Duygusal davranan çok hasas erkek itici midir?

#DeliMavi
27 ARALIK 2022
Duygusal davranan çok hasas erkek itici midir?

#DeliMavi
27 ARALIK 2022
Aşırı hassas davranan iticiliği, evet hiç bir şeye benzemiyor, çekilir dert değil. Ama aksine aşırı duygusuz erkekte berbat bir şey. O bakımdan ortası olsun, merhametli olsun, kıyamasın, sarsın sarmalasın.
Arası iyidir.
@вуηαяcσѕ 😂😂😂
:D narcos’dan beklenen hareketler
Kendisine zarar verecek seviyede bir duygusallık ise bence doğru değil bir kadının onu beğenmesinden daha büyük bir sorunu vardır o bireyin
Hem itici bir durum değil ama itici duruma getirilmesi de kolay bir karakteristik özellik
Cevap
56Cevap
Hayır değildir tabi ki de. Bu erkekler ağlamaz, erkekler ser olur, erkekler güçlü olur muhabbeti daha itici geliyor bana. Erkekler insan değil mi neden ağlamasınlar? Neden duygularını açıkça yaşamasınlar, neden romantik olmasınlar?
Olsunlar tabii
Tam tersine duygusuz erkek itici geliyor bana. Çok duygusal herşeye ağlayan bir erkekte görmedim şimdiye dek. O duygusallığını herkese değilde sadece bana gösteriyorsa heleki...
İtici diyemem aslında da her şeye de duygusal olunmamalı. Erkek dediğin yeri geldiği zaman yumruğu masaya vurup haklısın hayatım diyebilecek
Saçma. yumruğu masaya vurup haklısın hayatım demek ne alaka? Bu sebeple yumruk masaya mı vurulur. Erkekleri pasifleştirmeye çalışmayın bence. Erkek dominant ve lider olmalı. Neden böyle bir şey yazdın ki.
İtici soğurum. Duyguları orantılı olmalı, gerektiği yerde gerektiği kadar.
Aşırı duygusallık her iki cins içinde kötüdür. yani erkek sert olmalı kadın nazik duygusal olmalı gibi kalıpları sevmiyorum. yeri geldiğinde erkekte duygusal olabilir aşk duygu içeren çok yoğun bir duygudur.
ama sürekli ağlayan ya da bir ağırlığı olmayan erkek veya kadın tabi ki iticidir. çünkü çok üzülürler kendilerini insanlara karşı kullandırtırlar daha da kötüsü bunu fırsat bilip süreli o kişiyi üzmeye ya da üzerine gitmeye çalışırlar. her duygu dozunda güzeldir..
Erkek dediğin kütük gibi olacak, kadın da onu yontma çabasına girecek, zamanı gelince içindeki duygusal çocuğu keşfedecek, bunu nadiren görecek ki ;
-O her ne kadar kütük gibi, ayı gibi görünse de benim onda gördüğümü kimseler bilemez. O çok özel ve hassas birisi...
Ha buna rağmen erkek ayılık yapacak, kütüklük yapacak, kadın özünü bilecek ama erkek bunu sürdürecek.
Bu işin algoritması bu.
Düz duygusal erkek iticidir.
cut.
@emre505 İroni yaptık be kardeşim. Anlayın ya.
cinsiyet ayırt etmeden duygusal olan bütün insanlar aynı zaman merhametlidir, empati yeteneği çok kuvvetlidir. insanları üzmekten, kırmaktan imtina ederler.
meselemiz zaten şu dünyada; iyi bir insan olup, düzgün yaşamak, mutlu bir şekilde huzur içinde ölmektir efendim.
İtici erkek böyle bir şey değildir. O hoşlandığım kişi ise eğer, onu omzuma koymayı ve onun kokusunu içime çekmeyi o kadar çok isterim ki. Bunu yapabilmem için illa benim cinsimden olmasına gerek yok. Bence bir Erkekte bir kadının omzuna başını koyabilir. Ben en azından omzumda ağlamasını çok isterdim.
