Seni çok iyi anlıyorum.
Bende hayatımda ılk kez bı erkeğe guvenmıstım adama demıyorum en guzel yasım gıtti sanırım. Ve bana yamuk yapmayacagına o kadar emındım kı ne zaman ayrılsak ben dönerdım ozlerdım en son aldatıldıgımı ögrendım o an yer yarılmıstıda yerın en dibine hatta daha dıbıne girmiştimm.
Orda guven kalmadı bıkac gunede son kez grstum bıttı. ben hatta öldü dedim kendıme benım sevdıgım adam öldü dedim. Sanırım ay falan oldu ayrılalı atlattım çok şükür şimdi hiç bişeyim kalmadı eskisinden daha güçlüyümm :) O öldü ve ben onu ıyı yanıyla hatrlıyorum yanı sımdı evlense bıle canım yanmayacak kadar uzaklastım baskasıyla görsemde içim acımayacak kadar bittirdim bir nebze kalmadı. Yeni bir ilişkide kurmadım muhattab olmuyrm kımseyle yenı bırıylede tanısmamak için elımden gelenı yapıyorum ama tanısırsamda onu kendımden çok sevecegım artık daha güçlüyüm çünkü :)
Sende son kez yusles onunla onu kendı vıcdanıyla basbasa bırak nısanlısınada soyle o kıza yazık öyle serefsız bı adam ıcın evlenıp kendını harcamasın -,- Umarım 1 ay'a atlatrsınız ve önünüze daha iyileri çıkarr -,-101 Yorumla
Soran+1 yılŞu an zaten resmi izin kullanacağım ve iyice düşüneceğim ama asla yüzleşmeyi düşünmüyorum kısa vadede. arkadaşımın nişanlısına da hiçbirşey anlatmayacağım. zaten zamanla kendisi anlayacak olup biteni. kendisi o zaman doğru adımı atacak
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslinda aklima hemen arkadasinin nisanlisi geldi onun da ogrenmeye hakki yok mi diye dusunuyorum sonucda onun hayatini da etkiliyor. Inan bende ayni soruyu soruyorum neden kotuler naif insanlari buluyor hak edecek ne yaptim diye. Sakin kalmalisin ya da imkanin varsa bir kac gun izin al isden kafani toparlamak icin sonra cesaretini topla herkezi bir araya getir o anda herseyi tek tek say. Yuzlesmen gerekir kacamazsin yuzles ki onlarin da ici yansin
203 Yorumla
Soran+1 yılkimsenin içini yakmak istemiyorum. izin almayı düşünüyorum. izin hakkımın hepsini kullanacağım hatta dödüğümde de grup değişimi isteyeceğim. kafamı toplamam lazım sadece sağlıklı düşünmem lazım. nişanlısına bir şey demeyeceğim o da zamanla görecek gerçekleri.
Cevap sahibi+1 yılYa gormezse yani iyi kandiriyorsa ozaman insl bir el atarsin diye dusunuyorum duruma. Ve ayrica zor degil mi ayni yerde calismak yuz yuze hic mi gemiceksiniz ki ondan dedim yuzlesmek en iyisi ya da kafani topladiktan sonra yuzlesme de olabilir illaki cirkinlesmeye gerek yok ama ayni ortamda calistiniz icin zor
Soran+1 yıl3 vardiya şeklinde çalışıyoruz bir vardiyada ben arkadaşım ve nişanlısı var diğer grupta ise sevgilim diğer ikisini de göremeyeceğim diğer gruba geçersem onları iş yerinde görmem. nişanlısı gerçekleri elbet görecek. Allah büyük
+1 yılNapmalıyım ne demek kardeşim ayrılıcaksın bu gun en yakın arkadaşınla sana ıhanet eden yarın bır baskasıylada sana ıhanet eder bırak o kaybetsın bardagın dolu tarafını gör kardeşim ya sız evlıyken ortada çoluk çocuk varken boyle bir olay yaşansaydı merak etme zamanla ondan sogursun zaman herşeye çare er ya da geç öğrenıcek zaten görüşünü yanlış buluyorum ya ogrenemesse o kız napsın bence doğruları onada açıklamalısın ben senın yerınde olsaydım çok daha farklı şeyler olurdu ikisinede hayatı zından ederdım
01 Yorumla
Soran+1 yılhayat çoçuğa zindan olacak ama düğün gününde.. en acı mayısını yaşayacak. elimdeki kanıt düğün günü tüm konukların önünde sergilenecek. nişanlısının farklı bir şeklide öğrenmesini isterdim ama yüreğim dayanmıyor. düğün günü öğrenecek ve çoçuk en acı mayısını yaşayacak
+1 yılKusura bakma kardeşim ağır konuşacağım. Sevgilinin Allah belasını versin.
114 Yorumla
Soran+1 yılAllah onun bin türlü belasını versin. Şu an düşünemiyorum. arada şeytan dürtüyor ama çıkmıyorum evden. bende de suç var keşke daha önceleri şüphenirken bu işin üstüne gitseydim
- +1 yıl
Boşver kardeşim ikisi de Allahından bulsun. Sen kızla ilişkiyi kes.
