Birkaç ay önce yakın arkadaşımla sevgilisinin yanında bir şaka yaptığım için küstük sebebi çok saçmaydı gerçekten yani en azından ben vöyle düşünüyorum kısaca anlatmak gerekirse bir çocuk arkadaşıma sevgilisinin yanındayken hangi parfümü kullandığını sormuş sevgilisi de buna sinirlenmiş bana bunu anlatılarlen ortam gerildiği için bende yumuşasın ben şakayla karışık yakışıklı mıydı bari dedim ama devamında hani yakışıklıysa benim parfümümü sorabilir gibi bir şey diyecektim ama arkadaşımla sevgilisi birden parladı ve arkadaşımın sevgilisi bana ağır bir hakaret etti, yanlış anladıklarını söylersem çeviriyorsun diyecekler diye düşünüp uğraşmak için yaptım özür dilerim dedim konuyu kapadım sonra arkadaşımın sevgilisi gitti biz hiçbir şey olmamış gibi konuştuk ettik zaman geçirdik gece 1-2 gibi bana arkadaşımdan sen nasıl bir saygısızsın tarzında mesajlar aldım üstüne özür diledim ve buna rağmen sen benim ilişkime saygısızlık yaptın demeye devam ettiğimde bende savunmaya geçtim o anlamda söylemediğimi söyleyince bana inanmadı ve baya tartıştık bana sana çok değer verdiğim için benim yaptığım yanlış hareketleri normalleştirip kendisinin de yapacağını falan söyledi :D sonra işte bende sinirlendim baya sert çıkıştım sonra konuşmayı bıraktık, çok özlediğim için geçenlerde mesaj attım ve bana dört beş ay sonra konuşalım şu an istemiyorum tarzı şeyler dedi, onu gerçekten çok özledim sizce barışmalı mıyım, yoksa boşvermeli miyim?
Yakın arkadaşımla küstük, ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
ona söyleyemediğim içimde kalan çok şey var büyük ihtimalle içimi dökemediğim için kafaya taktım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence yakın arkadaşının yaptığı kötü olmuş sonuçta senin içini bilen bir insandır neyi neden söylediğini yaptığını bilir diye düşünüyorum Evet kızmış olabilir ama verdiği tepkiler bana göre yanlış 4-5 ay sonra konuşalım demeside ben olsam kırılırdım
Saygisizlik yapmissin
Benim yaptığım saygısızlık sevgilisinin bana ağız dolusu küfür etmesi saygısızlık değil mi? Bana göre saygısızlık yapmamış olmama rağmen karşıdakini rahatsız ettiğimden dolayı özür diledim verdiği tepki aşırı değil mi özür dilemiş olmama rağmen
Sacma bı arkadasın var
Konuşup arayı düzeltmeye ya da neden böyle yaptığını anlamak için konuşmaya çalışır mıydınız
Yanı bana bu sebeple kusuyosa kussun ugrasmazdım ınsan arkadasını tanır korur sırf sevgılısıne yaranmak ıcın sılmıs senı neden ugrascaksın kı
Gerekçesi aslında benim yaptığım yanlış hareketleri normalleştirip onun da yapmasıymış? Yani… diyecek bir şey bulamıyorum
Ayrılır o cocuk ondan sonra gelıp sana aglarsa kabul etme de
barisin
boş ver gitsin
arkadaşın küsmeyi hak etmiş
noldu
Saldım muhatap olmayacağım artık
küstün mü