Bir kızın kalbini geri kazanmak?

başlıktada gördüğünüz gibi ben anlatmaya başlayayım ozaman nisa diye sevdiğim bir kız var oda beni çok seviyordu en başta deli gibi herşey yolunda gidiyor sonra ben saçmalamaya başlıyorum haftada bir ayrılıyorum kızdan geri dönüyorum bidaha ya da o bana geri dönüyor birbirimizi çok seviyorduk hala seviyorum onu zaten ben büyük bir hayvanlık yaptım nisayı benim bir arkadaşım takip etmiş oda geri takip yapmış ve ben buna çok sinirlendim çok ağır laflar söyledim 26. sevgilim olduğun için çok saol istersen arkadaşımı sana yapayım dedim nasıl dedim bende bilmiyorum zaten Allah kahretsin sonra ben arkadaşlarımı falan gönderdim nisa beni unutsun bıraksın demiş ben artık geri dönemem ona yüzüne bakamam demiş ben yinede peşinden çok koştum tonlarca mesaj attım ama bana geri dönmedi biraz yumuşadı affetti ama eskisi gibi sevgiliyi falan olamayız çünkü ben çok kırıldım gururum kalmadı dedi çok çok çok pişmanım çok kötüyüm insan sevdiğine nasıl bunları söyler Allah aşkına bir yol falan söyleyin napmam lazım onu böyle bırakamam onunla yaşayacağımız daha çok şey var onu bidaha asla kırmam nolur yardım edin onu geri kazanmam lazım başka seçenek yok unut falan demeyin nolur yardım edin çok seviyorum it gibi pişmanım
Bir kızın kalbini geri kazanmak?