• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +27
Aşk İlişkileri

Severek ayrılmak nedir sizce mantıklı mı?

ismiyook
ismiyook Takip Et
Master Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Sizce bunda mantık var mı? Bazıları severek ayrıldık derler sizce bu ne kadar doğru böyle bir şey yaşayan var mı aramızda?
Severek ayrılmak nedir sizce mantıklı mı?
Nedir Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ailesi İstemez Kızı ya da Oğlanı Sevse bile Ayrılabılır.
    Meshep farklılıkları vardır Benım dogrularım onun yanlısları benım yanlıslarım onun doğruları olur ayrılır.
    Ailesi uygun değildir ayrılır.
    Kız çok aptaldır Adam sevse bile onun eş olabıleceğine inanmaz ve daha fazla yıpratmadan ayrılır.
    Yani çok sebep var Sadece sevmek yetmıyor

4
    0 Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• _Mucoo_
    _Mucoo_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Değişik şekillerde yorumlanabilir.
    1-Seven ayrılmaz, seviyorsan ne diye ayrılıyorsun, hayatında kal ve mutlu et.
    2-Eğer bazı durumlar varsa, senin gitmen karşıdaki için iyi olacaksa, severek ayrılınabilir.

1
    0 Yorumla
  • KışGüneşiyim
    KışGüneşiyim Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

Mantık sevmenin hiç bir evresinde yok :)
    Severek ayrılmak çaresizliktendir. Bazen ne yapsan olmaz. Sonu olmayacak bir şeyi bitirmeye karar verirsin. Gitmek her ayrılıkta bitmek değildir. Koca şairler "ayrılık da sevdaya dahil" şiirlerini keyiften yazmamışlardır :)

3
    0 Yorumla
  • tubydy
    tubydy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Ayrılmazlar adı ayrılık olur sadece. Kısa bir süreliğine küs kalırlar. Sonra barışırlar tekrar...

2
    1 Yorumla
    • tubydy
      tubydy
      +1 yıl

Teşekkür ederim :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

27

Cevap

23

Cevap

• Emmakirs
    Emmakirs Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Bazıları demiş ayrilmişsa sevmiyodur diye. Öyle bir sey yok arkadaşlar. Boktan süren bir hayatta pat diye seni gerçekten seven bı adam cikiyo karşına. Seni öyle bir seviyo ki hiçbir zaman bitmesin istiyosun. Çünkü sende onu öyle seviyorsun. Çok zor karşılıklı sevgiyi bulmak. Aylariniz birlikte geciyo. İki gün görmesen özlüyosun. Beraber yaptığın her şeyden keyif aliyosun. Sanki hiç bitmeyecek bir ruyadasin gibi. Önünde daha iyileri çıkıyo. Ama senin gözün ondan başkasını gormuyo. Gözlerine dudaklarına kalbine elerine sahipken bile kiskaniyosun onu. Aynı şekilde o da seni. Dışardaki insanlar imrenerek bakiyo size. Çünkü o kadar mukemmelsiniz, o kadar aşkla bakiyosunuz ki birbirinize. En çok hayallerinizi seviyorsun. Yıllar sonrasında bile o var yanında. Çünkü birbirinizi çok seviyorsunuz. Ama tabi bunun iç yüzü de var. Çok kavga ediyosunuz. Sürekli devamlı tartışıyosunuz. Birbirinizi çok kırıyosunuz. Dönülmez laflar söyleyip affedilmicek şeyler yapiyosunuz ( hiçbir zaman ihanet olmadı tabikide). Bitti istemiyorum seni diyosun ama içindeki sevgi bitmiyo. Bu kadar seviyorsun madem neden kavga ediyosunuz derseniz. Orası bilinmiyo tabi. Birbirinizin hayatlarina ayak uyduramiyo olabilirsiniz. Ne kadar birbirinize iyi geldiğinizi düşünsenizde iyi gelmiyosunuzdur belki de. Farketmeden çok kiriyosunuzdur. Birbirinizi anlamiyosunuzdur. Sevgi varsa her şeyin üstesinden gelinir demeyin bana. Çünkü bu hayatta sadece ikimiz yokuz. Bu hayat karmaşası içinde hatta ikimizin de hayatı yeterince zorken , daha kendimizi bile iyilestiremiyoken, birbirimize nasıl iyi gelicez. Bir oluyo kavga aşıyosunuz, iki oluyo bidaha aşıyosunuz, üç oluyo üstesinden geliriz biz diyosunuz. Daha da geliyo bitmiyo sayısını nedenlerini bile hatirlamiyosunuz kavgaların. Ayrılık bile geliyo. Ama birbirinizden yine de gidemiyosunuz. Artık işler çığrından öyle bir çıkıyo ki işte o zaman sevginiz önüne gecemiyo yaşantılarınız. Ne yapicaksiniz söyleyin, devam mı ediceksiniz birbirinizi yıpratmaya. Söyleyin bana. Birbirinizi her gün ölüp tekrar diriltmeye devam mı ediceksiniz. Söz orada bitiyo işte. Tekrar söz veremiyosun, mutlu olucaginiza dair. Çünkü olmicaksiniz. Sevgi yetmiyo. Aşk yetmiyo. O kadar çaresiz kaliyosunuz ki. Pes ediyosunuz. Kalbinize gomuyosunuz aşkınızı. Canınız çok acıyo. Gel deseniz gelicegini biliyorsunuz ama diyemiyosunuz. Geceler zehir oluyo , gündüzler anlamsız. Unutmaya çalışıcaksiniz demiyorum , diyemem. Sadece alışmayı bekliceksiniz.

