Boşluktayım ne yapacağım?

Arkadaşlar merhaba, Ben F.26 yaşındayım sevgilim vardı birbirimizi çok seviyorduk biraz uzaktık ama görüşüyorduk yine de görüşmediğimiz zamanlarda da whatsapptan facebook'tan ve günde 3-4 saat telefondan konuşuyorduk ona ve o da bana çok bağlanmıştı onu çok sevmiştim ama eski sevgilimi aklımdan çıkaramadığım için bitirmek zorunda kaldım kavgalı gürültülü bitti onu çok kırdım çok üzdüm aradan 4 ay geçti ondan özür dilerim çiçekler, bonnyfoodlar özür kartları ne varsa gönderdim ama kabul etmedi belli ki çok üzülmüş ve bana olan güveni tamamen sarsılmış durumda artık yolu yok geri dönmeyecek bunu biliyorum ve kabullenmeye çalışıyorum bu süre zarfımda eski sevgilimi unuttum ama ondan sonrakini bir türlü unutamadım yemek yiyemiyor uyku uyuyamıyorum sinir küpü oldum dayanamıyorum unutmak için çok yol denedim olmadı vücut geliştirmeye başladım fitness yapmaya çalıştım iyice sosyalleşmek için her şeyi yaptım bağlama kursuna bile yazıldım ama olmadı unutamadım bir türlü yapamadım çalışırken bile konsantre olamıyorum geceleri kafamı yastığa koyup yorganı üzerime çektiğimde yastığı ısırarak hüngür hüngür ağlıyorum yaptığım hatalardan kırdığım insanlardan sırf bu yüzden çevreme vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü vicdanım hiç rahat değil büyük bir boşluktayım yemek yiyemiyor kimselerle konuşamıyorum kötüyüm buz gibiyim nefes alıp veren bir heykel gibiyim napacağımı bilemiyorum tanımadığım insanlarla konuşmaya çalışıyor başka şeylerle meşgul olmak istiyorum hayattan çok ders aldım en sonuncusu çok ağır oldu ağır bir tokat gibi onu çok seviyorum onun için yüreğim titri
Boşluktayım ne yapacağım?