İşte evlenilecek tip kadın. Dugylarimizi esimizle paylaşmayıp kimle paylaşacaz. 3x mr Olympos Chris bumstead son yarışmasına bir hafta kaldığında banyoda yapamiycam diye eşinin göğsünde ağlamış. Bilmeyen araştırsin kim Chris bumstead
İtici değildir, ama kadınlar tarafından işlevsizleştirilirler. Duygusal erkek aslında güçlüdür, mış gibi miş gibi yapmayacak kadar egosuna karşı savaşı kazanmıştır. Bunu aşmakta cok saglam bir psikoloji ve karakter ister. Hiç kolay degildir o coculugumuzdan beri üstümüze yapıştırılan "erkek ADAAM" tanımlamasını yeniden yorumlamak.
Erkek biraz daha dik durmalı. Hassas olması ve çok duygusal takılması biraz itici
Duygusallığın derecesi burada önemli olan. Aşırı düzeydeyse maalesef itici olabilir.
Hassas olmaması lazım bir erkeğin. Erkek sert, dominant, lider olmalı. Duygusal olmamalı. Duygulanabilir ama bunu olabildiğince belli etmemeli. Ağlıyorsa da gizli ağlamalı. Kız gibi ağlamamalı ortalıkta.
Açıkçası kendimden yola çıkmak isterim balık burcuyum duygusallık desen hat safhada yaşadığım birtakım şeyleri fazlasıyla abartıyorum hatta bu konuda psikolojik olarak kendimi de çok fazla yıpratıyorum kendimi itici buluyorum açıkçası bence itici
Duygusaldan kastın ne? Elinde çiçek arada jest yapan adam da duygusal olabilir, saçının rengini fark eden adam da duygusal olabilir, ağlayan adama da duygusal denir. Çok geniş ve kişiye özel bir kavram
Kadın eline bez almamalı mı sorusunun cevabı ile aynıdır. Bunun cinsiyeti olmaz. Duygusal bi durumdan söz ediyoruz. Fiziksel yapıdan değil. Aşırısı evet iticidir ama bu kadında da aynı şekilde geçerlidir
İticidir, şimdi ne alakası var yav deselerde ağlak erkeğe anca acırlar avcı erkek modelinde aşık olmazlar. Zaten ergenlikte bir nevi diğer yırtıcılara karşı kadını koruyabilecek güçte olmalı
Duygusal insanları genel olarak sevmem. Ben güçlü dik duran duygularını yönetebilen insanları seviyorum. Evet benim için duygusal erkek iticidir
Duygusal olmak zayıflık veya iticilik değildir sadece aşırı olursan bunu kullanırlar önemli olan duygularını yönetebilmek mantığı da yanında bulundurmalı.
Duygusal insan herşeyi enlerde yaşar. Üzüntüyü de, öfkeyi de... Çekilecek dert değil. Ne erkeği ne kadını fazla duygusal olanı çekilecek dert değil.
Maalesef yaşam erkeklere sert olmayı bicmis rol olarak duygusal olursak eziliriz o yüzden erkeklerde duygusallık pek gelişmemiştir duygusal olalım derken de saçma sapan şeyler yaparız ve itici oluruz
Yerine göre hassas, naif olabilir. Onlarında. duyguları olabillir. Çok sert, empatisiz , merhametsiz erkek de soğutur. Denge esas, duyarlılık esas..
Her şeyin aşırısı zarar, erkek duygusal olabilir ama aşırı duygusal olmak bir erkeye yakışmaz, normal duygusal olan bir erkek ise itici değildir.
Bir erkek sürekli duygusal davranamaz! Böyle davranıyorsa da sevdiği biridir o. Başka bir şey gelmiyor aklıma..
hiç itici değil tam tersi olan erkekler daha itici bence.. tabi dozunu da aşması aşırı sulu göz de olmaz yani :)
Hyr ben pek görmedim dışına atan erkek erkekler hep içinde yaşar bizim gibi bayanlar gibi dışarıya pek yansitmazlar agladiklari ni
Neden itici olsun yav, TV'lerdeki dizilerde oynayan dağlı tipleri hoş buluyorlar diye duygusunu gizlemeyen normal erkeklerin bunda suçu ne?
