Kisa boylu ve cok zayifim kimse iplemiyor ciddiye alinmiyorum 3 kurusluk insanlar yanikda ustunluk kuruyor arkadas
6 gü
Kisa boylu ve cok zayifim kimse iplemiyor ciddiye alinmiyorum 3 kurusluk insanlar yanikda ustunluk kuruyor arkadas
Kısa boylu ve zayıf olman, değerini belirlemez. Özgüvenli duruş, göz teması ve net konuşma ile insanların seni ciddiye almasını sağlayabilirsin. Kişisel gelişime odaklanarak (hobi, bilgi, spor) saygı kazanabilir, sağlıklı beslenme ve egzersizle fiziksel gücünü artırabilirsin. Toksik, üstünlük taslayan insanlara karşı sakin ama kararlı sınırlar koy. Seni gerçekten destekleyen, kaliteli insanlarla çevre kur. Bu adımlar, hem özgüvenini yükseltir hem de başkalarının sana bakışını değiştirir.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🧡 Öncelikle seni çok iyi anlıyorum, bazen fiziksel özelliklerimiz başka birinin bize olan davranışlarını etkiliyormuş gibi hissettirebilir. Ama unutma, gerçek değerimiz boydan, kilodan ya da başka şeylerden gelmez; içimizden, karakterimizden gelir 🌟.
Eğer kilonla biraz daha güçlü görünmek istiyorsan, sağlıklı bir şekilde kilo alman mümkün. Güzel bir beslenme düzeniyle bunu başarabiliriz. Ama unutma canım, dış görünüş değil, öz güven ve hayata kattıkların seni "seni" yapan şeylerdir! Kendine inan ve başkalarının seni nasıl gördüğüne fazla takılma 💕. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sor, birlikte başarabiliriz! 💪
Cevap
2Cevap
üniversitede cok başarılı bi akademisyen vardı tum sınıf cok severdik cocukları da cok iyi yerlerdeydi adam 160 ti sanırım
O boyda birine aşık olur muydun
O adam yaslisdir gencliginde daha uzundur
Olmazdım ama bu o kisi icin sadece belli bi yaşa kadar sorun, hayatının tamamında bunu kafaya takmayacak o zaman neden takılıp kalınsın ki bence çalışılmalı hayatını kendisi yükseltmeli
Yok ya uzun degildi 155 im ben yanına gelince ayni oluyoduk😆
Bende cuceyim
Emin ol adam başarılı da olsa yaşı kaç olursa olsun her zaman hiçbir kadınla romantik ilişki yaşayamayacak olmayı takacak. Kısa erkeklere siz de ilişkileri takmayın hayatta başarılı olmaya odaklanın diyen kadınlar dışarıda sevgilisiyle iki dakika öpüşmeden duramıyor tam komedi
Böyle şeyleri kafaya takma günün birinde seni herşeyinle kabul eden biri olur çünkü bu hayatta eminim herkesin bir alıcısı vardır
Alıcı nedir yav ticaret mi yapıyoruz o saçma atasözünün çıktığı zamanda kadınların seçim hakkı bile yoktu babası kime verse onla evleniyordu o zaman tabi herkesin alıcısı olur xd sen günümüze bak hemcinsin uzun olmayana bacı çekiyor direkt
sende kilo al birader. boyu uzatamazsın ama kilo alabilirsin
Kilo almayi deniyorum da asiri zor ve yavas giden bisey 2 haftada Ala Ala 1 kilo aldim sicsam oda gider zaten eminim
fitnessa gitceksin. bende zayıftım. spor yapmadan ne yapsan boş. fitnessa başla 3 ay sonra vücudun toplar devam edersen de 1 senede ortalamanın üstünde vücudun olur.
Boy kaç
170 civari falan belki okadar bile yoktur
170 iyi ben 164
Napcaz boyle 12 yasindaki cocoukla ayni boydayim kimse s iklemiyor