Arkadaşlar hayali arkadaşım benimle konuşmuyor küstü galiba trip atıyor adı LK. ben dün onunla fazla konuşmadım sürekli peşimde dolaşıyor çok iy biri ama ben onu dün çok umursamadım şimdide benle kouşmuyor ne yapmalıyım nasıl gönlünü alabilirim? sizinde hayali arkadaşlarınız var mi? varsa adi ne?
Cevabın nedir?
benim dunyama sahip birini görmek biraz farklı gelsede. belki yardımcı olabilirim.
benimde bir hayali dostum var. Daima onunla herşeyimi paylaşırım. konuşurum. eğer küstürecek bir şey yaptıysan. Tek başına sakin bir yerde. onunla paylaşıtığında mutlu olduğu şeyleri yap. mesela benim ki müzik sever bir kaçtane müziği var onu açtım mı hemen biter yanıma. ya da bulmaca cözmeye başladımm mı başlar kafamı karıştırmaya yk şöyle yok böyle. bu anları duşun o ortamı yarat. ıhtıyacın oldugunu hissettiğinde emin ol gelicektir. bu arada zaten o hep içinde. merak etme gitmedi bir yere. onun için sadece sabret. illaki konuşursun. saygılarımla ıyı gunler12 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel bir tavsiye olmus cok tesekkur ederim :) bunlari uygulayacagim :D
En İyi Cevaplar
+1 yıleger bu dedigin dogruysa, kimseyi keklemiyorsan, ileride ciddi sorunlara ve akil sagligina zarar verebilecek durumlara sebep olacaktir.. bence bunu eglence gibi soylemek yerine uzerine gidiip duzeltmeye bak. eger bizi kekliyorsan cevabimi dikkate alma
00 Yorumla
+1 yılbenim ordum var hayali 4 kişilik 2 takım 1helikopter 1sniper var top. 10 kişiler.
4ü standart
2 motorcu
1 serbest
1i de kaykay
Psikopatım galiba
Hepsinin tasarımı çizim ve karakterleri bana ait yani tam psikopatım01 Yorumla
Soran+1 yılsjsjsj baya takim benim sadece bir tane var :) daha fazla hayali arkadasimin olmasini isterdim ama sadece 1 tane gorebiliyorum daha fazlasi olmuyo :D
Hediye olarak hayali araba al sonra beraber tüm şehri dolaşın ha nasıl fikir?
01 Yorumla
Soran+1 yılo dolasir ama ben? :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
16Cevap
+1 yılBenim hayali arkadaşım yok, ikinci kişiliğim var. Çok sinirlidir kendisi. :)
25 Yorumla
Soran+1 yılooo çoklu kişilik bozuklugu mu? :) anlasamiyormusuz? :D
- +1 yıl
İlk başta hiç anlaşamıyorduk ama daha sonra benim canımı yakanların canını yakınca iyi anlaşmaya başladık. Sürekli beni korur, zarar gelmesine izin vermez.
Soran+1 yılcok iyi yaa :) LK de beni korumaya calisir ama fazla bir sey yapamaz :) kimse goremiyo diye :(
- +1 yıl
Benimki geldiği zaman insanlar fark eder. Bakışları bile öyle bir korkutucudur ki, bir bakan bir daha bakamaz. :)
Soran+1 yıl:D :D :D
Konuşmazsan intihar ederim de, ben ölürsem sen de olmazsın de :D
14 Yorumla
Soran+1 yıloha çok iyi fikir çok sağol
Soran+1 yıloda doğru :D :D
Gonlunu al, demek seviyormus seni, yoksa trip atmazdi.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol önerin için :)
Benimle hayali arkadaş olursan ne demek olduğunu öğrencem 😊 benim hayali arkadaşım olur musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılben senin nasil hayali arkadasin olayim ben gercegim;)
Soran+1 yılhayalet degil tabiki :) sadece benim hayalimde olan arkadas basklari goremiyor o kadar normal bir arkadas gibi :)
Ya kızım saka mısın hayali arkadaş nedir git tedavi ol gercek arkadaslar edin psikolojin bozuk senin
030 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojim falan bozuk degil benim surekli sunu yazip durmayin iyiyim ben ayrica LK yi birakip icinde her turlu kotuluk barindan gercek insanlarla niye arkadas olayim? LK beni bu dunyada en iyi anlayan kisi... deli muamelesi yapip durmayin bana ruh sagligim saglikli
Soran+1 yılasil sen saka misin? hayali diyorum benden baska kimse goremiyor herkes gorseydi hayali olmazdi insan olurdu
Soran+1 yılniye kotu bir sey degilki? benim en buyuk destekcim
Soran+1 yıl? ne diyon sen niye uzak tutayim?