Soran+1 yılaynen öyle yapıcam kardeşim izne ayrılacağım ve iyice düşüneceğim
- +1 yıl
Vay be abicim olaylar bu noktalara kadar geldi demek. Her şerde bir hayır vardır demişler. Şükret ki sen bu kızla daha evlenmeden gerçek yüzünü gördün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Bak abi yasım kucuk belki ama dert tasa dinlemeyi severim belki bundandır bilmem ama hem kendimden hem dinledigim insanlardan anlamasını bilirim ve sana sunları soyliye bilirim Onlarla yuzlesmen gerek birazdık gururları varsa inkar etmezler ama bu kadar rezil insan olabiliyorlarsa gurur da bekleme ama icindeki nefreti gidip onlara kus git hakaret et vur kır demiyorum asla yapma ama oyle bir laf et ki ikiside iki kurusluk insanlar oldugunu hissetsinler yanlış birsey yapma cunku hak edicek insanlar degiller ikiside kendilerini seven insanları madem dusunmuyorlar o arkadasının nisanlısı olan kız onun da daha fazla kandırılmasına musade etme abi kendini kurtar o insanlardan o kızıda daha fazla kandrmadan onuda kıza anlat her seyi Allah bildigi gibi yapsın ah alan insanlar kolayına iyi olamazLar yuzlerine bakma bir daha ki eminim aksi dusuncede degilsin ama emin ol onlara rezil insanlar oldugunu hissettirmek onlarada acı vericektir azcık olsun siz ikinizi sevdilerse. Simdi size kimse uzulme ya bak kurtuldun diyemez eminim canın yanıyodur ama ne kadar buna kőr kalsanda elinde sonunda sen yine uzulucektin bunu bir kere yapan daha sonrada tekrar tekrr yapardı cunku ama acıdan daha buyuk bir his varsa oda nefret. Kandırılmak seni deli ediyor belki ama zaman gectikce daha iyi hissediceksin simdiyse dedigim gibi ya umarım hakkında hayırlı olur
00 Yorumla
+1 yılBak nasıl bir psikolojinin içindesin anlayabiliyorum. Neler hissettiğini de. Ama insan bazen doğru olanı yapmalıdır. Yapmak zorundadır. Bazen kendi mutluluğunu düşünmek zorundasın. Yoksa canın çok yanar. En doğru olan gidip arkadaşının nişanlısına buna düzgün bir dille anlatmak. Bak ben böyle böyle bişey hissediyorum böyle böyle de oldu ne yapacağımı bilmiyorum de. Hatta belki arkadaşının sevgilisi de böyle bir şeyden şüphelenmiş ve sen üzülme diye söylemiyor olabilir. Ama o kıza bunları anlatırken ne olur uygun bir ortam bul. Çünkü kızlar böyle şeyleri kaldıramaz aniden delirirler. O yüzden düzgünce konuş. Ve gidin arkadaşına ve sevgiline hesap sorun. Ama en doğru olanı düzgün bir şekilde söylemek. Siz kibar bir dille söylerseniz onları da utandırmış olursunuz en azından onlar gibi seviyesizleşmezsiniz. Daha sonra gerekirse yeni iş bulursunuz. Kafanı dağıtırsın. Bende hep yanında olurum. İnsan psikolojisinden çok iyi anlarım hep dinlerim seni. Yeter ki kaba olma. Evet onlar en ağır cezaları hak ediyor en ağır küfürleri ama unutma sana yaptıklarının cezasını bu dünya da veya diğer dünya da elbet çekerler. Sen beyefendiliğini asla bozma
00 Yorumlamerhaba .. İntikam duygusunu at kafandan İlahi adalet çok büüyk onlar bir hata yapmış cezasına Allaha bırak.. herkes hata var sesini çıkarma düzelir onlarda belki zamanla.. hissetiklerini anlıyorum çünkü 3 ay önce başımdan geçti evlilik düşündüğüm erkekle kuzenimi tanıştırdım. arayı uydurmuşlar benim haberim yok ben çocuğun bütün imkanlarını bu kıza sermiştim arabasını parasını ve kendi işimdede destekçisi oldum.. sonra aynı iş merkezinde çalışıyoruz yukarı çağırdı beni mesajlarını gösterdi kuzenim.. onlar temiz oldu ben kirli demem o ki ikisinede yol ver ama intikam alma ben şu an çok iyi değilim çünkü çocuk peşimi bırakmıyor kızlada karşılaşmamak için iş merkezine gizli giriyorum :( onlardan kurtulursam daha iyi olurum ama biri kuzenim biri uzak akrabam benim ki zor biraz :) ama sen iyi ol bunu hakediyosun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılcezalarını ben keseceğim ama benim kestiğimi anlayamayacaklar.. ben sadece arkadaşımın nişanlısına üzülüyorum. düğün günü öğrenmek ağır gelecek
Birincisi olarak adina cok üüldüm malesef böyle insanlar var elindeki kiymeti anlamayan.
Bence oglanin nisanlisina demen lazim bunu demezsen ve sonra ortaya cikarsa kul hakkina girmis olursun. Düsünsene bunla evleniyor ve evliykende bu cocuk bu kizi aldatiyor ozman bosaniyorlar. Bence Zaman gecmeden söyle kiza yazik.
O iki serefsizede gelirsek. Üzülme diyemem tabi üzüceksin hatta ruhun daralacak sigacak yer bulamicaksin, Ama o kiz senin degerini bilseydi o arkadasinla okadar yakinlasmazdi bu bir ikincisi telefonlarini acardi ve üc sana YALAN söylemezdi, Kusura bakma bugün yalan söyleyen aldatan ilerde neler neler yapar. Arkadas bu kiz seni Adam akilli sevseydi gözü senden baskasini görmezdi. Al karsina ´hepsini ve yüzlestir sonra hepsine affedersin siktiri cek00 Yorumlaadalet bu ıste... böyle ınsanlar neden üzülür neden inciltilir bilmem ki Allah yardımcın olsun yapacagın tek sey ilişkiyi bitirmek yalnız hırsa kapılıp intikam oyunlarına girmek yok kendıne edersin hem sen onu degil o senı yarı yolda bırakmış belki ilerde daha kötü birşeyle karsılasacaktın şükret ki yolun basındaymıssın ve şuna emin olabilirsin herşey gecer biter yerini keşkeler alır hak yerini bulur o kişi pişmanlığını yaşayacak sen sadece sabret Allaha havale et bundan büyük çıkış yolun yok unutma
00 Yorumla
+1 yılBen mesleğini anlamadım ama bu kızdan sana yar olmaz kardeşim olur da özür mözür diler affetmeni isterde sen de kalbine yenik düşersen iileride yine aynısını yapar. Ya aslında sadece senin anlatttıklarınla da yorum yapmak istemiyorum ama kesin emin oolmak için bence git konuş o kadınla gördüm gece ne yapıyordu felan diye anlarsın zaten birşey olup olmadığğını ama diyeceğim ilerde aynısını sana tekrar yaşatmasındansa direk yüzüne söylemiyorsan mesajla ayrıl gitsin. Önemli olan hayırlısı. İnşallah sonunda çok üzülmezsin be.
