En yakın arkadaşım benimle küstü, ne yapmam gerek?

Bizim sınıfa yeni kişiler geldi. Yeni gelenlerden biri benim alışdığım biri bazen en yakın arkadaşım o ve ben geziyoruz. Bir gün yeni gelen benimle dışarı dolaşmak istedi bende tamam dedim en yakın arkadaşımı çağırdım o da boşver sonra gelir dedi . Beni sürükleyerek bahçeye çıkardı tenefüs bitince en yakın arkdaşımı geçen sene birbirimiz hakkında yalan şeyler söyleyerek bizi birbirimize düşüren kızla takılıyodu bende biraz kıskancımdır hemde öyle bir insanla takılması hoşuma gitmedi. Birgün onla küsmeyelim diye konuşmaya çalıştım ama biraz soğuk davrandı bende şaka olsun diye gözlüğünü aldım. Salak kızla bayağı bir konuştuktan sonra koşarak gözlüğü almaya geldi sınıf kapısından girer girmez başım dönüyo numarası yaptı bende gözlüğü verdim daha sonra çantasını alıp bişeler yaptı dışarı çıkıp daha eşyalarını yere atıp yeter artık diye bana bağırdı çıktı gitti bir öğretmen geldi beni çağırdı bana onla beraber bişeler söyledi başım dönüyo yalanını öğretmene inandırmış rehber öğretmenle konuştuk bize bişeler dedi o günden sonra bana küs başım dönüyoya yalan dedim çünkü o gözlüklüde durabiliyor onlarda kalmıştım bir gün o gün gözlük takmadı şimdi hep o kızla falan takılıyo bişeler yapıyo biz bir yıldır hep birbirimizle falan eğlendik hatta ben onun annesini arayarak sadece onun annesini annemden falanizin almadan direk onu servisle bize çağırabilirim o benim hayatımda gördüğüm beni anlayan tek kişi ama beni anlaması gerekiyodu aslında içten içe benim gözlüğünü neden aldığımı biliyo rehber öğretmende kendimizi birbirimizin yerine koyarak mektup yazmamızı istedi acaba o mu barıştırır yoksa bana yaptığı iyi bişe değildi özür dilemek istemiyorum o salak geçen sene aramızı bozan kızdan nasıl intikam alabilirim ve en iyi arkadaşımla nasıl geti barışabilirim YARDIM EDİN LÜTFEN ! DAHA FAZLA AĞLAMAK İSTEMİYORUM !
En yakın arkadaşım benimle küstü, ne yapmam gerek?