Siz ne istiyorsunuz hakikaten? Boğazınız kesilsin, ya da bir uçurumdan falan mı atılmak istiyorsunuz ya da göz altlarınızda ağlamaktan torbalar mı oluşsun istiyorsunuz. Derdiniz ne ya sizin. Bu kadar asırda bu kadar gerize'kalı nasıl bir araya gelmiş anlamıyorum. İnsan evladı bu tabiki duygusalda olacak, ağlayacakta. Gripte atacak, darılacak, kesecek. Asıl siz duygusal olmayandan korkun. Çünkü duygusal olmadığında yukarıda yazdıklarım kaçınılmaz olur. Bayan gerize'kalı women.
06 Yorumla- 1 yıl
Anlatsamda anlamayacaksın boş ver
- 1 yıl
Sakin olsana sen bi
Alt tarafı fazla duygusal olmasın dedik. - 1 yıl
Tamam
En İyi Cevaplar
1 yılAslında genelde erkeklerin duygusuz olduklarını veya ilişkiler konusunda duygusuz davrandıklarını söylerler hareketi olarak davranış olarak ama duygusal erkekte bir noktada insanın kadın olabileceği mutluluk yaşayabileceği bir kişidir özellikle bazı kadın duygusal erkekleri tercih edebilir. Aslında bir ilişkide de ilişkinin olup olmayacağı o erkeğin duygusallığı ile ilgili değildir sizin anlaşma şekliniz ve adamın karakterine bağlıdır
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence duygusal erkekler de çok değerli olabilir! Hatta empati yeteneği yüksek ve duygularını samimi bir şekilde paylaşabilen erkekler, ilişkilerde güçlü bağlar kurabilir. Sonuçta insanız ve duygularımızı yeri geldiğinde ifade edebilmek önemli. Alınganlık ya da ağlamak, sadece kadınlara özgü olmamalı. Ayrıca, duygusal bir partnerle ilişki yaşamak, derin ve anlamlı paylaşımlar yapmanı sağlayabilir. Sen ne düşünüyorsun, böyle bir ilişkiye sıcak bakar mısın? 😌❤️
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Duygusal olmayandan olmaz. Duygusal olmayan insanları sevmiyorum. Odun sevmiyorum...
Duygusal olmak demek ağlamak demek değil hassas olmak naif olmak düşünceli olmaktır...22 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle, çok haklısın
- 1 yıl
EyvAllah, teşekkür ederim 🌸 Gönlünce olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
1 yılKomik olur ama güzel olur kadın için farklı bir deneyim gadası
10 Yorumla Neye alındığına göre degisir. Çoğu kız biz erkekleri bastırmaya çalışıyor, mesela bir kız geliyor lakap falan takıyor, hoslanmadigini söylediğin zaman sana alıngan diyor. Senin hoşuna giden benim hoşuma gitmek zorunda değil.
Empati yoksunu adamsa bahsettiğin, evet o bir problem. Mesela senin şarjın bitmiştir, mesaja 20-30 dakika geç cevap vermeni gerektiren bir yerdesindir ve bu adam sana "niye yazmiyorsun" falan diyorsa o erkekle gorusmeyin.
10 YorumlaOlur, neden olmasın ki? Tabii burada ota bka ağlayan birinden bahsetmiyorum ama erkeklerinde duyguları vardır. Bizlerde kırılabiliriz, üzülebiliriz ama çoğumuz küçüklüğünde "Sen erkeksin! Güçlü durman gerekli." şeklinde büyütüldüğümüz için genelde içimizde yaşarız duygularımızı. Kırılsakta, üzülsekte belli etmeyiz, erkeğin en büyük yalanı bu yüzden "iyiyim" dir.
10 Yorumla
1 yılHayır, erkek doğası gereği güçlü olmalı. Bunu zayıflık olarak nitelendirmek doğru değil, hayatın neleri getirdiği gibi götürdüğü de önemli etken. Duygusunu gösterebilir bu normal ama sürekli olarak ağlayan ve dışa vuran birisi bir noktada itici olabilir. Kadınlar güçlü ve kaya gibi bir erkek görmek ister.