01 Yorumla
Soran+1 yılrisk unsuru yüksek bir kamu kurumunda çalışıyorum. asker ya da polis diye düşüneceksin hemen ama onlarda değil. daha prestijli bir kurumdayım
Okudum ve gercekten cok üzüldüm.. Ama inan bu günler geciyor.. Kendini sakin birakma ve en önemlisi kendini hic birsey icin suclama.. yargilama.. Allahin adaletine güven ve sakinligini mümkün oldukca koru! Beni tanimiyorsun bende seni tanimiyorum ama ne hissetigini cok iyi anlayabiliyorum.. Ayni olay da benim basima geldi diyebilirim.. Icin aciyor, heryeri yikmak yakmak isityorsun ama elinden hic birsey gelmiyor.. Senin bu isi Vijdan meselesi haline getirmen de cok dogal.. Evlenecekler diyorsun Arkadasin Nisanlisiyla ve ayiran kisi ben olmayim diyorsun, ancak bu öyle bir Durum ki, göz göre göre de Kiza yalan söylediklerini biliyorsun.. O yüzden, o kizla konus ve anlat olayi.. Bilsin, bile bile evlenirse senden günah gitmis olur.. Inan bunun yükünü ilerde hissedersin ama bence söyle o kiza da.. Yazik günah o cok kötü birsey.. Bende zamaninda isterdim gelip birinin söylemesini inan bak
00 YorumlaBazı insanlara verilecek en büyük ceza susmaktır. Eğer mümkünse çalıştığın yeri telefon numaranı evini değiştir. Kimselerde gittiğin yeri söyleme. Ayrılık mesajı falanda atma. Bırak kafayı yesin. Zaten (affına sığınarak söylüyorum) sevgilin yolu bulmuş. Bu saatten sonra o yüzüğü kaldıramaz. Bırak oda düşünerek kafayı yesin. Diğer arkadaşınıda haberdar et. İhanete susmak yanlış olur. Başkasının ağzından duyması onu çıkmaz sokaklara sürükler. Yeni bir şehir yeni arkadaşlar yeni bir hayat. Belki zor olur ama olur. İnan sadece. Emin ol o kafasını yastığa koyduğunda düşünmekten uyuyamıcak.
00 YorumlaSen ayrılmakla iyi yapmışın ama nişanlısına diyecektin ve ayrıldığın kıza ayrılmanın nedenini söyleyecektin şimdi onlar aklı sıra seni uyutmuş oldular senin bu olaydan haberin olduğunu keriz yerine konmadığını eski kız arkadaşına söyle hatasını bilsin ve bir daha kimsenin gururuyla oynamasın sonraki sevgilisi senin gibi iyi kalpli çıkmayabilir ben baştan sona okudum ellerim titredi ne şerefsizlik böyle helal olsun sana o yakaladığında bir delilik yapmamışın ve geçmiş olsun zararın neresinden dönersen kardır Allah gönlüne göre versin kardeşim hiiiiç üzülme sakın!
00 Yorumla
+1 yılEğer yüzleşmezsen kalbinde aklında bu konu asla kapanmaz. Aldatılmış biri olarak, kendimi senin yerine koyup cevap veriyorum. Onlarla konuş kız bağır küfür et içinde hiçbir şey kalmasın. Ancak o zaman geçmeye başlar kötü hisler. Unutursun diyemem böylesi bir ihaneti unutmak çok zor ama zamanla geçer. Arkadaşının nişanlısına da durumu anlatmalısın. O da seninle aynı durumda, onu da aldatmışlar. Şimdi öğrenirse çok üzülür evet ama hayatını onu aldatmış biriyle geçirmesinden iyidir. Bence şu an sende söylemediğin için vicdan azabı çekiyorsun ve söylemezsen çekmeye de devam edeceksin. Umarım karşına daha iyileri çıkar. Hayırlı olan budur belki bilemeyiz. İhtiyacın olan şey zaman ve biraz sabır. Şansın hep açık olsun.
00 Yorumla
+1 yılKardesim gec olmadan o kıza soylemelisin insan demeye dilinin varmadigi bir kişiyle masum birinin yaşamasına izin veremezsin böyle bir seninle aynı kaderi paylaşıyor sen nasıl sevgili den ayrildiysan o da ayrıldım ilerde daha büyük bir yarayla ayrılırsa ve sen bunu ogrenirsen duyacagin vicdan azabini hiçbir şekilde azaltamazsin. Bide şöyle birsey var onlar gibi şerefsiz insanlar aldatanlar bence mutluluğu haketmiyorlar biz dokunmaya kiyamiyalim saçlarının telini inciltmek ten bir korkalim ama hem senin sevgilimle hemde nişanlısıyla mutlu olsun yok öyle bir dunya buna izin verme ki hem vicdanın rahatlasin hemde bizim gibi sabreden masum insanlardan birisi yıkılmadan iş işten geçmeden bu yoldan dönmüş olsun kimsenin yaptigi iki dunyada da yanına kalmasın ne desek daha bilemiyorum allah sabır versin sana da 😔 demekki hakkınızda hayirli olanlar değilmiş kardeşim...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavru kuş ayrilmakla hata etmissin. Once bunlari fotograflayacak ve kameraya alacaktin. Hic birsey yokmus gibi takilacaktin. Dugun gununde de o arkadasina surpriz slayt gösterisi yapacaktin. Sevgiline olan hislerini oldurup, o kaltagi da kullanacaktin 😉 ah be kardeşim, niye fevri hareket ediyorsun. Neyse sen yine de dogru olani yapmissin. O kizi da uyar. Belki siz evlenirsiniz, diger 2 karaktersiz de birbirine kalir. Daha sonrada birbirlerine güvenleri kalmaz hic olur giderler. Kizi haberdar et durumdan. Elinde belge olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yıldüğün günü büyük bir gala var zaten. o gün girseydim elimden kaza çıkardı. daha sonra girdim o eve ve istediğim kanıtı geçte olsa aldım. MAYIS'ı bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılDiger kizi da uyar. Akrabalarinin onunde rezil olmasin. Anlat durumu. Kizin ailesi ve akrabalari gelmesin dugunesadece oglanin tarafi olsun. Bir de senin karaktersiz kizla, serefsiz arkadasin yakalandiklarini anlamislardir, onlarda bir plan yapip kendilerini temize cikarmaya calisabilirler.
Soran+1 yılbu kanıt herşeyi olduğu gibi gösteriyor. ne derlerse desinler. herkes duyduğuna değil gördüğüne inanır
Cevap sahibi+1 yılValla sana helal olsun derim. Boyle bir olay karsinda metanetli kalabilmissin, ben kendime bu konuda hic guvenmiyorum. Seni gosterdigin metanetten oturu cani gonulden tebrik ediyorum.