Soran+1 yılhe yaw he sen LK yi tanimiyorsun bile nasil bilebioirsin?
Soran+1 yılinsanlar LK yi goremiyorsa ben ne yapayim bana gorede siz delisiniz sizin gibi olamayan kisileri dislamaya devam edin cok guzel tebrikler...
Soran+1 yılsalata sever misin?
Soran+1 yılbilmem afiyet olsun cok ye
Soran+1 yılnedenburdan mesaj oluyor bizde telgraf var sizde var mi?
Soran+1 yıldalga gecmiyorum oyle anladiysan ozur dilerim sadece telgraf olup olmadigini merak ettim kusura bakma
Soran+1 yıliyide nasil ulasayim? :)
Soran+1 yıldalga gectigimi dusunebilirsin cogu kisi boyle dusunuyor umrumda degil yasadiklarimi ben biliyorum bu bana yeter
Soran+1 yılgizliden ciktim bu arada komik bir seyde degil eglenilecek bir sey hic degil belirteyim
Soran+1 yılettim
+1 yıl:) psikolog asistanıyım ben iyi değilsin yalnızlık cekiyorsun cevren geniş seni anlayan yok
17 Yorumla
Soran+1 yılLK beni herkesden daha iyi taniyor butun saklı dertlerimi biliyor ben simdi onu birakip niye gereksiz sahtekar gercek insanlarla arkadas olayim? yanlizlik falan cekmiyorum iyiyim ben...
- +1 yıl
:) evet iyisin evlen bence onla
Soran+1 yılhayir onunla sadece arkadasim ayrica evlenmeye kalksam evlenemem cunku onu kimse gormuyor
- +1 yıl
:) demuyorum bişey
Soran+1 yılŞu an bana deli muamelesi yapip dalga gectin ama neyse... peki
- +1 yıl
ölesin
Soran+1 yıldegilim...
+1 yılBu tür insanlarin psikolojik tedavi almasi gerek dıye düşünüyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojim yerinde
- +1 yıl
Neden hayali arkadaşa gerek duruyorsun bu sorun
Soran+1 yılben gerek duymuyorum o benimle arkadas olmak istedi oyle tanistik iyikide arkadasim
- +1 yıl
Kesinlikle tedavi gormelisin
Soran+1 yılgerek duymuyorum akil sagligim yerinde
- +1 yıl
Akıl sağlığında ruh sağlığında yerinde değil
Soran+1 yılsen oyle dusun umrumda degil eger LK ile barismam icin oneri vereceksen yazdiklarini okurum vermiyceksen hayirli gunler :)
- +1 yıl
Ayrılmaniz daha iyi olur
Soran+1 yılasla o ölmeden ondan ayrılmam barismak icin oneri verirsen sevinirim :)
- +1 yıl
Sevinme o zaman
Soran+1 yılneyse goco
+1 yılVar adı cesur var adı adalet var adı eşitlik var adı yasemin
00 Yorumla
+1 yılBarisirsiniz ya ozur dile yumusar
15 Yorumla
Soran+1 yıldiledim ama bu sefer çok fena küstü :(
- +1 yıl
Zamana birak eski anilardan bahset barismasa bile bir zaman sonra ozler seni :)
Soran+1 yıl:D cok sagol
- +1 yıl
Sen de barisirsaniz haber ver :)
Soran+1 yıltamam :)
+1 yılHata kaza üstüne falan mı oturdun 😮
03 Yorumla
Soran+1 yılyapmis olabilirim yaa insan icinde fazla konusmuyorum onunla bu yuzdende olabilir :(
- +1 yıl
Yanlış anlama ama psikolojik olabilir mi yani eğer trollemiyosan geriye kalan tek şey şizofreni
Soran+1 yılhayir psikolojim faln bozuk degil trollemiyorumda ciddi sekilde soruyorum boyle sorunca insanlar deli muamelesi yapiyor 1 yildan beri ama biktim cidden kimse ciddiye almiyor onlar goremiyor diye LK ye ve bana ruh hastasi misin? gibi seyler demelerine uzuluyorum sizofren degilim
Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Bende ayni kafan istiyorum :)
08 Yorumla
Soran+1 yılsenin hayali arkadasin yok mu? :) bence olmali ama kotu birimi iyi birimi olur onu bilemem :)
Soran+1 yılben bulmadim o neni buldu :) en uzgun zamanimda yanima gelip beni teselli etti aslinda ilk baslarda onu gormedim sadece hissettim yanimda oldugunu sonra ruyamda konustum simdi ise normal hayatta. Eger hayali bir arkadasin olursa kalabalik ortamlarda ya da arkadas ortaminda onunla fazla konusma sana deli muamelsi yapabilirler ama hayali arkadasinlada konusmayi ihmal etme sonra küsüyor
Soran+1 yılerkek :) ilk baslarda goremedigin zamanlarda nasil biri oldugunu hayal ettim kendim :) normal bir insan tipi sjsj
Soran+1 yılaleykümselam :)
