Yardım Edin Lütfen. Kız Arkadaşım Benden Soğudu Kalbini Tekrar Nasıl Kazanabilirim?

Kız arkadaşımla birbirimizi gerçekten çok seviyorduk. Bazı sorunlar oldu. Affedilemiyecek birsey yaptı istemeden ama aldatma değil. Kalbimi çok kırdı gerçekten. İlk önce ben konusmadım bir süre. Hergün ağladı, aradı mesajlar attı cevap vermedim. Daha sonra geri adım attı. Bir süre ayrı kaldık fakat konuşuyorduk her gün. Napiyosun nasılsın gibilerinden. Ama eski sıcaklığımızı yakalayamadık tekrardan. Bana en son dediği şey şu oldu. Ben artık senden sonra kimseyi sevemiyorum sevemem gibilerinden seyler söyledi. Ama senlede yapamıyorum çok denedim ama olmuyor gibilerinden şeyler söyledi. Simdi yine arada konuşuyoruz ama samimi değiliz. Beni gerçekten çok sevdiğinide biliyorum. Eğer nasibimde varsan tekrardan birlikte oluruz diyor. Onun için bir çok şey yaptım ama yaranamadım. Benden soğumuş. Benim bu durumda ne yapmam lazım. Kalbini tekrardan kazanıp eski günlerdeki sıcaklığımıza ve samimiyetimize kavuşabilir miyiz?
Yardım Edin Lütfen. Kız Arkadaşım Benden Soğudu Kalbini Tekrar Nasıl Kazanabilirim?