İticidir
İtici değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır, duygusal bir erkek itici değildir. Aslında, duygusal açıdan açık olan bir erkek, birçok kişi için çekici olabilir. Duygusal bir erkek, empati yeteneği gelişmiş, ilişkilerde daha anlayışlı ve duyarlı olabilen biri olarak görülebilir. Bu, bir ilişkide daha sağlıklı iletişim kurmalarına ve partnerleriyle daha iyi bir bağ kurmalarına yardımcı olabilir. Duygusal açıdan zengin bir erkek, duygusal açıdan destekleyici bir partner olabilir ve partnerinin duygusal ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilir. Ayrıca, bu tür bir erkek, kendini daha iyi ifade edebilir ve duygusal zorlukları daha etkili bir şekilde aşabilir. Bu da bir ilişkide daha olumlu bir deneyime yol açabilir. duygusal bir erkek itici olabilir ve duygusal zenginlik, ilişkilerde değerli bir özellik olarak görülebilir. Herkesin tercihleri farklıdır, bu nedenle bazı insanlar duygusal açıdan açık bir partneri daha çekici bulabilirken, diğerleri için farklı özellikler daha önemli olabilir.
sulu göz ezik kız gibi nazlı :D böyle bir tip kadın olsam iğrenç gelirdi heralde. Adam dediğin adam gibi olmalı sert sağlam ve ailesini kadınını çekip çevirmeli kollamalı korumalı. Dugusunuda çok belli etmemeli...
la bana tam olarak öyle tipler mükemmel geliyor. keşke şöyle masum, çaresiz, ağlayan, minnoş bir erkek bulsam
Duygusal biriyim kişiden kişiye değişiyor bazılarına göre itici bazılarına göre daha sevilesi oluyor fakat ilişki için genelde kadınlar duygusal erkek tercih etmiyor bence
Erkeklere duygusallığı yakıştırmayan bir kesim var. Onlar o kadar saçmalıyorlar ki. Sonuçta erkekler de insan ve duygusallık insani bir şey. Dozunda olduğu sürece duygusallık iyidir ama aşırısı çok itici gelir bana açıkçası.
Cevap
9Cevap
Hayır. Duygusal olması kırılgan ve hassas bir yapıda olduğunu gösterir. Onlar da ağlayabilir, üzülebilir. Duygularını saklamak zorunda değiller
Değildir insan degilmi her insan duygusaldır tabi bazıları var duygusal durmamak için kasarlar kendilerini o daha iticidir
Hayir itici değil Kimse taş gibi olmamalı duygular iyidir
Aşırıya kaçtığında itici bebek gibi oluyorlar
çooooooooook mükemmeldir çok çekici erkektir canımın içidir
Neden itici olsun onun bı kalbi duyguları yok mu. Neden erkek ağlamaz, şunu yaomaz diyoruz bunu da anlamış değilim. İnsanız ve duygulara sahibizzzz
erkek güçlüyse herşeyi çekicidir güçsüz ise iticidir bu işler nöyle
Ben duygusal biriyim çünkü yalnız büyüdüm sevilmedim hiç birşeyi yaşayamadım bende isterdim taş kalpli egolu kibirli olmayı
İtici değildir diyenlerde varmış.
Pek belli olmuyor ama.
Kararlarını mantık dışına çıkaracak boyutta olursa itici olur, haricinde hayır.
Duygularını içinde yaşaması, sadece sevdiği kişiye göstermesi gerektiğini düşünüyorum
Bir kadın düştüyse bir erkek gelip onun elini tutar ama bir erkek düştüyse bir kadın onun elinden tutmaz erkekler güçlü olmalı bazı konular dışında
Kızlar güçlü erkek sever
Erkek ne olursa olsun dik durması lazım ata boka ağlamasın ağlayan erkek olacağına adam olsun.
çoğu kadın sevmez bunu
öyledir
Yerinde iyidir.
İtici değildir
Hayır çekicidir
rjjr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?