25
    0 Yorumla
  • Goncagül_
    Goncagül_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

İlişkim varken çok üzülüyorum halledilmeyen sorunlar vardı ama çok seviyordum hiçbir zaman ayrılmayı aklımın ucundan bile gecirmedim. Ama bazı insanlar bu konuda daha cesaretli olabiliyor. Mutsuz oluyorsa ilişkiyi bitiriyor ya da hallolmayan bir sorun varsa. Ama yine soyluyorum iliski bana çok zarar veriyordu ama çok sevdiğim için ayrılmayı hiç istemedim

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Berbat bir şey onun seni sevdiğini biliyorsun sende onu seviyorsun ama bir araya gelemiyorsun genelde nedeni aile ve mesafe oluyor. Zaten mesafe varsa ustelik görusemiyosanız ne kadar seversen sev olmuyor hep bir kopukluk oluyor sonunda birbirinizden iyice soğumamak için ayriliyosunuz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sen anlayamazsın zaten anlamanı da beklemiyoruz cici kız.

2
    4 Yorumla
    • ismiyook
      ismiyook
      +1 yıl

Ahah neden öyle dedin 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dertliyim ailem yüzünden ayrılmak zorunda kaldik gozlerimiz baka baka :'(
      Mantıksız demene bozuldum..

Yorumla
    • ismiyook
      ismiyook
      +1 yıl

Yok hayatım mantıksız demedim sizce nedir bu mantıklı mı dedim yani bir konu için yorum yapmadım. Canını sıkma sen bende sende aynı düşünüyorum çünkü bazı nedenlerden dolayı ayrılmak ayrı kalmak zorunda kalıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlayışın için teşekkürler :'(

Yorumla
  • Snytax
    Snytax Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 59%
    +1 yıl

Birbirini seven insanları hiçbir şey ayıramaz..

Ayrılmışlarsada, ya birinde ya da ikisinde sadece ilgi hoşlantı vardır bunu sevgi ile karıştırmışlardır..

2
    0 Yorumla
  • HASAN6224
    HASAN6224 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

ben yaşadım aynısını mantık var mı var evet hergün kavga gürültü anlaşamamazlık güvensizlik yani her gün ölüceğine 1 gün ölüyorsun

0
    20 Yorumla
    • mrsliyar
      mrsliyar
      +1 yıl

sevgilim de benden bu yüzden ayrıldı siz unutabildiniz mi?

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

Şu an başkasıyla sevgilimben hüsranım o mutlu :) ama alıştım artık zamanla

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

@mrsliyar Şu an başkasıyla sevgilimben hüsranım o mutlu :) ama alıştım artık zamanla

Yorumla
    • mrsliyar
      mrsliyar
      +1 yıl

bu kararı kim verdi peki ya giden hep mutlu mu olur hiç mi pişman olmaz iki yıllık ilişkim vardı artık olmuyoruz diye benden ayrıldı bu ilk ayrılışımızda defalarca ayrıldık barıştık ama bu kez kesin kapattım o defteri dedi