10 Yorumla
1 yılAğlayacaksa oynamayalım ya diyecek kadar katı değilim no no 😂 ota b.. ka ağlarsa nıççç olmaz ama duygusal olmasının negatifini pozitifini teraziye koyarsam pozitifi tüm özel günlerin tarihini benden önce hatırlaması demek tam yenilesi ya çok şeker 😂 negatifi iltifat ettiğimde öküzle treni bakıştırır gibi bana bakması ve sabah akşam gece şekerimsi sözcüklerle bana karşılık vermemesi falan olur. Kefe pozitiften yana şu an 🤦🏻♀️
10 Yorumla
1 yılAlıngan demeyelim de yüreği yufka sjjssjs
Şaka bir yana eril erkek daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü alınganlık narinlik kadınlara has durumlar.12 Yorumla- 1 yıl
Bence de erkekler alıngan olmasın 😄
- 1 yıl
Iste eril dersen turkiyedeki erillik anlayışı öyle değil eril erkekleri görüyoruz cinayet haberi olarak karşımıza çıkıyor duygusallık her zaman iyidir çünkü zararsızdır ama öbür türlü haber bültenlerine hoş geldiniz jxjjdj
1 yılSanane yani ama sonra sinirden 3 4 kişiye dalıncada bu adamdan olmaz diyorsunuz ağlayıncada olmaz ee ne kaldı
23 Yorumla- 1 yıl
Çok alıngan olmasın dedik sadece
- 1 yıl
Anlıyorum sende haklısın, ben rahatsızlığım gereği normal insanlardan daha fazla duygusalım ve hissiyatım yüksek tabi çoğu insan anlayışsız her şeyin hayırlısı.
- 1 yıl
Tabi ⭐
1 yılŞu çifti görünce aşka olan inancım yerle bir oluyor 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Benimde jsfs
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAglamanin neresi kotu napalim kalbimizi mi sokelim? Aglamaktan erinen biri seni mutlu edrmi saniyorsun. He tripti darilmakti onlar abarti olunca sacma evet ama aglamayi ayni kefeye koymakta bir okadar sacma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz yemin ederim hiç çekilmiyor ağğğ böyle ağlıyorlar ya benim inanasım gelmiyor hayır bu konuda nasıl ağlayabilirsin yalandan ilgi veriyorsun o sıra aslında hiç vermem de çokkkk sinir bozucu ağğğğğğğğ yerim kafayı.
116 Yorumla- 1 yıl
@Yytgchj şimdiki nesil duygusallığı farklı tarafa çekiyor sweet lafım senden dışarı genel konusuyorum yorumlara dikkat ettim erillik diyor mesela neden ortası değil eril anlayışı turkiyede nedir aşıp kesmek bu fikri değiştiremezsin işte erikleri örnek umitcan uygun o surlardan atılma olayı ve daha perde arkasında dönen bizim bilmediğimiz bir sürü şiddet haberi
- 1 yıl
Ben kolay ağlayan biri değilim karşımda erkek olmasına rağmen bu kadar kolay ağlaması sinir bozucu ben kötü dönemler olsa bile ikimizde onu dalga vurmayı isterim ne öyle enayi üzülüyoruz, Ruhsuz veya psikopat bir erkek istediğimden değil benim gibi olmasını istiyorum aynı yapıda olmak.
- 1 yıl
@Yytgchj vfhbgjbgvgngj tamammm
- 1 yıl
@Yytgchj sweet haklısın ama o ortayi tutturmak Önemli olan işte
- 1 yıl
Pardon sweete dicektim hxhxhhh seni etiketlemisim
- 1 yıl
@visneliturta34 teşekkür ederimmm
- 1 yıl
Rica ederim adını bilmediğim için sweet diyorum. Jdjdjdj
- 1 yıl
@visneliturta34 adımı Söyliyim o zaman ben Büşra cfvvgbv
- 1 yıl
@Yytgchj kansızlık var bende bana her zaman soğuk
1 yılHerkesin kriterleri farklıdır, ancak genel olarak her şeye ağlayan insanlar iticidir. Sadece gerekli ve zor zamanlarda (anne-baba olmak, yakınını kaybetmek vb.) ağlayanlar, insan olduklarını ve merhametli olduklarını gösterir.