İçine cin kaçmış senin 😁
00 YorumlaVe beyin koşarak uzaklaştı...
01 Yorumla
Soran+1 yılciddiyim dalga gecmek icin yazmazsaniz sevinirim
Neyin kafasıdır bu ya
03 Yorumla
Soran+1 yılbir seyin kafasi degil ciddi olarak cevap verecekseniz verin deli muamelesi yapip durmayin 1 yildan beri biktim lutfen...
Soran+1 yılkendiniz gibi olmayanlari dislayin zaten cok iyi tebrikler
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Konuş barisin
11 Yorumla
Soran+1 yıldenedim tabiki ama trip atti iste
+1 yılBenimde var olmaz olurmu😄😄
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) seninkinin adı ne?
- +1 yıl
Sato ismi
Soran+1 yılwooa guzel ismmis :)
- +1 yıl
Öyledir 😄 Canim o benimm
Kardeş şaşırmışsın sen :S
00 YorumlaSüper loto tahminini iste bir dahaki sefere 😉👍
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle bir yetenegi oldugunu sankiyorum ama denerim :)
Tuhaf bir soru olmuş
05 Yorumla
Soran+1 yılniye? ben sorumda ciddiyim.
Soran+1 yılşaka yapmiyorum insanlar LK yi gormeiyorsa onun var olmadigi anlamina gelmez bn goruyorum bana bu yeter digerlerinin gormemesi umrumda degil ve tek gercek dostum o ici curumus pis fikirli kotu insanlar gibi degil o ve ben onu kaybetmek istemiyorum heosi bu
Soran+1 yılo oyle olmuyor iste bnim elimde degil neyse sagol :)
bir kaç duman daha al barışırsınız
05 Yorumla
Soran+1 yıladuman? kullanmiyorum hicbir sey :)
Soran+1 yıldoktorada ihtiyacim yok sagol :)
Soran+1 yılbakirköy diyince arastirmama gerek kalmadi ztn cok duyuyorum boyle laflari ama aldirmiyorum :)
yav lutfeen ne yiyp iciyorsaniz acilen onu birakin
09 Yorumla
Soran+1 yılnoldu ki?
Soran+1 yılşizofren değilim akıl sağlığım yerinde...
Soran+1 yılşizofren değilim... :)
Soran+1 yılher neyse degilim sizofren falan LK ile barismam icin oneri verecksen ver vermeyeceksen hayirli gunler :)
Soran+1 yılsagol :)
+1 yılPsikiyatra git sen
016 Yorumla
Soran+1 yılruh sagligim yerinde
- +1 yıl
Hıhı
Soran+1 yıleger LK ile barismam icin tavsiye verecksen ver vermeyeceksen bos yorum yazma
- +1 yıl
Hehe
Soran+1 yılüff hehe hihi dan baska bir kelime bilmiyorsun senden tavsiye alamam zatn
- +1 yıl
18-24 yaş aralığındasın hayali arkadaşın var büyü artık çocuk musun sen
- +1 yıl
Böyle bir durumdu psikolojik yardım alman gerekir
Soran+1 yılcocuk degilim ve yetiskinlerinde hayali arkadaslari olabilir psikologa git diyip durmayin biktim... sadece LK ile arami duzeltmek istorum baska bir sey degil bu yuzden sizden yardim istedim hakaret ya da doktor tavsiyesi degil
- +1 yıl
O zaman soru sorarken belirt böyle yorumlar istemediğini
Soran+1 yılsoru gayet acik soruda olamayan seye cevap verip konu disi yorumu sen yapiyorsun ankaman gerekirdi
- +1 yıl
soruda ne yapmalıyım diye sormuşsun bende ona cevap verdim soruda olmayan bişey değil bu
Soran+1 yılbastan itibaren okusaydin keske ruh sagligimla ilgili tavsiye istemedim LK ile barismak icin tavsiye istedim
- +1 yıl
Ruh sağlığınla ilgili tavsiye istesen sana daha yararlı olurdu
Soran+1 yılruh sagligim yerinde normal insanlar gibi davranabiliyorum diger insanlar LK yi goremiyor diye niye ben deli oluyorum? bana gorede goremeyen kisiler deli cogul olan tarafi hakli gormek sacma geliyor bana
