Sevgi̇li̇m beni̇ en yakın arkadaşımla aldatıyor. Allah rızası i̇çi̇n okuyun ve akıl veri̇n bana. Ne yapmalıyım?

Ben, sevgilim arkadaşım ve onun nişanlısı aynı devlet kurumunda vardiya sistemi ( nöbet sistemi) ile çalışan memurlarız. ben arkadaşım ve arkadaşımın nişanlısı aynı vardiyada sevgilim ise farklı bir vardiyada çalışıyor. Sevgilim ve arkadaşım arasında yakınlaşma olduğu düşüncesi daha önce aklıma gelmiş ama böyle bir şey düşündüğüm için kendimi suçlamış ve kötü hissetmiştim. Dün arkadaşım nöbet bitmeden amirden izin alıp erkenden iş yerinden gitti. Kuşkularım ve içimi kemiren o düşünce yine beni sardı ve amirden rahatsız olduğumu söylerek izin istedim ve iş yerinden ayrıldım. Sevgilimin evinin önüne gittim. arkadaşımın arabası evin önündeydi. dairesinin öüne gittiğimde arkadaşımın ayakkabısını gördüm. Sevgilimin dairesinin anahtarı olduğu halde açmadım açamadım kapıyı elim gitmedi donup kaldım kapının önünde en az 2 3 dakika. Sonra gecenin 4de sevgilimin evinde ne yapıyordu arkadaşım başka izahı olamazdı. 4 defa telefonla aradım sevgilimi ama açmadı.

Sabahleyin aşkım uyuyordum diye yalan söyledi. nöbetten geldim 1 gram gözüme uyku girmedi. İçimdeki alevi hiçbir şey söndürmüyor.çok uykum var ama gözümü kapatınca sevgilim ve arkadaşım gözümün önüne geliyor. sevgilim bir sürü mesaj attı aradı ama ne cevap verdim ne de açtım. en son korkmuş olmalı ki ev arkadaşımı aradı. ev arkadaşıma uyuyor nöbette çok yorulmuş de dedim ama hala ne yapacağımı bilmiyorum. onu çok seviyordum evlenme teklifi edecektim hayallerimle oynadı. yapılır mı ya bu. bu rezillik yapılır mı insana. ayrılacağım ama karşı karşıya gelmek istemiyorum. yoksa gözüm dönebilir o yüzden biraz nefretim azalmalı. Grubumu değiştiip arkadaşımla da aynı grupta olmak istemiyorum. O insan müsvettelerinin yüzünü görmek istemiyorum. Şimdi ne yapmalıyım cidden bilemiyorum aklım durdu çalışmıyor. Arkadaşımın nişanlısına da olayı yansıtmak istemiyorum. elbette o da görecek er ya da geç gerçeği. ne ypamalıyım sizce akıl verin bana. nasıl çıkacağım bu işin içinden?
Güncellemeler
+1 yıl
hepinizi rahatsız ediyorum ama ÇIKMAZDAYIM. arkadaş dediğim şahısla dost dediğim nişanlısı mayısta evlilik kararı almış. nişanlısı 5 gün önce dışarda yanıma geldi ve sevgilimle neden ayrıldığımı sordu. birşey diyemedim üstelemedi o da.. ama içimdeki sır bana ağır gelmeye başladı.. diyemedim ya diyemedim ikimizi de aldatıyorlarmış diyemedim. bu bana ağır gelmeye başladı. 2 gün aralıkla aynı rüyayı gördüm. nişanlısı bana bakıp kendini uçurumdan atıyordu. ne yapamalıyım AKIL VERİN.
Güncellemeler
+1 yıl
öncelikle hepinize teşekkür ederim... gerçekten zor bir süreç geçirdim. olayın ertesinde 15 gün resmi izin hakkımı kullandım. düzeldin mi derseniz artık kötü durumda değilim. kız arkadaşım dediğim o kızdan hiçbir sebep göstermeden ayrıldım. izinden geldiğimde grubum değişti. kız arkadaşım ayrılığın sebebini sordu durdu ancak hiç konuşmadım. sadece sustum. o arkadaşım denen şahıs kaç kez beni aradı. neden hiç görüşemediğimizi sordu. çok yoğun olduğumu söyledim. neden ayrıldığımızı sordu
Güncellemeler
+1 yıl
Ne oldu diye merak edenlere soyluyum:Arkadaşım dediğim şerefsiz nişanlısı ile evlendi ama ben kanıtım olmasına rağmen ona pislik yapmadım, şimdi evliler ama boşanma aşamasındalar. bu benim vicdanımı rahatsız ediyor ama kaç defa evlenmeden nisanlısına imalarla olayı anlatmaya çalıştım ama anlamadi. eski sevgilim ve arkadaş musvettesi hayatının en zor zamanını geçiriyorlar ilişkileri gün yüzüne çıktı ve kurumda herkes onlara farklı gözle bakıyor. Bana ve serefsizin esine ise acıyarak bakıyorlar
Sevgi̇li̇m beni̇ en yakın arkadaşımla aldatıyor. Allah rızası i̇çi̇n okuyun ve akıl veri̇n bana. Ne yapmalıyım?