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

@mrsliyar ben ayrıldım sonra onu gizliden takip etti oda beni takip etti belki bir adım atsa atıcaktımki 1 yıl sonra sevgilisi oldu önce üzüldüm baya ama beynimden tamamen sildim artık ölse olmaz

Yorumla
    • mrsliyar
      mrsliyar
      +1 yıl

sevmiyor muydun peki niye ayrıldın onu başkasıyla görmeye dayanamıcaksan niye ayrıldın

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

@mrsliyar güvenemedim hergün kavga ediyorduk güvensizlikten dolayı bana yalanları oldu birde uzaktan ilişkiydi iyice bunaldım artık söylediklerime karşı çıkar oldu bildiğini okur oldu sonra dayanamadım bitirdim hergün kavgadan baş ağrılarından ne okuluma ne işime adapte olabiliyordum ama işte sonuçta yaşanmışlıklar var tabi onunla çok mutluydum ama güven olmadan olmuyo

Yorumla
    • ismiyook
      ismiyook
      +1 yıl

@mrsliyar bende sana açıklayım. Uzun bir ilişkiye eğer artık insan yıpranıyor yaşadıkları ettikleri. O ettiğiniz en küçük tartışma bile dağ gibi oluyor Artık ne sen alttan alıyorsun ne de o. Yıpranıyorsun farkındasın ama sevgi var işin içinde. Ama huzur olmadı mı sevgi de bir yere kadar. Ve erkekler daha çabuk pes ediyor deli gibi sevseler bile... Yani açıkçası şöyle oluyor. Ne seninle oluyor ne de sensiz..

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

aynen https://www.youtube.com/watch?v=th90pfrduRU bu şarkı gibi

Yorumla
    • ismiyook
      ismiyook
      +1 yıl

Tamda yerinde şarkı oldu :)

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

grup 84 hergün dinlerim :) beni anlatır çoğu şarkı

Yorumla
    • mrsliyar
      mrsliyar
      +1 yıl

ya evet aynı anlattığın gibiydi her şey güven yıkılmıştı sürekli kavga ediyorduk ama sevgi vardı aramızda yan yanayken çok mutluyduk ve beni terk etti giderken seninle mutlu olmayı çok isterdim ama olamıyoruz dedi ondan sonra bir tartışmamız oldu ben hakkını helal et dedim buna cevap vermedi ve ben ayrıldıktan 3 gün sonra yazdım inan ben çok mutluyum hayatına bak ben bir daha karşına çıkmıcam sen yazmasan yazmazdım emin ol dedi. ya ben çok seviyorum sizce döner mi pişman olur mu? bir de en son sevmiyorum dedi ama ben inanmıyorum çünkü ayrıldıktan sonra son kez sarılabilir miyim dedi sarıldı uzun uzun :(

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

@mrsliyar www.uzmantv.com/eski-sevgilime-kendimi-nasil-affettirebilirim bu sitedeki videoları izle

Yorumla
    • mrsliyar
      mrsliyar
      +1 yıl

kendimi affettirmek gibi bir derdim yok hatalı olan o ama pişman olur mu mutlu değilim olmuyoruz diye ayrıldı benden başkası da yok hayatında 2 yıl sonra unutabilir mi mutlu olabilir mi

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

@mrsliyar zamanla başkasını bulur olur eğer sen bir adım atmazsan

Yorumla
    • mrsliyar
      mrsliyar
      +1 yıl

adım atıp ne yapabilirim ki en son dedim pişman olucaksın gitme dedim ben çok mutluyum dedi çıkma bir daha karşıma dedi ne yapabilrim ki pişman olmasını bekliyorum siz hiç pişman olmadınız mı

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

@mrsliyar yoo tam tersi rahatladım biraz ama eğerki dönseydi yani yanıma gelseydi birisini bulmadan önce dönerdim ona bir şans daha verirdim hatta sevgilisi oldu dahada rahatladım bir nevi çünkü haklı çıktım

Yorumla
    • mrsliyar
      mrsliyar
      +1 yıl

ikimiz için de şu an başka birisi gibi bir durum yok beni her yerden sildi engelledi insan özlemez mi hiç merak etmez mi

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

@mrsliyar hayat 2 seçeneğin var ya kaybedicen ya da yanına gidicen kazanıcan hayat senin

