Kızın kalbini nasıl kazanırım?

3-4 aydır hoşlandığım hatta duygularımın daha yoğun olduğu bir kız var artık siz nasıl yorumlarsanız. Bu kızla aynı yerde çalışıyoruz ve aynı mahallede oturuyoruz. Yolda gidip gelirken beraberiz yani. Fakat konuşma fırsatım olduğu halde bir türlü muhabbet edemiyorum. Şimdi gün içerisinde yaptığımız şeyler hakkında konuşsam sıkılır, kişisel şeyler sorsam rahatsız olur. Çünkü daha bir şeyi bilmiyor. Hemen söylemek istemiyorum. Yeri ve zamanı değil. Bu konu bir yana..
Başka bir sıkıntı var. Bu kız sanki tam emin değilim ama bana eskisinden daha mesafeli gibi olmaya başladı. Bunun yanında dükkanda benden önce 1 senedir çalıştığı çocukla daha içli dışlı olmaya başladı. Bunu son zamanlarda farkettim. Bu aralar hep dipdibeler. Çocuk durumu biliyor hatta bir ara diğer arkadaşımıza ulan kıza güleceğim bir muhabbet ederken diyor aklına ben geliyormuşum diye kendini rahatsız hissediyordu. Fakat son zamanlarda o da sürekli peşinde. Acaba birbirlerine karşı bir şeyler mi hissetmeye başladılar sizce, yoksa uzun zamandır beraber çalışıyorlar arkadaş oldukları için bu normal mi?
Ve ben işten çıkmayı düşünüyorum bu durumdan rahatsız olduğum için ama bir yandanda pes etme diyorum.
1) Sizce aralarında bir şey olabilir mi?
2) Çocuğu uyarsam mı bir kez daha?
3) Dış görünüş olarak kızı nasıl etkilerim? Ne yapmalıyım?
4) Muhabbetimi nasıl geliştirebilirim?
5) Konuşma fırsatı bulduğum zaman neler konuşmalıyım?
6) Nasıl konuşursam veya davranırsam hoşuna gider?

Hem bu yazdıklarım hem de bu sorular için bir şeyler söylerseniz sevinirim teşekkürler.
Durum acil kız elden gidebilir.
Amacım kızı tavlamak değil, gönlünü başkasına kaptırdıysa zaten yapacak bir şey yok. Ama en azından belki öyle bir durum yoktur. Onun için ben gönlünü kazanmak istiyorum.
Kızın kalbini nasıl kazanırım?