En yakın arkadaşımla küstüm ne yapabilirim?

En yakın arkadaşımla ayrı okullardaydık bu sene benim okuluma geldi farklı sınıftaydık ama sürekli beni kıskanıyordu diğer arkadaşlarımdan. onu bıraktığımı düşünüyordu. Sürekli kavga edip barışıyorduk. sonra sevgilimle ayrıldım ve o bizi barıştırmaya çalıştı bende sen onu ne ara bukadar iyi tanıdın falan dedim onla görüşme dedim o da sana Batıyo mu dedi sonra kavga uzadı ve ertesi gün okulda onunla konuşmak içimin gittiğimde eski sevgilim ve arkadasları onun sınıfındaydı ben dayanamadım ağlayarak onla konuşmaya çalıştım oysa dalga geçer bir vaziyetle konustu ve bende koşarak gittim ordan daha sonra evde mesajla bana saçma sapan laf sokunca bence sinirlendim küfür ettim o da engelledi falan sonra benim düşmanlarımla arkadas oldu onun için öldüğümü söyledi ağlamama güldü çok kırıldım ama hep ağlıyorum aklıma geliyo onu hala seviyorum ne yapacağım ben sizce ne yapmalıyım ve hatalarım ve onun hataları ne lütfen bana yardım edin on iki gündür konuşmuyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Sınıftada ona aldığım hediyeleri duramam bırakıp gitti bende başkalarına hediye ettim
Lütfen yardımcı olun
En yakın arkadaşımla küstüm ne yapabilirim?