Yorumla
    • ismiyook
      ismiyook
      +1 yıl

Özele gidin 😄

Yorumla
  • ecrinnn1n
    ecrinnn1n Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

ya cogu bir bahane oluyo tabi ama cok zor durumlarda ayriliyo insanlar ama seviyo. mesela cok sıkı bir ailesi varsa en buyuk sorun bu bence ogrenmislerdir ve kotu şeyler oluyodur. ama bunun haricinde severek ayrilma olmaz

1
    0 Yorumla
  • biranonimbayan
    biranonimbayan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Evet ben yaşadım vazgeçtim daha doğrusu etimi kopardılar sanki canım o kadar yandı ki bidaha da kimseyi sevmedim

2
    1 Yorumla
    • Miacik
      Miacik
      +1 yıl

Neden vazgectin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

hem seviyo hemde ayrılıyo ba ba ba lükse bak :D :D biz seviyoruz da karşı taraf sevmiyo işte sorun orda :D sen sev bitmesin diye çabala uğraş o gelsin ayy ben bunu sevmiyorum artık ayrılayım desin olan sana olsun ohhh ne güzel valla :D :D

0
    0 Yorumla
  • hoholkusu
    hoholkusu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Severek ayrılık olur iş mi? Bilerek uçurumdan atlanır mı ki? ... kaybettiğinin yerini boş bırakıcan hep bomboş :)

1
    0 Yorumla
  • serapfol
    serapfol Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

ya millet uzaya gider sizde aşk meşk derdindesiniz bir tane bilim sanat tıp belgesel konulu soru sorun ya

0
    2 Yorumla
    • ismiyook
      ismiyook
      +1 yıl

Değerli pembiş hem cins arkadasım eğer öyle bir konu istiyorsanız konular bölümünde mevcut olabilir istediğiniz soruya yönelebilirsiniz teşekkurler 😇

Yorumla
    • serapfol
      serapfol
      +1 yıl

peki canımcım :D

Yorumla
  • yeeeees
    yeeeees Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Bence doğru değil, madem seviyorsun neden bu aşkı harciyorsun arkadaş sanki kolay bulunuyor

2
    0 Yorumla
  • BayanŞirin
    BayanŞirin Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Mantıklı. Zarar vermemek ister seven birisi bu yüzden ayrılır mesela yani bunun gibi bir cok sebep vat

0
    0 Yorumla
  • freewilly
    freewilly Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 35%
    +1 yıl

Bence var ama hekes böyle olmuyor dost olarak kalıyor bazı insanlar

0
    0 Yorumla
  • HugooC
    HugooC Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Severek ayrılmak kadar saçma bir şey yok. Seviyorsa insan niye ayrılır ki. Sevmiyordur bence ayrılan kişi.

1
    0 Yorumla
  • ismettaskin
    ismettaskin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Var ben iki gün oldu zor bişey dayanılması ne hissediyorsun biliyor Musun sanki öldü birdaha olmucak evde öyle olcak 😔

1
    0 Yorumla
  • kepiş
    kepiş Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Sever ama beraberde yapamaz ayrilir zor bir durum

1
    0 Yorumla
  • adamın-biri
    adamın-biri Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

deli saçması!!! avuntu sadece kimse suçunu kabullenemediği için bu yorumu seçiyor. oysaki zayıflığın acizliğin ta kendisidir. sevginin önünde hiç bir şey hiç bir güç duramaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

mantıklı eğer ilerisini görmüyorsan sev sev bir yerde vazgececeksn zaman sana vazgeçmeyi öğretecek hatta mecbur bırakacak eğer bitmesi gerekiyorsa

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Var biz.. biz diycemde artık biz değiliz ben ve o :(

0
    0 Yorumla
  • Loolipop
    Loolipop Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Seven niye ayrılsın?
    Sevdiysem her şeyi yaparım, yaptım da

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

severek ayrılmak tabiki var. mesela ; çok seversiniz ama aile yapıları uymaz vs şeyler olur vazgeçmek zorunda kalırsın. bunun adı da severek ayrılmak

1
    0 Yorumla
  • MaviKartal
    MaviKartal Takip Et
    Guru Yaş: 53
    +1 yıl

İki tarafında bekar olduğu bir durumda çok aptala geliyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İlla ki bir taraf çok seviyor diğer taraf eksiktir.. çok fazla umursamadığı için olan seven kişinin çekilmesine kalır severek ayrılmak zorunda kalmıştır.