10 Yorumla
1 yılOlur. Tabii herşeye ağlayandan değil. Onu benim yapmam lazım 🤭 Yeri gelince sert tavrını da koysun. Duygusal olması tamamen odun olmasından iyi bence.
10 Yorumla
1 yılAlıngan itici ama seni üzdüğünde kendisi de üzülüp ağlayabilen erkek gerçekten sever süper eş olur süper baba olur vicdan vardır çünkü bir insanda vicdan yoksa hiç bir şey bekleme zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal olmak demek alıngan ve ağlayan demek değildir ki.
Her ağlayan duygusal olmaz ki.
Keza alıngan için de aynı şey geçerli.
Tanımlamanızı gözden geçirmenizi öneririm.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
1 yılDuygusallıkla alınganlık farklı şeyler. Duygularını yaşayabilen birini duygusuz birine tercih ederim. Ama kadının da erkeğin de alınganı ve her şeye ağlayanı çekilmez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Olmaz delikanlı adam sert olur yumruğu masaya vurdumu masayı ikiye böler
116 Yorumla- 1 yıl
Üfff jsfs
- 1 yıl
Kıyamiş jshs
- 1 yıl
Kıyamam dedim 😄
- 1 yıl
Aşko kuşkolu oldu biraz jsjs
- 1 yıl
Buna anca sevinirim memoş beyefendi jsgs
- 1 yıl
Profil resminde çok komik ya bu ne jsgsgs
- 1 yıl
Sadece gözlük mü sorun 😄 kıyafet yok üstünde kıyafet memoşşşş
- 1 yıl
Hiçte öyle bir şey demedimm
- 1 yıl
İyi geceler 🌛
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soru saçma bence önemli olan senin ne beklediğin bir kız duygusal erkekle anlaşır diğeri mantıklı erkekle anlaşır değişir bu durum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSon gözyaşımi dökeli on yıldan fazla olmuştur. O da bir kadın içindir.
O günden sonra kahkaha atmayı öğrendim.10 Yorumla Alıngan tripli olmasında duygusal olsun sorun degil
20 YorumlaÇok da duygusal olmasın ya. Dengeli olsun en azından.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUuu ne eğlenirim sürekli ağlatasım gelir, ağlayan gördükçe daha bi ağlatasım geliyo. Aslında erkeklerin ağlaması hoşuma gidiyo skshdjks
34 Yorumla- 1 yıl
Oha yok artık
Cevap sahibi1 yılErkeğin göz yaşında testosteron vardır ağlayın
- 1 yıl
Ne alaka hxjsj
Cevap sahibi1 yılGit bak
Olur Çünkü Bende Duygusalım Ama İçime Akıtırım Göz Yaşlarımı
Vesselam10 Yorumla
1 yılÜzerinden panzer gibi geçen erkek en iyisi. Aldatıkmana rağmen istiyosun
10 Yorumla
1 yılAğlamasına gerek yok. Ama duygularının varlığınıda hatırlasın😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılyok ben zaten yeterince duygusalim oturup zirlamayalim beraber
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal olmasak çok öküzsünüz odunsunuz vb duygusal olsak prensessiniz ne yapalım ya bi karar verin
10 Yorumla
1 yılDuygusal erkekler her zaman ikili ilişkilerde dikkatli olur karşısındaki kişiyi kırmamak için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılFazlası zarar benim gay arkadaşlarım bile zırıl değiş
10 Yorumla
1 yılEvlerden ırak anasının eteğine yapışık sümsük aman aman.
10 Yorumla
1 yılbenden daha duygusal olmadığı sürece sorun olmaz
10 Yorumla
1 yılAlınganlık dışında merhametlilik duygusallık o kadar da kötü değil diye düşünüyorum
10 YorumlaOlmaz yani olsa da çok abartılı bir şekilde duygularını yaşamasın en azından :D
12 Yorumla
1 yılAğlasın bence, erkek ağlamazsa ağlatır, hem sert olsun hem duygusal hem sinirli, önemli olan o dengeyi koruması, ne az nede çok , ortası en iyisi bence
21 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😅 ancak kimse ağlamasın ya ya da iyiler iyi kalpliler ağlamasın yürekten sevenler de ağlamasın ağlamazsa ağlatır diye bir şey yok
İnsan sevdiğinin ağlamasına dayanamaz sevilen seven ağlamasın diye elinden geleni yapar yapmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılPatlıcandan bile reçel oluyorsa, ondan da bi’ şeyler olur..
