkes uzerimw gelmiyo, senden sogudum sevmiyorum, benim icin tamamen bitti, bunun donusu yok artik falan dedi. Ama ayrilirken gwcmis silinmez aci cekecem demisti. Bunlari soyleyen kisi ozur dilesem donermi yinede?
Soran+1 yılPeki bsy daha sorabilirmiyim?
Erkek kardesimle eski sevgilim ayni okulda okuyorlar. Ama aralarinda hicbir zaman bir muhabbet olmadi. Erkek kardesim gecen bana dediki. Abla ***** okulda hep bana bakiyor dedi. Yanimdan gectigi zaman 1-2 saniye bakip, kafasini ceviriyor dedi.
Kendimi onun yerine koymaya calisiyorum. Yani bn olsam aci cekmemek icin bakmazdim..
bu yuzden diyorum acaba pismanmi oldu? ya da ozledigi icinmi bakio
Soran+1 yılLutfen soyle
- +1 yıl
karşıdakinin karaterini bilmeden bişey diyemem belki hiç bişey hissetmiyordur da kardeşinin haraketleri onun hoşuna gidiyodur belki sadece kardeşinin pişman etmek için uraşıyordur
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim:)
+1 yıldonerse SALAK tir!!! kendi agzi ise canım oldugunu ispatlamis olurki gururuda yok demektir!!! gurur ise en onemli seydir/..
00 YorumlaBen cok duygusalimdir. Ama bana ne yaptigi önemli. Ne yaptin?
06 Yorumla
Soran+1 yılAyriligimizin sebebi.. Onu cok bunalttim. Beni uyarmisti uzerimw gelme okul bni yoruyor falan derdi ama bn durduk yere hep kacga cikardim. daha once bitirmek istemistii. Seni sevmiyorum sogudum zorla kaliuorum derdi. Ama kavgalarimzdn biktigi icin ayrilmak istemisti. Bn yalvardim kal diye. Iliskimize devam ettik. bir kax hafta sonra bsy oldu bende bunu tehdit ettim (k. bakma ne konuda onu tehdit ettigimi soylemek istemiyorum). Bu tehditten sobra iyice sogudu bnden. Ozur dilemistim affetti. Ama aramiz soguktu.
Soran+1 yılYok k bakma lutfen. Onu soylemek iatemiyorum. Ama kotu bir tehditti
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim. peki bsy daha sorabilirmiyim?
Erkek kardesimle eski sevgilim ayni okulda okuyorlar. Ama aralarinda hicbir zaman bir muhabbet olmadi. Erkek kardesim dun bana ***** okulda hep bana bakiyor dedi. Yanimdan gectigi zaman 1-2 saniye bakip, kafasini ceviriyor dedi.
Sence neycin bakiyor? Amaci ne sence?
Dönmez duygusal olsa da gurur ağır basıyor yinede 😔
017 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? Gurur neden bukadar onemli erkekler icin? Yaz mesaj at, ara, ne olacak sanki?
Soran+1 yılAynen vallaha:( bnde ayni durumdayim. Banada o lafi kullandii. Cesaret edemiyorum yazmaya:(
Soran+1 yılVallah ne olursa olsun bn yinede ona mesaj atacam. Yoksa allah korusun belki tamamen kaybedebilirim:( ilerde pisman olmamak icin yapacam. Sende yap bence
Soran+1 yılHerseyi goze aldim bn. Cumku biliyorum o donmez. Hep ilk adimi bn atarim cunku. O kesin bnden adim atmami bekliodur
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim. peki bsy daha sorabilirmiyim?
Sence neycin bakiyor? Amaci ne sence? Acimi cekio yoksa pisman flnmi? Oylesinemi bakio
Soran+1 yılIste burdan biraz cesaret aldim. Ilk adimi bu yuzden atmak istiyorum:)
Soran+1 yılTamam canim ins haber ederim. Bnce sebde sansini dene. Kaybedecek bsyin yok sonucta. Ayriliktan otesimi var sanki? Biz Şu an kaybedecegimizi kaybettik ztn:(
Soran+1 yılNeden? At mesaj bosver
Soran+1 yılMerhaba canim, eski sevgiline yazarsan bana haber ver drmistin. Dun yazdim ama malesef donmedi. Istemiyor artik. Beni rahat birak, konusmak istemiyorum senle felan dedi. Yani donmedi:(
Pisman olur tabiki ama dönmeyebilir de dönebilr de dönerse senndir dönmezse boşverrr salla gitsin
011 Yorumla- +1 yıl
@kaanlannn size birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkurler Sevgilim 2 gün önce yani perşembe gunu ayrılalım dedi birbirimize ağır konuştuk baya kırdık çok.. Ben çok acı çekiyorum çok seviyorum onun watsapp durumunda benim adım yazardı gitmiş tek duam o ellerini kimse tutmasın kömür gozlu meleğim #b bunu yazmış benim adım Melis onun adı da burak.. 2 günde nasıl unutur beni ben onun için ağlarken ne demek bu biriyle mi çıkıyo
Soran+1 yılUnut gitsin. Hayirsiz cikti..
Soran+1 yılHaklisin.. Sonucta benim hatalarim yuzunden eski sevgilim bnden ayrilmk istedi:( zamaninda iliskimiz iyi gitmesi icin gayret gosterseydim, ayrilmayacaktik:(
Soran+1 yılAllah razi olsun vallaha. Tabiki anlatmak isterim.
Ayriligimizin sebebi.. Onu cok bunalttim. Beni uyarmisti uzerimw gelme okul bni yoruyor falan derdi ama bn durduk yere hep kavga cikardim. daha once bitirmek istemistii. Seni sevmiyorum sogudum zorla kaliyorum derdi. Ama kavgalarimzdn biktigi icin ayrilmak istemisti. Bn yalvardim kal diye. Iliskimize devam ettik. bir kac hafta sonra bsy oldu bende bunu salak gibi tehdit ettim (k. bakma ne konuda onu tehdit ettigimi soylemek istemiyorum). Bu tehditten sobra iyice sogudu bnden. Ozur dilemistim affetti. Ama aramiz soguktu.
Soran+1 yıl1 ay falan daha drvam. ettik ve bir ay sonra Senden sogudum bunaldjm, okul bni yoruyor, herkes uzerime geliyor. Hayatim yogun, artik rahatlamk istiyom falan dedi. Ayrilirken aci cekecem gecmis silinmez demisti. Arkadas kalalim dedim. sacmalama hayatimiza baskasi gitecek dedi. Sonra yinede kabul etti ama 2 hafta surdu sobra bni whatsapptan engelledi. Arada ona iliski hakkinda laf sokuyodum belki tekrar ister diye ama daha cok sinirleniyordu ve kesin bitti, bunun donusu yok falan dedi ve engelledi bni. O gunden sobra daha yazmadim ona.. ayrilali 7,5 hafta oldu
Soran+1 yılTakip istegi gonderdim sana
Sevgisi bitmez. ama döner mi dersen dönmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki bsy daha sorabilirmiyim?
Sence neycin bakiyor? Amaci ne sence
+1 yılKiz kendini affettirirse anca
020 Yorumla
Soran+1 yılNasil ama? Bn onu salak gibi tehdit ettim:( baska seylerde var ama en buyuk hatam tehditti. Hatalarimi kabul edip ozur dilemek istiyorum ama ciddiye alirmi beni bilmiyorum
- +1 yıl
Sen ciddi olursan ve gercekten pisman oldugu gosterirsen olur
Soran+1 yılHer nekadar sevmiyorum sogudum, kesin bitti, bunun donusu yok dediyse. Donme ihtimali var mı yani?
- +1 yıl
Tabiki. o seyler o anki sinirle soylenmis seyler
Soran+1 yılAayy insallah dedigin gibidir ya. Umitlendim vallaha simdi:$
Erkek kardesimle eski sevgilim ayni okulda okuyorlar. Ama aralarinda hicbir zaman bir muhabbet olmadi. Erkek kardesim gecen bana dediki. Ablaa ***** okulda hep bana bakiyor dedi. Yanimdan gectigi zaman 1-2 saniye bakip, kafasini ceviriyor dedi.
Sence neycin bakiyor? Amaci ne sence? Ozledigi icibmi? Aci cektigi icinmi? Kendimi onun yerine koyuyorum.. bence bn olsam bakmaya calisirim aci cekmemek icin.. bu niye kardesime hep bakiyo anlamadim- +1 yıl
Onu gorunce sen aklina geliyosundur. sonra aci cekiyo ozluyo seni falan filan o yur seyler hatta kardesinle konusup senin nasil oldugunu bile sormak geciyodur bazen aklindan
Soran+1 yılPardon yanlis yazmisim. Bakmamaya calisirim yazacaktim..
Vallah boyle konusuyon ya, daha cok umitleniyom. en kisa zamanda ona mesaj atacam ozmn:$- +1 yıl
At ama hemen pes etme ilk baslarda geri cevirmeye kalkar. sen ayni ciddiyetle devam et
Soran+1 yılYok pes etmicem zaten. Peki diyelim yazdim, oda ters tepki verdi donemedi. Nkdr bekliyim? Nzmn sonra bana tekrar donmek ister? Sn erkeksin daha iyi bilirsin
- +1 yıl
Devam et surekli senden vazgecemiyorum coz uzgunum cok pismanim falan de. biz erkeklerin bir on off tusu vardir zaten sadece cok karmasik degiliz
Soran+1 yılHaha tamam anladim:) 2 hafta sonra sinavlari var. Buaralar onu rahatsiz etmek istemiyorum. Kafasi dagilmasin. Sakin kafayla calissin.. sinavdan sonra bn ilk adimimi atacam ins. Ama ozaman ayrilali 2 ay olacak. Insallah sogumaz:(
- +1 yıl
Yok hyr sinavi oldugu icin de bekledigini falan soylersin ona bana anlattigin gibi aha len bu kiz beni dusunuyo bayaga diyip daha cabuk doner
Soran+1 yılHahah insallah insallahh. Zaten mesaj hazir bile:$ mesajin sonunada sana az once dediklerimi yazdim (o sinav hakkindaki seyler yani) bakalim hayirlisi. 4 gozle o gunu bekliyorum suan:$
- +1 yıl
Bekle :D
Soran+1 yılHahah, sendende allah binkere razi olsun. Yeminle konusmandan bayaa bir umitlendim. Destegin/yardimin icin cokk cok cok cok sagol. Allah ne muradin varsa versin insallah
- +1 yıl
Amiiiin ins ygs de yuksek puan alirim yarabbimmmm
Soran+1 yılAmiiiiiinn insalllah. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Allah zihin acikligi versin sana ins.. Rabbim yuksek puan almayi nasip etsin sana insallahhh. Amin amin aminn.
El fatiha:D- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yıl:D:D
Kızın hataları yüzündense yalvarsın yakarsın döner
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrilali 7,5 hafta oldu. Bn hic yazmadim ona. Oda yazmadi
Soran+1 yılCok kesin konusarak ayrildi bide..
Soran+1 yıltamam tesekkur ederim:)
+1 yılDonmeyecegi gayet acik
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBelki pisman olmustur bitirdigine
- +1 yıl
Duygusalsa pisman olmaz kesindir karari
+1 yılKendi açımdan bakacak olursam çok zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ayrıldıysam illa ki istemediğim bir şey yapmıştır. Tekrar yapar mı yapmaz mı diye düşüneceğime en iyisi uzak durmak. Dengesiz tavırlarda olanlarınız beni delirtiyor.
yaptığın hataya bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklı başına geldiyse dönmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılNiye gurur sadece karı milletinde mi var
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettigim icin soruyorum
Duygusalliga bağlı değil ne kadar sevdiğine bağlı
02 Yorumla
+1 yılBelki olabilir
013 Yorumla
Soran+1 yılCookk kesin konusarak ayrildiysa bile donme ihtimali var mı sence?
- +1 yıl
Hiçbirşey kesin değildir unutma kesin bitti demekle bitmiyor ışte sen iletişime geç bak nasıl dönecek geri kendisi öyle bekleyerek gelmez kolay kolay beklediğini bilmesi lazım şimdi gurur var deme bana 😄
Soran+1 yılHahaha malesef diyecem:p evet gurur var haha. Ilk adimi hep ben atarim..
- +1 yıl
Bu seferde gelecek galiba yine ilk o adim senden 😄
Soran+1 yılHaha bencede. Buyuk ihtimal oyle olacak herhalde. Zaten 2 hafta sonra ondan ozur dilemeyi dusunuyordum:$
- +1 yıl
İsabet olmuş bak demekki işler rayına girecek hadi yine iyisin 😄
Soran+1 yılHahaha demi:$ peki bsy daha sorabilirmiyim?