Duygusal erkek iticidir erkek dediğin sert olmalı masaya yumruğu vurdumu bu akşam bulaşıkları ben yıkıycam diyebilmeli 🤣🤣🤣
😂😂 gülmeeee
😂😂 sağ gösterip sol vurdum 😂 iyi yapmışmıyım 😂
Kadınların söylediği ve yaptığı uyuşmuyor çoğu kendi ne istediğini bile bilmiyor. Bu konuda yorum yok ❗️
Abla bence yaşınız ilerledikçe yani kadınlar için konuşuyorum hoşunuza gidiyor böyle erkekler ama yaş grubumdaki kadınların pek ilgisini çekmiyoruz
Gerçi çok da önemli değil yaş grubumdaki kadınlar benden büyük olan bir kadın var ki onun ilgisini sevgisini kazanabilsem yeter başka bir şey istemem
Hayır hasret kaldık böyle duyguları olan erkeklere şimdikiler çok duygusuz
Çok hassas ve duygusallığını gerekli yer ve durumlada frenleyemeyen her insan itici, sinir bozucudur.
duygusallık değilde, filmlerdeki emrah gibi herşeye ağlayan erkeklerden nefret ederim
Hayır.. Çok içten ve samimi oluyorlar. Lakin manipüle eyilimi olmadığı müddetçe.
Ne kadar duygusal olduğuna bağlı ama yine de duygusuz erkekten daha iyi bence
Hayır duygusallık bir erkeğe yakışan en güzel şeydir.
Her duygunun dengesizce, "çok" olduğu durumlar itici olur.
Niye itici olsun ki sonucta herkesin bi kisiligi var
Duygusalsa duygusal olmasin duygusuzsa duygusal olsun der kadin cok anlamasi zor
Tek aşkı memnudaki behlüle yakışıyordu duygusallık😀
Sana karşı çok yoğun ve hassas duygular besliyordur. Gerçekten aşık bir erkek dir
Hayır değildir insanız neticede ve bu duyguları dışa vurmak her insanın hakkı.
Duygusallık kötü bişey değil ama yeri ve zamanı var fazlası itici geliyor
Yerine göre duygusallık iyidir ancak sulu göz olmak hoş değil
Itici değil ama yerli yersiz duygusal ve anlayana patlatasım geliyor
Haklısın hanımefendi
❤❤❤❤❤❤❤
Öyletmis bunlara hayvan gibi muamele edeceksin ondan hoşlairlar belki
Kendisi gibi biriyle mükemmel uyum sağlayabilecek biridir.
duygusal kadın itici midir denilse acaba ne düşünürsünüz
Hiç bir şey düşünmem, genelde kadinlar duygusaldır fakat aksi olan kadınlarda var derim
İtici gelenden uzak durulur ve sorun çözülür
İşte erkekler de duygusal olabilir insan oldukları için ve ruh hastalığı ile duygusallık karıştırılıyor bence.. yoksa duygusal olmak kelime manasına göre güzel bir şey ve insanlığın gerekliliği
Her şeyim fazlasi zarar kadın ve erkek için geçerli bir durum.
Hayır tabikide merhametlidir üzmez gerçekçidir
Değildir ama erkek açısından bunun da bir adabı var.
Tabiri caizse, raconu.
Ben çok duygusal ve hassas bir erkeğim yapım böyle yapacak bir şey yok
İçten duygusallık iyidir ama dışarıya sürekli zayıf olmak ağlak mızmız olmak anlamında sevmem
bende ota boka aglıyorum beraber aglarız işte :D
Hayir ama cok fazlaysa evet.
Duygusal erkekler sanki daha romantik ve empati kurubiliyorlar, bu guzel bisey
Ama fazlasi bi erkege yakismaz...
Öyle her şeye ağlayan itici evet. Hiç çekemem.
Asla çok sağlam sever
Siz bazı kadınlarda ne istediğinizi bi çözemediniz he. Hem odun olmasın diyorsunuz hem duygusal olmasın. Bi ortanız yok ya :D
Fazla duygusallık her insanda itici duruyor..
Yorgundur çok biseyleri aşmıştır iyi bakın o erkeklere. Yarası çoktur değer bilir.
Çok aşırı duygusal itici ama normal boyuttaysa aksine güzel bir şey
Fazla duygusallık erkeği güçsüz gösterir, bir erkek güçlü durmalı, durabilmeli..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?