10 Yorumla Düşman poposuna o ne öyle
20 YorumlaErkeğin yönetici güçlü görünmesi kızlar tarafından daha hoş görülür alıngan ve duygusal erkekler genel duruma göre 1 0 geridedir ama illa ki böyle erkeklerdende hoşlanan vardır
10 YorumlaBenim eski erkek arkadaşım babasının ölümünde bile kolay kolay ağladığını görmedim. Göstermez asla bu erkeklerde ap ayrı bir duygu kimisi çok sulugöz kimisi olması gerektiğinden fazla gaddar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDuygusallığını beni zehirlemek için değil beni yüceltmek için kullanacaksa olur..
111 Yorumla- 1 yıl
“Beni beni beni süreki beni” yeter kurtul bencilliğinden. Dünya senin etrafında dönmüyor. Kimse seni yüceltmekle görevli değil hayat arkadaşın olsa bile
Cevap sahibi1 yılBeni sevdiğini hissetirmeyen bana sürprizler yapmayan bana değer verdiğini göstermeyen adam olmazsa ne yapacağım o ilişkiyi hayata bir kez geliyorum elbette seçici olacağım. Bencilim evet.. bencilde olmaya devam edeceğim.
Cevap sahibi1 yılSana da öneririö
Cevap sahibi1 yılSana da öneririm. 🙂
Cevap sahibi1 yılBen sevmeyeceğim demedim. Olayı nerelere çektiniz ya.. Beni seveni bende severim. Bana değer vereni bemde değer veririm. Birisi beni gerçekten sevse bende onu çok mutlu ederim. Duygularını beni zehirlemek için değil bana değer vermek için kullanacaksa duygusal olması kabulümdür dedim. Nerelere çektiniz..
Cevap sahibi1 yılAçıklama yapmak zorunda değilim.
Cevap sahibi1 yılOkuduğunu anlamıyorsun senn.. Sana değer vermeyen insana sen durduk yere değer verir misin? Hayır. E o zaman neden gelip bana sataşıyosun yorumda al o toksik duygusallığın örneğisin sende şu olur görürsün bu llur görürsün bunu hak edecek bir şey demediğim halde.. Değer karşılıklı olur tek taraflı değil iyi geceler.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılOyle duygusal değil ama kadının duygularına önem veren erkekten okur
01 Yorumla- 1 yıl
"Olur"
1 yılHer olaya karşı mızmızlanıp ağlıyorsa olmaz. Onun dışında duygusal erkek iyidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Miss gibi daha nee sever kfkdk
12 Yorumla- 1 yıl
Fazla olmasın da jsgd
1 yılErkek mantıklı olmalı keşke söylediklerimi hayatıma uygulayabilsem ah be
10 YorumlaAğlamayı erkekliğe yakıştıramıyorsan senin problemin bence.
11 Yorumla
1 yılAlıngan erkekten olmaz bence ama duygusal olması hoşuma gider yanımda ağlaması vs
10 YorumlaErkek adam duygusal olur mu ya bak bana duygum muygum benim 😅
10 Yorumla
1 yılSürekli zırlıyosa olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBen severim duygusal erkek aşırı aşırı değilse.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal olmak duygusuz olmaktan iyidir
20 Yorumla
1 yılDuygusuz erkekler sizi çok seviyo olmaz
10 YorumlaÇok saçma bir düşünce. Erkeklerin duyguları yok mu
10 Yorumla
1 yılinsanın sabit bir ruh hali yoktur
10 Yorumla
1 yılDuygusal insan sevmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz prenseslerle yurumez
20 Yorumla
1 yılolur ama fazla alıngan çekilmiyor
10 YorumlaOlur duygusal olmak iyi bir şey insanlık belirtisi
10 YorumlaSizden olursa ondan da olacaktır..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal erkek olur niye olmasın
10 Yorumla
1 yılen güzel onlardan olur herhalde sodmsldmflggl
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevemiyorum duygusal tipleri
12 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat