3-4 aydır hoşlandığım hatta duygularımın daha yoğun olduğu bir kız var artık siz nasıl yorumlarsanız. Bu kızla aynı yerde çalışıyoruz ve aynı mahallede oturuyoruz. Yolda gidip gelirken beraberiz yani. Fakat konuşma fırsatım olduğu halde bir türlü muhabbet edemiyorum. Şimdi gün içerisinde yaptığımız şeyler hakkında konuşsam sıkılır, kişisel şeyler sorsam rahatsız olur. Çünkü daha bir şeyi bilmiyor. Hemen söylemek istemiyorum. Yeri ve zamanı değil. Bu konu bir yana..
Başka bir sıkıntı var. Bu kız sanki tam emin değilim ama bana eskisinden daha mesafeli gibi olmaya başladı. Bunun yanında dükkanda benden önce 1 senedir çalıştığı çocukla daha içli dışlı olmaya başladı. Bunu son zamanlarda farkettim. Bu aralar hep dipdibeler. Çocuk durumu biliyor hatta bir ara diğer arkadaşımıza ulan kıza güleceğim bir muhabbet ederken diyor aklına ben geliyormuşum diye kendini rahatsız hissediyordu. Fakat son zamanlarda o da sürekli peşinde. Acaba birbirlerine karşı bir şeyler mi hissetmeye başladılar sizce, yoksa uzun zamandır beraber çalışıyorlar arkadaş oldukları için bu normal mi?
Ve ben işten çıkmayı düşünüyorum bu durumdan rahatsız olduğum için ama bir yandanda pes etme diyorum.
1) Sizce aralarında bir şey olabilir mi?
2) Çocuğu uyarsam mı bir kez daha?
3) Dış görünüş olarak kızı nasıl etkilerim? Ne yapmalıyım?
4) Muhabbetimi nasıl geliştirebilirim?
5) Konuşma fırsatı bulduğum zaman neler konuşmalıyım?
6) Nasıl konuşursam veya davranırsam hoşuna gider?
Hem bu yazdıklarım hem de bu sorular için bir şeyler söylerseniz sevinirim teşekkürler.
Durum acil kız elden gidebilir.
Amacım kızı tavlamak değil, gönlünü başkasına kaptırdıysa zaten yapacak bir şey yok. Ama en azından belki öyle bir durum yoktur. Onun için ben gönlünü kazanmak istiyorum.
Başka bir sıkıntı var. Bu kız sanki tam emin değilim ama bana eskisinden daha mesafeli gibi olmaya başladı. Bunun yanında dükkanda benden önce 1 senedir çalıştığı çocukla daha içli dışlı olmaya başladı. Bunu son zamanlarda farkettim. Bu aralar hep dipdibeler. Çocuk durumu biliyor hatta bir ara diğer arkadaşımıza ulan kıza güleceğim bir muhabbet ederken diyor aklına ben geliyormuşum diye kendini rahatsız hissediyordu. Fakat son zamanlarda o da sürekli peşinde. Acaba birbirlerine karşı bir şeyler mi hissetmeye başladılar sizce, yoksa uzun zamandır beraber çalışıyorlar arkadaş oldukları için bu normal mi?
Ve ben işten çıkmayı düşünüyorum bu durumdan rahatsız olduğum için ama bir yandanda pes etme diyorum.
1) Sizce aralarında bir şey olabilir mi?
2) Çocuğu uyarsam mı bir kez daha?
3) Dış görünüş olarak kızı nasıl etkilerim? Ne yapmalıyım?
4) Muhabbetimi nasıl geliştirebilirim?
5) Konuşma fırsatı bulduğum zaman neler konuşmalıyım?
6) Nasıl konuşursam veya davranırsam hoşuna gider?
Hem bu yazdıklarım hem de bu sorular için bir şeyler söylerseniz sevinirim teşekkürler.
Durum acil kız elden gidebilir.
Amacım kızı tavlamak değil, gönlünü başkasına kaptırdıysa zaten yapacak bir şey yok. Ama en azından belki öyle bir durum yoktur. Onun için ben gönlünü kazanmak istiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çocuğa açıkca sor. Aranizda bir sey mi var diye hesap sorar gibi değil ama yoksa o çocuk kıza bir şeyler çitlatsin. Kiz ilgini hissetmiş olabilir. Acilamadigin için başkasıyla yakınlık kuruyor olabilir.
Bu dediklerin gayet mantıklı fakat sonrası nasıl olacak ben kıza nasıl kendimi beğendireceğim. Daha doğru düzgün muhabbet bile edemiyorum. Yarım saatlik yol gidiyoruz iş çıkışı, yarım saat boyunca susuyorum. Kız yanımda oturuyor. Konuşamıyorum ağzım iyi laf yapamıyor. Ama yapmam lazım aralarında bir şey yok diyelim peki kızın nasıl kazanacağım gönlünü?
Dediğim gibi Çocuk kıza bahsetsin direkt hoşlandığını söylemesin ima etsin. Kiz sonra ister istemez senin tavirlarina dikkat eder. Aynı yerde çalışıyormuşsunuz mutlaka işle alakalı bir şey sorabilirsin. otobüsle biletin veya kartın bitmiş gibi davran o verir teşekkür et veya onun biletini sen öde. bi sekilde konu açılır konuşursun. yeterki bir adım at
Ya bu söylediklerin aşırı doğru ve mantıklı geliyor ama kız bu durumdan hoşlanmayabilir. Rahatsız olur diye açıklamıyorum veya birine söyletmiyorum. Benim zaten öncelikli amacım ona hissettirmek. Bu şekilde ne düşünür veya tavırları değişir mi ona göre hareket ederdim. Ama bir şekilde anlamasını sağlamak istiyorum. Fakat bunu anladığını güya ben farketmemiş gibi yapmak istiyorum. Birinci yöntem dediğin gibi aracı birini koyarak olabilir fakat bu pek içime sinmiyor. Başka bir şey olması lazım ama ne? Nasıl hissettirebilirim, tabii ki benim haberim yokmuş gibi göstererek?
Aralarında bir şey var ki kız ne hissediyor bilmiyorsun
Büyük ihtimalle ben bu savaşı kaybettim bir daha zaten kimse umrumda olmayacak. Seni de yordum boşverelim en iyisi.
Hayır vazgeçme hemen seve seve yardımcı olurum dene şansını
Zorla güzellik olmaz kız bana karşı bir şey hissetmedikten sonra onun yönünü değiştiremem. Nereden biliyorsun hissetmediğini diye soracak olursan, kendimden biliyorum. Ben nasıl ona bir şeyler hissediyorsam hareketlerimden belli oluyor. Ben onun hareketlerine baktığımda kendim gibi şeyler görmüyorum. Bu da demek oluyor ki bir şey hissetmiyor. Hissetse tamam eli ayağına dolanacak değil. Ama en azından bir ufak bir şey olur ve anlarım. Zaten ben kimim, o kızı haketmiyorum. Bana karşı bir şeyi olmadığı için zorlamanın bir anlamı yok. Ben kızı tavlamak değil gönlünü kazanmak istiyordum. O da olmayacak gibi. Bir daha bu saatten sonra başka birini de düşünmek istemediğime göre zirve de bırakmak en iyisi. Olmuş ile ölmüşe çare yok. Ben tek başıma yoluma bakarım. Bu saatten sonra da kimseye güvenmem.
Ya ama saklıyor olabilir veya sonradan o da bir şeyler hissedecek hemen pes etme dene en azından ne olabilir ki olmazsa yoluna bakarsın o zaman vazgeçersin
Sırf rahatsız olmasın diye tek bir hamle dahi yapmıyorum gerekmediği sürece konuşmuyorum bile her gün aynı yerde çalışıyor, beraber gidip geliyoruz diye huzuru kaçmasın diye. O kadar hassas ve ince davranıyorum. Ondan bir adım gelmediği sürece karşılık veremem. Bana karşı bir şeyler hissetmesini ben beklerim ama gidişat öyle değil. Dışarda çevresinde başkaları var. Dediğim gibi son zamanlarda zaten diğer çocukla daha yakın görüyorum. Belki yanılıyorum ama bu da bir seçenek. O yüzden ondan gelecek tavrı görmeden hareket edemem. Bu da yapabileceklerimi sınırlıyor. Pes etme devam et diyorsun ama yapacaklarım sınırlı işte. Ne yapabilirim ki? Bence yapacak bir şey kalmadı. Zaten sıradan bir insanım en fazla üzülürüm boşver koymaz. Koyarsa da koysun ne diyebilirim ki. Ölünce geçer hepsi.
Bence sen özguvensizsin sonra neden kızlar beyefendi erkeklere değil şu tipe bu tipe gidiyor diyorsunuz birazda siz yapiyorsunuz. neyse hakkında hayırlısı olsun
Özgüvensizim doğru ama bırakmak istemiyorum da napacağım bilmiyorum onu bilsem ona göre hareket ederim. Bırakmam. Bırakmak istemiyorum aslında.
Şunu yap diyorum olmaz diyosun yardımcı olmak istiyorum ama sen hiçbir şeye yanaşmıyorsun
Tamam ben pes etmiyorum sen ne dersen varım. İster buradan ister özelden farketmez
Özelden yazabilirsin
Takip attım ama onaylaman gerekiyor galiba mesaj atılmıyor çünkü veya sen bana bir şey yaz sonra ben atabilirim