+1 yılOkuyunca içim yandı ya, ne insanlar varmış, Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyeyim. Aynı işyerinde çalışıyor olmanız iyi olmamış, ama dediğin gibi vardiyani değiştirme imkanın varsa değiştir. Onlarla da hiç yüz göz olma. Hayatına devam et. Ben inanıyorum ki karşına bir gün çok cici, hanımefendi bir kız çıkacak. Bunu sana yapan kız da onun bunun eğlencesi olarak ömrünü geçirsin. Bu arada o çocuğun nişanlisinin da bunları bilmeye hakkı var. Bir şekilde onun da öğrenmesini sağla. Göz göre göre böyle biriyle evlenmesine müsaade etmemelisin.
00 Yorumla
+1 yılNeyse ki yakın sevgilinin ne olduğunu öğrenmişsin ve herşey ortada bunu sır olarak tutmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum çünkü arada kaynayan sen olmuşsun eğer sen o Kıza evlenme teklifi etseydin evlenince seni hep aldatacaktı sana tavsiyem biraz katı ol bir sonraki ilişkinde sen erkeksin ya böyle senin için yanacağına onların içi yansın ve sen hamle yap var yapman gereken ne biliyor Musun yüzlerine vur uzaklaş Allah'a emanet et sonrasını bekle bugün sana yapan yarın aynısını başkasına da yapar hele o kız evlensin kocasına yine yapar artık yeni hayatında iyi şanslar sana kardeşim umarım herşeyin en iyisine layık olursun bından sonra
00 YorumlaÖneri verecek kadar tecrübem yok ta yaşanan hayal kırıklığı ve içinde yanan acı hissini tahmin edebiliyorum ama elinden bir şey gelmez gecenin 4 ünde arkadaşının ayakkabılarını gördün ve sana uyuyordum dedi düşünceler karışık hayal ettiğin olmasa da hayaline yakın olaylar olmuştur ondan sana sevgili olmaz bunun bilincindesin zaten sakinliğini korumana sevindim senin yerinde olan insanlar genelde hem kızı hem de çocuğu orada öldüresiye döverdi işte karaktersizlik yapmışlar insanların duygularıyla oynamak en namertçe davranış yarın git ayrılmak istediğini söyle biraz mırın kırın etse de onun işine gelecektir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sabir versin nasil ikisini yakalayip öldürmedin soke oldum. Bence arkadasinin nisanlisinida bir gun alip onlari basmalisiniz ve ozamani hersey net olucaktir onada anlatirsin caktirmasin diye. Şu an icin sakin ol ve normal gibi davranmaya calis cok yoruluyormussun gibi fazla vaktin olmuyor dersin en yakin zamanda bas onlari ve sonra grubu degistirirsin hayatina bakarsin. Allah tekrar sabir versin gecmis olsun insallah Allah kalbine göre birini verir sana ne serefsiz adi ucuz pisliker varmis
00 Yorumla
+1 yılÇok acı olsada nefes almanı zorlaştırıyor olsada terk etmelisin. Belki izah etmeye çalışabilir. Ama böyle bir şüpheyle bir insan evlenemez. Bunun mantıklı bir izahı olamaz. 3 ay çok zor geçer ama bir ömürden daha iyidir. Hiç birkişi için hayatını zindan etme. Elinde anahtar olupta 2-3dk kapıda bekleyip geri dönmen eğitimli olduğun kanısına vardırdı beni. Sakın, uzak dur ve nefret etmek için ondan elinden geleni yap. Acını anlıyorum 2 sene geçti üstünden. İyiki bitmiş diyorum katil ederdi adamı yoksa. Benim bildiğim birdi kimbilir kaçtı bilemem. O***pu.
00 YorumlaNamussuzlar. sana helal olsun kimse senin kadar erdemli olamaz. valla ben olsam o kızı saçından tutar ibreti alem. için döverdim. allaha havale et. senle ayrılmadığına göre heralde onla eğlendiğini düşünüyor. ama o oğlan da yakında onu yalnız bırakır. işte o zman anlar yaptığı şerefsizliği. aşkım yatıyordumları. pislik
13 Yorumla
Soran+1 yılben yapım haliyle sakin biriyim bir kadına el kaldırmam ama içeriye girseydim ikisini de öldürürdüm. Allah yüzüme güldü kü o an sağlıklı düşündüm ve gittim ordan. ne yapacağımı bilemiyorum. tıkandım. uyuyamıyorum
Soran+1 yılteşekkür ederim
Şimdiye kadar yapman gerekenleri yapmşsın zaten kardeşim Allah yardımcın olsun. ama tavsiyem nişanlısına da söylemen. Çünkü evlilik olsa sen araya girmesen daha iyiydi ama şu an evli değiller. Ve büyük bir yanlşı olmadan engelleme imkanın var. Bunu bile bile kıza söylemezsen senin üzernde büyük bir hak ve yük olacak. Söylemen doğru olan.
02 Yorumla
Soran+1 yıldüğün günü öğrenecek. hemde kanıtla
Kendi kendine kuruntuya girme bence. Nışanlını önüne al bana söylemek istediğin bir şey var mı diye sor ve bekle. Ya gerçekleri söyler ya da susar. Eğer başını önüne eğer ses çıkarmazsa arkanı dönmeden gidersin. Ama ya hiç bir şey yoksa boşuna onlara kızmış olursun ya da yüzleştirmiş olursun. Sen kötü durumda kalırsın. Onunla konuşmadan önce elinde kesin deliller olmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılkuruntu değil gerçek. elimde artık büyük bir kanıt var. düğün günü galası yapılacak
Kardeşim benim ah canım kardeşim. Aynı şeyi bende yaşadım.3.5 senelik ilişkim vardı tam 3.5. Sonra ne mi oldu. Canımdan çok sevdiğim ve güvendiğim kardeşim dediğim çocuğun kucağından sürtüşürken gördüm.4 sene psikiyatri tedavisi görmüştüm bitmişti sırf bu olay yüzünden 1 sene daha ekstra gittim. Geçmiş olsun kardeşim benim. özelden buyur mesaj at seni en iyi ben anlarım. Burdaki lavuklar hayatı toz pembe yaşıyorlar sana yalancı pislik herşeyi derler çünkü banada dediler bende bence yazmıştım.
04 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim bilemiyorum uyku tutmuyor yarın akşam nöbete gitcem nerdeyse 36 sattir uyumadım şimdide uyuyabileceğimi düşünmüyorum. böyle bir şeyin üstesinden nasıl geleceğim bilemiyorum. yarın o çoçuğu nöbette göreceğim şakalştığım o çoçukla nasıl konuşacağım. psikolojım alt üst oldu. sabahtan beri 2 paket sigara içtim
- +1 yıl
sen gene uyumamışsın. ben 1 ay boyunca toplasan 2 günlük uyku uyumuşumdur. İnanılmaz kahredici birşey inanılmaz ötesi. Atlatacaksın kardeşim zor günler geçicidir ve sana güç verir. Ben sana kardeşim diyorum yaşın benden büyük olduğu halde fakat şu sitedeki 18 lik ergenler gibi olmadığımı senden başka birsürü büyüğüm biliyor.
Soran+1 yılönemli değil kardeşim acılar insanı büyütür. trakıntılı değilim
Bence sen önce onunla alakalı resimlerden vs kurtul sonra arkdşlarınla vakit geçirmeye eglenmeye bak onu aklına getircek şeylerden uzak dur sonra onları yakalama fırsatı oldugunda kesinlikle kanıtlı yakala ve sizi Allaha havale ediyorum dierek hızlıca ordan uzaklaş telini kapat ve kafanı dagıtacagın yerlere git zamanla unutucaksın elbet
04 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel bir planım var. izinde çok düşündüm ve izinden gelince işin peşini bırakmadım ve kanıtımı hazırladım. düğün gününü bekliyorum. bana yaşattığı acıyı 100 kat fazlasıyla yaşatacağım düğün gününde. bu çoçuğun yaşayacağı en acı MAYIS olacak. nişanlısıda düğünde öğrenecek. benim canım yandı. çoçuğun dünyası kararacak
- +1 yıl
Ooo sen cidden kötü biriymişsin. Kıza yazık
Allahtan aklı başında bir insanmışsın. Sanırım ben olsam o binayı başlarına yıkardım. En mantıklı olanı yapmışsın zaten. Bu aşamadan sonra da en mantıklısı, senin de dediğin gibi grubu değiştirip ikisiyle de ilişiğini kesmek. Sevgilin denen haysiyetsize de, ayrılmak istediğini, ondan soğuduğunu söyle. Arkadaşınla da görüşme. Zamanla geçer gider her şey. Üzülme.
02 Yorumla
Soran+1 yılsadece soğuk kanlıyım. mesleğimden ötürü bu şekilde olmam doğal... nişanlısı öğrenecek ama evleneceği gün öğrenecek
+1 yılAyrıl bazen kötü görünen şeyler bizim için hayırlıdır şimdi çok uzuluyorsun için kan ağlıyor ama ilerde daha düzgün özellikle sadık olan biri karşına çıktığında iyiki olmamış diyeceksin bitir ona da açıkça söyle beni aldattın bu ilişkinin bitmesinin sebebi sensin de
10 Yorumlaöfkene yenik düşmemen lazım fakat dikkatimi çeken hala arkadaşım demen.
küçükken hep ailerimiz doğru arkadaşlar seçin derdi bu bunun bir tespiti aslında.
ek olarak diğer kızında bilmeye hakkı var yani yorumlanacak hiç birşey yok ya lanet olsun dünyanın çivisi çıkmış00 Yorumla
+1 yılKapıyı neden çalmadın ki? Yüzünün nasıl renk değiştirdiğini görürdün. En güzeli "haberim var" demek yerine doğrudan basmak. Öteki türlü bin bir yalanla kıvırıyorlar çünkü. İnan ya da inanma orası sana kalmış. Ama bence bırak ne diyeceğini bilemeyecek kadar yerin dibine girsinler, sen de tüm sakinliğini koruyarak son sözünü söyle bir daha da arkana bakma.
00 Yorumlaaslında içeri girmeyip büyük bir hatta yapmışsın ve hayatın boyunca içinde bir ukde olarak kalacak. belki içerde bişey yapmıyorlardır belki sana bir süpriz yapmaya çalışıyorlardır. ama sen içeri girmeyip içerde sürekli kötü bişeyler yaptıklarını düşünüp kendini kötü hissedecek ve bunu üzerinden uzun süre atamayacak ve karşına çıkacak insanlara hep şüphe ile yaklaşacaksın. eğer aldatıldığını da düşünüyorsan nişanlısının bilmesi lazım onun hayatının mahvolmasına izin verme.
03 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim denilen o kıza hiçbir şey söylemeden izin aldım işten ve 15 gün memlekete gittim. orda sadece düşündüm. öyle çok düşündüm ki senin dediğin gibi birşey miydi diye.. daha sonra o gün açmadığım kapıyı başka bir zaman o evde yokken açtım ve istediğim kanıtı o evden 1 hafta sonra buldum. elimde büyük bir kanıt. dinmek bilmeyen acı ve mayısta arkadaş denen o şahsiyetsizle kadim dost diyebileceğim o masum kızın düğünü var. ve o düğünde herşey ayyuka çıkacak. bende olayı hiç bilmiyormuş gibi düğünde öğreneceğim ve o şerefsize atamadığım yumruğu atacağım ve kız arkadaşım denen şahsiyetsizde orda olacağından yanına gideceğim ve sadece gözlerinin içine bakıp yazık diyip terk edeceğim düğünü. hem nişanlısıda nikahtan önce öğrenmiş olacak. çok üzülecek o kız ama benim acım dinmiyor. o çoçuğun rezaleti yaşamasını istiyorum.
- +1 yıl
düğünde yaparsan suçlu duruma düşersin ve herkesin tepkisine yol açarsın istenmeyen adam durumuna düşersin. bence sen düğünden önce kıza anlat ki kendisi de düşünme vakti bulsun aksi takdirde düğünde yaptığın için o kızın düğününü de mahvettiğin için onun da tepkisini alırsın çünkü hiç kimse düğünün o şekilde sonuçlanmasını istemez.