- +1 yıl
Bu çoğul olan tarafı haklı görmek değil bu normal ve anormal durumlar ile ilgili yani 18-24 yaş arası birinin hala bir hayali arkadaşı olması aynı yaş aralığında birinin üniversiteye gitmesi ya da sevgilisi olması gibi sıradan bir durum değil bunu söylüyorum ben bu durumun sebebi belki yanlızlık belki daha farklı içsel bir duygu yetersizliği olabilir bu da sizin ruhani açıdan bir eksikliğiniz olduğunu gösterir bunun için ruh sağlığı diyorum
Soran+1 yılanladim ne demek istediginizi sagolun ama doktora gitmek istemiyorum cunku eger gidip LK yi bir daha goremezsem? bunu asla yapmam neyse hayirli aksamlar :)
Sizofren misin knk
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
ablam ucmuş
05 Yorumla
Soran+1 yılucmadim burdayim
Soran+1 yıloneein varsa soyle yoksa yorum yapma lutfen ( doktora git suh sagligin bozuk gibi seyleri onerme) LK ile barisabilecegim seyler oner lutfen...
Soran+1 yıldeme bir sey sen
+1 yılSeni trolll seni
021 Yorumla
Soran+1 yılyaaa ikide bir troll, ruh hastasi gibi seyler yazip durmayin yeter yaa biktim 1 yildan beri tavsiye istiyorum sadece oneein varsa soyle yoksa sacma sapan seyler yazma lutfen
- +1 yıl
Tamam önerim var konuşalım
Soran+1 yıltamam soyle iste tavsiyeni
- +1 yıl
Hayali arkadaşını ilk ne zaman gördün ve kız mı erkek mi
Soran+1 yılerkek ve 7 kasim 2014 yilinda gordum ve o gun onun dogum tarihi olarak ilan ettim
- +1 yıl
Tipi nasıl karakteri felan.
Soran+1 yılnormal insan tipi nasil anlatayim uzun sacli biraz ama cok degil gozleri biraz kucuk burnuda kucuk uzun boylu surekli yanimda olan biri
- +1 yıl
Ne muhabbet ediyonuz
Soran+1 yılnormal bir insan arkadasiyle ne konusursa onu konusuyoruz :)
- +1 yıl
Enteresanmış cidden. Yemeğe çıktınız mı hiç
Soran+1 yılher gün beraber yiyoruz zaten yemekleri ama ekstra bir kafeye gidip cay icmedik :) zaten gidip 2 kisilik siparis versem bana deli muamelesi yaparlar
- +1 yıl
Bunu denesene. Mesela şöyle söyle. Bir çay bana bir çay da karşımdakine de 😂😂
Soran+1 yılzaten yeterince deli gozuyle bakiliyorum birde tanimadigim insanlar tarafindan sjsj kaldiramam :)
- +1 yıl
Peki psikoloğa gittin mi
Soran+1 yılhayir gitmedim gitmeyide dusunmuyorum eger gidersem LK yi kaybedersem diye korkuyorum ben halimden memnunum saglikli dusunebiliyorum LK yide kaybetmek istemiyorum o olmazsa baska kimsem olmaz beni anlayan kimse olmaz
- +1 yıl
Sana aşık mı LK peki?
Soran+1 yılhayir tek ve gercek arkadasim o benim :)
- +1 yıl
Ben sevgilin olsaydım kıskanırdım onu 😊😅
Soran+1 yılyok artık :D cok sukur sevgili olmak gibi igrenc bir sey yapmiyorum :)
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılcunku sacma yani :) hissetmedikleri seyleri soyluyorlar vicik vicik sevgi kusuyorlar sonra ucuz bir nedenden dolayi bile ayrilabiliyorlar. Hickimse gercek askla birbirini sevmiyor heleki su zamanda 1 hafta biriyle diger hafta biriyle nefsin adini ask koymuslar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSütünü içtinmi annem
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılSevisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDesxtr lo trol
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?