Bu sebepten dolayı ayrılmak mantıklı mı sizce?

Kızın biriyle tanıştım 2 hafta birlikte olduk bi gün bunun dükkanda oturuyoruz kumpir yiyelim mi dedi olur dedim sipariş vermek için aradı işte kumpirciyi karşı taraf kumpire konulması gereken mezeleri sayarken bu tekrar tekrar banada koy banada koy dedi gülüyor flan ben kızdım tabi sinir oldum dedi işte sen çok art niyetlisin flan ne alakası var tekrar tekrar banada koy denir mi karşı taraf ne anlar aynı gün telefonuna bakmak istedim birlikte bakalım dedi şifresini söylemedi wp a flan şifre koymuş bütün bunlar canımı sıktı bana daha önce kimseyle bu kadar yakın olmadım diye yemin etmişti ilk gün benle otelde kaldı. Daha öncesinde daha sevgili değilken konuşma sürecinde 4 yıldan beri tanıdığı bulunduğu şehirde askerlik yapan aslında ondan hoşlandığını bildiği halde ben onu arkadaşım olarak görüyorum dediği bi arkadaşı tayini çıkacağı son hafta beş gece üst üste saat 2 lere kadar flan görüşmüş neymiş araba kullanmak için görüştüm dedi dükkanda geç kapattığı için son haftası çok ısrar etti flan dedi ölmüş babasının üstüne yemin etti kurana el basarım aramda hiç bir şey geçmedi diye yemin etti bütün bunlar çok pis midemi bulandırdı ve bi anlık öfkeyle aşırı ağır şeyler söyleyip ayrıldım
Bu sebepten dolayı ayrılmak mantıklı mı sizce?