Soran+1 yılbenim yaptığımı anlayamayacaklar
+1 yılSevgiline diycek tek sözüm yok. İnsan ne der ki böylelerine. Onun dışında arkadaşına söylemelisin aldattığını. Sonra tekrar olursa cidden cok daha fazla üzülür. Evlendikten sonra öğrenirse çocuktu boşanma işlemleriydi birsürü işin içinde yine yıpranan o olur. Sen de biraz rahatlarsın en azından. Ve kendini üzme. Ne kadar sevsen de böyle yapınca gerçek yüzünü ortaya çıkarmış. Erkenden fark ettiğin için mutlu olmaya çalış.
00 YorumlaSana bişey diyim mi cidden çok olgun bir insansın. Bu şekilde başkası görse orda ikisini de gebertirdi. Affına sığınarak soruyorum, aranızda böyle ileri derecede ilişki yaşandı mı? Çok özürdilerim yanlış anlama. Hani arkadaşınla o dereceye gelebilme ihtimalini düşünüyorum.
00 Yorumlaeger bu saçmalıga bir dur demessen şu yazmış oldugun satırlar 2misline çıkacak okudugum kadarıyla kendını kontrol eden olgun bır adamsın yoksa gece arkadaşının sevgılınle olması olayı sevgılıne ve arkadaşına agır maal olabılırdı emin oldugun anda yaptıgı yanlışı yüzüne vurr ve ayrıl yazıkk edersın yoksakendıne
00 Yorumla
+1 yılMavi yaziyi farketmedim okurken taki evlenme. teklifi. edecektim yerine kadar seni bir bayan sandim erkek arkadasin seni aldatiyo sandim.. kusura bakma.. Ama bir bayan seni aldatiyorsa en yakin arkadasinla biraz bence cekil aradan ikisiylede muahbbeti kes ve allaha havale et.. Boyle hemcinslerim oldugu icin utaniyorum :(
00 Yorumlaöncelikle Allah rizası dediğin içinokumaya başladım ve ayrıntılı yazmışsın baya tebrikler? senin nasıl bir karaktere sahip olduğuna bağlı öğrendiğin halde susabiliyosun ya da görmezden gelebiliyosun bilmiyorum inan ne akıl verceğimi ama sana şöyle bir şey söylim Allah sana bunu yaşatıyorsa demekki senin bünyen kuvvetli ve bunu kaldırabilirsin. Umarım iyi insanlarla beraber olursun
00 YorumlaOncelikle sinirlerine hakim olup boyle insanlar icin kılini bile kipirdatma.
Hem bide iyi yönunden düsun evlilik teklif etcektim diyosun Allah sana etmeden ince gosterdi iste gercek yüzunu bide evlendigini dusunsene oyle bir insanla o daha kötuydu yol yakinken ogrendin. Ikisininde yüzune tükurup Allaha havale et. Ve uzaklas onlardan tamamen ne kadar aci ceksende unutursun kimse vazgecilmez degil18 Yorumla
Soran+1 yılellerine yüzlerine tükürmem. kendimi aşağılamam. olanları bilmiyor gibi devam edeceğim ama sevgilimden ve arkadaşımdan uzaqklaşacağım galiba yıllık iznimi erken kullanacağım bu sene. çünkü sağlıklı düşünemiyorum
Soran+1 yılhiç konuşmadım. o şu an nöbette. mesaj attı aralıklı aradı ama açmadım. ne diyeceğimi bilmiyorum. o yüzden sabahtan beri düşünüyoırum. çok uykusuzum ama uyuyamıyorum. lanet bir duygu
- +1 yıl
Sen nasil ne diyecegini bilmezsin Şu an dusunmesi gereken onlar sen bisey yapmadin ki.
Bunu icinde tutarsan daha kotu olursun bence. Ama yinede sen bilirsin gidip bir guzel dov hayta oblari icinde kalmasin hic biri once o kizi tek bul dov ölduresiye sonra oglani. Cildiriyorum yaa
Soran+1 yılhanımefendi iş dünyası çok farklı bir yer. bir süre sonra kendimi aşağılayacı seviyeye düşürecek bir hareket yapmamam lazım yoksa pişman olurum. çok sağduyulu hareket etmem lazım iyice düşünmem lazım. doğru adım atmam lazım. bu yüzden yarın izne ayrılacağım ve sonra ne yapacağıma karar vereceğim
Soran+1 yılteşekkür ederim iyi geceler
+1 yılBirader git açık açık o kıza söyle senide aldatmışlar benide de. Kız sonuçta bu adamla evlenecek aynı yastığa baş koyacak hayatını ona adayacak. Kızın göz göre göre aldatılmasına müsade etme, bir ayıbı ört ki allahta senin ayıbını örtsün.
Vardiya yerini değiştir, senin kızında yüzüne tükür unut gitsin herşeyi sil baştan başla.00 Yorumla
+1 yılİyi ya da kötü bu gercegi kabullenmek zorundasınız. Yerinde olsam arkadaşının nişanlısına soylerdim. Aldatmanın affedebilir bir yanı yok. bir insan baskasına kaydıysa bir daha asla senin olmaz. Ayrıl. O kıza da her seyı anlat, ona da yazık saklama üzülecek diye. Bidaha onlarla asla karşılasmayacagın yerlere git ve yeniden basla herşeye. Ama tabi bir defter bitmeden baska bir deftere geçilmez. Unuttugundan emin olana kadar kimseyle olma, sadece dogru insanı bekle
00 YorumlaBence arkadaşının nişanlısıyla konuşup herşeyi anlat ve ikiniz birlikte bir dümen hazırlayın intikamınızı alın. Yinede senin sevgilinle arkadaşının ilişkilerinin devam etme ihtimaline karşı sevgilini ve arkadaşını tehdit et bir daha bir araya gelemeyip yalnızlık çeksinler.
00 YorumlaArkadasinin nisanlisina soylemelisin bence. Bilmeye hakki var. Sonrasi kizin kendi karari. Ayrilmakla iyi yapmissiniz. Cok asil bir insan olmalisiniz ki sessiz sedasiz ayrimissiniz. Kizi rezilligini ortaya dökmemissiniz. Allahin sevgili kuluymussunuz ki evlenmeden gerce yuzunu gordunuz
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun gerçekten çok kötü bir durum. Allah öyle insanları bildiği gibi yapsın nefret ediyorum öyle pisliklerden. Bence her yerden sil, engelle. Kesinlikle muhatap olma ve iş saatini değiştir hatta mümkünse işten çık. Ben olsam güzelce yüzüne tükürür sonra ayrılırım.