Sence neycin bakiyor? Amaci ne sence- +1 yıl
@tutkuberkay size birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkurler Sevgilim 2 gün önce yani perşembe gunu ayrılalım dedi birbirimize ağır konuştuk baya kırdık çok.. Ben çok acı çekiyorum çok seviyorum onun watsapp durumunda benim adım yazardı gitmiş tek duam o ellerini kimse tutmasın kömür gozlu meleğim #b bunu yazmış benim adım Melis onun adı da burak.. 2 günde nasıl unutur beni ben onun için ağlarken ne demek bu biriyle mi çıkıyo
- +1 yıl
@dermanbulamayankız valla unutmaz sadece fake atıyor sana yersen daha 2 gün olmuş neyi unutacak hemen acaba 😄
- +1 yıl
Nerden bilebilirim ben neden bakıyor 😄 ama eski sevgilinmis sonuçta bir sebebi vardır ki bak sana haberi geldiğine göre ise yaramış anlaşılan 😄😁
- +1 yıl
@tutkuberkay ama ayrılırken sevmediğini duygularının bittiğini söyledi :'( herşeyi uzatma dedi ve watsapp durumuna da bu sozu yazmış bu B harfi ne peki benim adım Melis onunki de Burak hemen birini mi bulmuş :'( ben onun için ağlarken :'(
- +1 yıl
@dermanbulamayankız demekki bulmuş olabilir bilemem senin sevgilini yapacak birşey yok üzülmek bir fayda etmiyor hayatta rahat ol 😉
Soran+1 yılHaha tamam tamam tesekkur ederim. Bn ondn ozur diliyim en iyisi. Bakalim ne olacak. Destegin icin sagol berkay bey:p allah razi olsun
+1 yılAdam olan dönmez!!
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama gurur yaparmi?
- +1 yıl
Yapar.
Oyuzden dönmez!
Soran+1 yılPeki kiz icten ozur dilese. Pisman oldugunu belli etse. Erkegin hosuna gidermi ilk adimi kiz attigi icin?
Sana bağlı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrilali iki. ay oldu ve cok kesin konusarak ayrildi. Ve bu 3. Ayriligimiz. Yinede donermi sence?
Bana bagli diyosun ama ozur dilemekten baska ne yapabilitimki?
+1 yılGurur yoksa döner
07 Yorumla
Soran+1 yılGurur var malesef:( hep ilk adimi bn atarim
- +1 yıl
İşte bu kötü bir durum
Soran+1 yılPeki bn. Hatalarimi kabul etsem ve ozur dilesem. Bu laflari sayan kisi yinede donebilirmi?
- +1 yıl
Dene derim kaybedecek birşeyin kalmadı çünkü döner umarım
Soran+1 yılDeniyecem ins. Peji bsy sorabilirmiyim?
Amaci ne sence? Neycin bakiyor?- +1 yıl
Maalesef bilemicem 😐
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim. Vallah allah razi olsun icim rahatladi en azindan. Umitlendim. Destegin icin cook cok cook sagol:$
Döner
01 Yorumla
Soran+1 yılBu 3. Ayriligimiz. Ve cok kesin konusarak ayrildi. Yinede donermi sence
bence döner
03 Yorumla
Soran+1 yılInsallah dedigin gibidir ama baya hatalarim var. En buyuk. hatam onu tehdit etmekti malesef ama cookk pismanim;(
Soran+1 yılEvet orasi oylw tabi haklisin.. Haftaya sinavlari var. Sinavlari bitsin ondan sonra ins bn ilk adimimi atacam zaten
Kismet belli olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılIns donerr
+1 yılZor biraz
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bende birsey sorayim kiz ne gibi hatalar yapmis?
Soran+1 yılKavga cikardim durduk yere ve en buyuk hatam onu tehdit etmekti:( valla cok pismanim ama
- +1 yıl
Ayikla pirincin taşini.. eger o seni seviyorsa hala duygusallikta olsun hadi eger gonlunu alabilrsen barisirsiniz
Soran+1 yılInsallah affeder:( bak olayi biraz ozetliyim. Durum soyle:
bana hep derdi uzerime gelme stresliyim, okul bni yoruyor. Ama bn dinlemedim. Kavga cikarip durdum. Ve birgun iste dedigim gibi tehdit ettim ondan sonra bnden iyice sogudu. Ozur diledim affetti ama 1ay sonra o bitirdi. Bn artik dayanamiyorum bunaldim hayattan biktim, stresliyim, herkes uzerimw gelmiyo, senden sogudum sevmiyorum, benim icin tamamen bitti, bunun donusu yok artik falan dedi. Ama ayrilirken gwcmis silinmez aci cekecem demisti. Yani bunlari soyleywn kisi donermi bilmiyorum acikcasi
Soran+1 yılPeki bsy daha sorabilirmiyim?
bu yuzden diyorum acaba pismanmi oldu? ya da ozledigi icinmi bakio- +1 yıl
Cocugun ustune gitmissin bunaltmissin kim olsa kacardi veya zaman isterdi sen kendini duzeltmelisin sonra onu tekrar kazanmaya cabalicaksn
Soran+1 yılDogru bayaaa bunalttim onu:( zaten geri donse ayni hatalari bidaha yapmam
Dönmez
00 Yorumladönmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir donmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden donmez
+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı