Arkadaşımla aram açıldı, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba ben üniversiteye bir süre ara vermiştim. Sınava hazırlaniyorum şuanda benim üniversitede çok yakın bir arkadaşım vardı onu 2 kere engellemiştim cunku o sira hafizami falan kaybetmiştim hastanede vs kaldim sonra bana dediki ben de seni engelliycem aradaj 4 ay gecti beni sadece watsappdan engelledigi için sms yoluyla mesaj attım bana verdiği cevap şu oldu sen beni kandirdin sen benimle oynadın dedi. Ben okulda bir olay yasamistim sonra da. rahatsizlandim bu da okulda hep beni savunmus yani bana oyle anlatti ben hep ona minnettar kaldım. Şimdide bana diyor ki sen unide yalniz kaldin benimle oyle konusuyorsun. alakasi yok benim unide tanidigim baska insanlarda var diyorki sen bana arkadaslarinla oyun oynadin beni kullandin arkamdan konustun bana resmen iftira atiyorlar beni üni disindaki arkadaslarimin ondan haberi bile yok. Bqna diyorki seneye okula geldiginde seni gozlemlerim oyle affederim kalsin bir zahmet onun gozlemlemesine kalmadim. Benim seneye okulda baska arkadaslarim olucak dedim bu buna kudurdu ve dedi ki benim seneye alttan aldigim dersler var. herkese senin bana nasil oyun oynadigini anlaticam belki de hastalanmada karsi taraf hakliydi dedi beni resmen tehdit etti. Hayatini mahvedicem en buyuk dusmanim sensin dedi. Beynimden vurulmusa dondum sonra ben bu olayi aileme anlattim babam numarasini ver ailesiyle konuscam ya da onu buldugum yerde mahvedicem dedi ve okula donmuyorsun bu sene baska okul kazan olmazsa mezuna kal dedi ve yarin gidip okuldan kaydimi sildircez ama ben ne yapicam yaa cok kotuyum bu kisi benim en kotu animda yaptigim swyler icin beni yargiliyor iftira atip tehdit ediyor ben de gittim telefon numarami degistirdim. Ama moralim bozuk sizce bundan sonra ne yapmaliyim

Arkadaşımla aram açıldı, ne yapmalıyım?