00 Yorumla
+1 yılAbi dememde umarım bir sakınca yoktur; sevgilinden ayrıl, çünkü bugün bunu yapan allah bilir yarın neler neşer yapar. Derler ya yuva yıkanın yuvası olmaz diye; sevgilin tamda o durumda. O kız asla mutlu olamaz, çünkü hem seni mahvetti hemde iki insanı. Kuracağı yuvayı mahvediyor
00 Yorumla
+1 yılArkadaşının nişanlisini derhal uyar o dusuncen cok sacma bir kere er ya da geç diyosun da o kizcagiz ogrenmeden evlenirse o cocukla nolcak. Geberirsin vicdanindan. Ve öğrendiğini artık yuzyuze bile gelmek istemedigini söyle. Ogrendigini ogrenince karşına cikamicak zaten.
00 YorumlaBen hemen aldatilmak gibi bir dusunce ile yaklasmak istemiyorum.
Ayni evde bulunmasi aldatmis oldugunu gostermez ve saatin sizin hayatinizda pek bir oneme sahip oldugunu sanmiyorum.
Sadece sakladigi bir seyler var bu kesin.02 Yorumla
Soran+1 yılkanıtım var düşündüklerimde yanılmamışım. o gün açamadığım kapıyı daha sonra açtım ve kanıtıda ondan 1 hafta sonra girğimde evine 2. kez girdiğimde aldım. şimdi yüzümüze baka baka bizi aldatan o insanların rezil olacağı o MAYIS'ı bekliyorum. zamanın bizim için önemi yoktu ama artık var..
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kardeşim salla gitsin bütün yakınlarına söyle gerçekleri ortaya dök herkes bilsin ne mal olduğunu. Emin ol çok rahatlarsın, zaten doğru olan da budur. Sen içinde kendi kendine sır tuttukça o sürekli canını sıkacak ve ne hayattan ne de işinden veya okulundan zevk alabileceksin. Başka birisi mi yok, daha iyisini bulursun onun kanı bozukmuş yapacak bir şey yok.
00 YorumlaGit konus nisanlisiyla bu ne ya? Kimin eli kimin cebinde? Bu nasil bir ahlaksizlik? Kimse aldatilmayi salaak yerine konmayi haketmez! Bence izne de dusunmeye de gerek yok? Neyi dusunuyorsun neyi koruyorsun kardesim? Herkes hatasinin bedelini oder serefsizlik yapildiysa aci da cekecek gunahi olmayan insanlarin basini yakma vicdan azabindan geberirsin benden demesi hine de sen bilirsin ama unutma aldatmak hicbir sekilde affedilemez!
00 YorumlaÖnce o iki şerefsizi ve nişanlısını al yemeğe götür ondan sonra hiç çaktırma ve birden olayı patlat herşeyi anlat rezil olsunlar o yemeğe şef memur kim varsa davet et herkese rezil olsunlar eğer az cesaretin ve Onur'un varsa !!! Ondan sonra masadan kalk ve gülümse şimdi hadi ordan ve gidin hayatımdan diyip çık git üzme kendini boş ver değmez kahpelere... İstersen beni Oray'a getirt ağzını yüzünü vurup kırayım alayını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Kanka boşver et her şeyi sen hiç moralini bozma ya evlendikten sonra olsaydı düşünsene allah seni seviyormuş erkenden göstermiş demek ki kalbi temiz bir insansin. Evlendikten sonra olsa karım aldattı olacaktı, o su anda sadece eski sevgilin hayatından çıkarırsın olur biter sevmek kolay iş başkasını da seversin merak etme. İş konusunda da en uygun zamanda tayin istersin sen hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılİlk önce geçmiş olsun. Birincisi o seni kaybetmiş ve bunu anlayınca çok pişman olacak. İkincisi sana üzülme demek saçma olur zor bir durum ama sakin dusun allaha dua et sakin karar ver demek o insan sana layık değilmis ve öyle ahlaksız insanı da o arkadas denilen terbiyesizi allah da havale et yoluna bak. Kimsenin ettiği de yanına kalmaz unutma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa cidden çok bencillik yapmışsın. Çok kötüsün. Keske karşı tarafada söyleseydin. eğer birgün çocukları olue ve yine aldatma olurda ayrılırsa senin yüzünden o çocuk kalacak ortada. Ayrıca belkide onlar evlenince aldatma olunca aldatılan daha çok cinnet geçirir. Evlenemeden önce senin gibi olsaydı bari. Evlenemeden önce ayrılsaydı bari. Bak güçlüymüşsün tebrik ettim seni. Kurtarmışsın kendini
Ama kötüsün bencilsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah kolaylik versin. Boyle serefsiz insanlardan nefret ediyorum. Bence o kiza da durumu anlat. Bize yazdigin gibi. Kendisi karar versin. Bilmeden evlenirse ve sonradan ogrenirse ne olacak? Bence o kiz da bilmeli. Ne zaman istersen yaz buraya, bize. Ben de erkek arkadasimle benzer sorunlarimi onun yaptiklarini falan buradakilerin destegiyle az da olsa hafiflettim.
00 YorumlaBence dürüstlükten yana ol ve herşeyi yüzlerine haykır ve o diğer kıza da yazık öyle bir adamla evlenip hayatını karartabilir. Hem böylelikle düşüncelerinin gerçek mi yoksa sadece kuruntu mu olduğunu görüp seninde için rahatlar evet üzücü bir durum ama ömür boyu acı çekmektense bir süre için acır ama vicdanın rahat olur
00 Yorumla
+1 yılBitane beyzbol sopası al ikisininde ciddi anlamda ağzını burnunu bacaklarını kır yüzlerine karşı ne kadar aşşağılık olduklarını nefretini kus.. Sonra da diğer aldatılan kıza söyle neden ayrıldığını o herifin ne mal olduğnu anlasın kıza da yazık. Hiç bişey yapmazsan ömür boyu bu olayı seni kemirir. Sana dert olacağına hakedenlere olsun
00 Yorumla
+1 yılaslında cok iyi anlıyorum seni benim de erkek arkadasım benım ev arkadasımla aldattı benı. tabi bunu cok gec farkettim aslında hep bir şüphem vardı ama haksızlık yaptıgımı dusunuyordum. insan yuzyuze baktıgı kişiye yalan solediğini dusunun ayrıca bız her gun görüştüğümüz halde bana bunu yapabildi. tabi bide vardiyalı olarak calışınca insanları cok guzel kandırabiliyorlar. en sonunda ayrıldık ama bunu yasamış olmak benı tum erkeklerden soguttu ayrıca hiç kimseye guvenemez oldum.
