Yakın arkadaşımla küstük, ne yapayım?

Birkaç ay önce yakın arkadaşımla sevgilisinin yanında bir şaka yaptığım için küstük sebebi çok saçmaydı gerçekten yani en azından ben vöyle düşünüyorum kısaca anlatmak gerekirse bir çocuk arkadaşıma sevgilisinin yanındayken hangi parfümü kullandığını sormuş sevgilisi de buna sinirlenmiş bana bunu anlatılarlen ortam gerildiği için bende yumuşasın ben şakayla karışık yakışıklı mıydı bari dedim ama devamında hani yakışıklıysa benim parfümümü sorabilir gibi bir şey diyecektim ama arkadaşımla sevgilisi birden parladı ve arkadaşımın sevgilisi bana ağır bir hakaret etti, yanlış anladıklarını söylersem çeviriyorsun diyecekler diye düşünüp uğraşmak için yaptım özür dilerim dedim konuyu kapadım sonra arkadaşımın sevgilisi gitti biz hiçbir şey olmamış gibi konuştuk ettik zaman geçirdik gece 1-2 gibi bana arkadaşımdan sen nasıl bir saygısızsın tarzında mesajlar aldım üstüne özür diledim ve buna rağmen sen benim ilişkime saygısızlık yaptın demeye devam ettiğimde bende savunmaya geçtim o anlamda söylemediğimi söyleyince bana inanmadı ve baya tartıştık bana sana çok değer verdiğim için benim yaptığım yanlış hareketleri normalleştirip kendisinin de yapacağını falan söyledi :D sonra işte bende sinirlendim baya sert çıkıştım sonra konuşmayı bıraktık, çok özlediğim için geçenlerde mesaj attım ve bana dört beş ay sonra konuşalım şu an istemiyorum tarzı şeyler dedi, onu gerçekten çok özledim sizce barışmalı mıyım, yoksa boşvermeli miyim?

Güncellemeler
+1 yıl
ona söyleyemediğim içimde kalan çok şey var büyük ihtimalle içimi dökemediğim için kafaya taktım
Yakın arkadaşımla küstük, ne yapayım?