0
    0 Yorumla
  • haymatlos_beyrut
    haymatlos_beyrut Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Mantığı yok. Arabesk kültürün yamalı ilişkileri işte

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Seven ayrılamaz ben ınanmıyorum demekkı bı sevgı eksıklıgı var:S

1
    0 Yorumla
  • yalansn123
    yalansn123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

ben mantık var mecbur kalırsın bizzat yaşadımm unutmak dahada zor

0
    0 Yorumla
  • öleceğiznasılsa
    öleceğiznasılsa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 36%
    +1 yıl

Mantıklı maalesef en iyi bu oluyor

0
    0 Yorumla
  • Hayhayhayhay
    Hayhayhayhay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

Sahsen bn yasamadim :)

0
    0 Yorumla
  • Allure_
    Allure_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 40%
    +1 yıl

Demekki Sevmişler ama kardeşçe -.-

0
    0 Yorumla
  • streç
    streç Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Ayrılmak varsa sevmek neresinde merak ettim.

0
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Vedalar sevgisizlikten değil çaresizliktendir.

1
    0 Yorumla
  • LordBendtner
    LordBendtner Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Fazlasiyla mantiksiz.

1
    0 Yorumla
  • Kacin-Kurasi
    Kacin-Kurasi Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Mecburiyetten herhalde

0
    0 Yorumla
  • oylemiydi
    oylemiydi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

sevmek yetmiyorsa demek

0
    0 Yorumla
  • Mustafahakkan
    Mustafahakkan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Var bazen severek ayrılmak zorunda kalır insan

0
    0 Yorumla
  • AkıtGelsin
    AkıtGelsin Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Yaşadım. yaşamayın. Seviyosanız ayrılmayın.

1
    0 Yorumla
  • Derindeniz2016
    Derindeniz2016 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

seviyosan neden ayrılıyorsun

1
    0 Yorumla
  • siyahlaricinden
    siyahlaricinden Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

seviyosanız niye ayrıldınız töbeee

1
    0 Yorumla
  • YanlızKuss38
    YanlızKuss38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Mantiksizzzzzzzzz

1
    0 Yorumla
  • веяяiɴ
    веяяiɴ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Bence değil

0
    0 Yorumla
  • AbccbA
    AbccbA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Çok saçma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

geri döndü mü ne oldu merak ettim

0
    0 Yorumla
  • TheKadın
    TheKadın Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Mantik işi zaten

0
    0 Yorumla
  • _-_JoKeR_-_
    _-_JoKeR_-_ Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Mal uydurması

0
    0 Yorumla
  • tamamgeldiiim
    tamamgeldiiim Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.

Yalan dolan

0
    0 Yorumla
  • kendinegüzel
    kendinegüzel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bazen gitmek gerekir

0
    0 Yorumla
  • nevermore94
    nevermore94 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Mantıksız sacma

0
    0 Yorumla
  • LSpıke
    LSpıke Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Mantıksız

0
    0 Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı.

Değil

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Severek ayrılmak nedir sizce mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu yüzden birinden ayrılmak mantıklı mı? 7 cevap verildi
Bunun için ayrılmak çok sizce mantıklı mı? 12 cevap verildi
Bu sebepten dolayı ayrılmak mantıklı mı sizce? 6 cevap verildi
Ayrılmak mı mantıklı? 11 cevap verildi
Sizce ayrılmak mantıklı mı? 6 cevap verildi
Sizce ilişkiye ara vermek mantıklı mı? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ev yapımı köri sos sever misiniz ve daha önce denediniz mi?
  • “Huzuru nerede bulursun” ?
  • Yerin dolmuyor demek istediğiniz birisi var mıı bana şarkı bırakmak ister misiniz?
  • Yeni tanıştığınız kişilere burcunu sorar mısın?
  • Imkanınız olsa bir süreliğine her şeyden uzaklaşmak ister miydiniz, yoksa olduğunuz yerden memnun musunuz?
  • İnsanlarla iletişiminiz ne kadar sürüyor?
  • O gün attığınız o mesaj/ verdiğiniz o cevap neleri değiştirdi?
  • Maserati mi Porsche mi, hangisi daha mantıklı ve keyifli sürüş sunuyor?
  • Bepanthol Baby neden ebeveynlerin en çok tercih ettiği pişik kremlerinden biri?
  • Mutfağınızda sirke var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