06 Yorumla
Soran+1 yılSonucu merak ediyor musun peki. olayın üzerinden çok zaman geçti. artık hissizleştim. artık hayattaki renk tonunu kaybettim. çocuk ve kız o yıl evlendiler. mutlular mi dersen bilmiyorum bence değiller gibi çocuğun nişanlısı dediğim kişi şimdi esi arada iş yerinde yanıma geliyor. mutsuz olduğu çok açık. ve bana hep neden koptuğumuzu eskisi gibi olmadığımızı soruyor , 4 iyi arkadaş 2 guzel cifttik ama artık ben yokum aralarında inşallah eskisi gibi ilişkileri devam etmiyordur çünkü çocuğun eşi çok temiz biri yoksa bildiğim halde söyleyemediğim bu acı canımı yakacak
- +1 yıl
sonucunu merak etmiyorum aslında bu durumu atlatmak cok zor sadece karsındaki insanları düşünme sadece kendini düşün ve mutlu olabilecegin şeyleri yap. yerinde olsam iş yerimi degistirmeye calışırım sürekli onları görmek unutturmuyor daha cok acı veriyor sadece. ben eski erkek arkadasımla yakın oturuyorum ve o kızda benim iş yerimde calışıypr ne kadar acı verdiğini cok iyi biliyorum sadece. bunun için iş yerimi degiştirmeyi dusunuyorum o zaman herseye sıfırdan baslayacagima inanıyorum. sende denemelisin
Soran+1 yılMemurluğu bırakamam gayet güzel ve prestijli bir memuriyet. maaşı da gayet tatmin edici onca yıl çalışıp tirmaladigim kazandığım memuriyete mi bırakıyim sence değer mi
- +1 yıl
tayin iste :)
Soran+1 yılBizde zamansız tayin olmuyor denedim gidemiyorum
- +1 yıl
allah yardımcın olsun
Kesinlikle arkadaşının nisanlisina söyleyeceksin onu aptal yerine koymaya hakları yok arkadaşını da işyerinde güzel rezil edeceksin bu adamdan namusunuzu koruyun diyeceksin bir yumruk cekeceksin sonra vur tekmeyi salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılherkesi biyere davet et ve herşeyi anlat birdaha hiç birisi ile görüşme kime vazgeçilmez değil en iyisi bunu yapmak sevmeyi aşkı filanda bırak böyle ilişkiden hayır gelmez zararın neresinden dönersen kardır.
00 YorumlaAh be canım en kötüsü glmiş basına ama inkitam almalısın yoksa sen bu acıyı ömür boyu unutmazsın hemn ara sdvgilini üçünüzün hatta dördünüzün bir araya gelmesibi sagla nişanlısına herşeyi anlat onlrın onnde srada çk git
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Adam vurucu tim sense etkisiz eleman.. Av olmaktan çıkıp avcı omayı beceremezsen kız arkadaşlarını avcılar daha çok... Noktalı yerleri sen doldur artık.
04 Yorumla
Soran+1 yılavcı olmaya niyetim yok. son gülen iyi gülermiş. düğün günü büyük bir süprizim var. büyük bir kanıtla
Soran+1 yılprofesyonel bir şekilde hazırlayacağım.. ne olduğunu bile anlayamacak. en acı MAYIS'ı yaşayacak
+1 yılBu gerçekle Keşke yuzlesseydin oraya girip. Zor durum ama yapsaydın bunu. Tukurseydin yüzlerine. O nişanlı kızın da bir suçu yok evlenmeden bunu bilmesi gerekir. Keşke gosterseydin bunu. O kızada yazık be kardeşim. Güçlü ol. Güçlü ol güçlü ol
00 Yorumla
+1 yılNe güzel insanmışsın ki sen Allah seni daha ileriye gitmeden böyle bir beladan kurtarmış sanırım anne baba duası aldın..
Yapman gereken şey o kızada söyle onların neler yaptığını o kızda yol yakınken dönsün sende hayatına baak değmez00 Yorumla
+1 yılbak abicim yüz yüze istemesende gelceksin dolayısıyla bir mesaj at ve ayrıldığını istemediğini soyle ararsa mesaj atarsa acma hiçbişeilde vgeri donme aramasına mesajına ev arkadaşınıda tembihle diyaloğa girme kes at
00 Yorumla
+1 yılValla Allah yardımcın olsun unutman için sevgilin ve arkadaşınla aynı ortamda bulunmaman gerekiyor işten ayrı dicem o da bu insanlar için değer mi acaba cidden çok fena olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. ben bu işi kazanmak için ne kadar emek harcadım bilemessin. böyle bir durum için bu itibarlı mesleği bırakmam.3 grup şeklinde çalışıyoruz müdürle konuşup vardiyamı değiştirirsem ikisini de görmem
- +1 yıl
En mantıklısı o olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk olarak arkadasının nisanlısına herseyı anlat salak yerıne koymalarına ızın verme empatı kur sana soylenmesını ıstemezmıydın boyle bı durumun? ikincisi biraz sinirin azalsın git yüzleş. Yüzleş ki yaptıgından utansın sonrada suratına tükür ve bir daha adını anma ne yazik ki insanların en yakın arkadaslarıyla sevgili olabilcek kadar adiler var dünyada tabi arkadaslarıda onlar kadar adi
01 Yorumla
Soran+1 yılben 28 yaşında bir bireyim çoçuk değilim. nişanlısına gidip onunla ayrıl seni aldatıyor demem. elbette o da görecektir zamanla. onların ortamlarına girmeyeceğim bir daha. ama nasıl ayrılayım onu düşünüyorum kzdan. sağlıklı düşünemiyorum. yoksa bu hallere düşecek adam değildim
- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat