İki aylık ilişkiyi 1 aydır unutamamak neyin nesi :( ?

Çok sevmiştim aslında sevmeye gücüm yoktu o çıktı karsıma cok sempatiksin o gamzelerinde yaşayabilir miyim dedi cok mutlu basladık teklif yoktu ısrar yoktu birden ellerimi ellerinde buldum son bir hafta ben biraz takıntılı davrandım ama cok seviyordum asık olmusum farkında değilim ee insan asık olunca aptal saptal hatalara kalkısır facende su kim bu kim falan derdim kıskanırdım gecmisi kimi zaman kafama takılırdı ben kimseyi yatagıma almazdım ama o kızı aldım ilk etapda istemedim dokunmaya kıyamazdım sonra o da alıstırdı beni seviyorum seni derdi gün oldu bir tartıstık tartıstıgımız gün sevişmiştik bide üzerimde kokusu kalmıs ayrılık diyordu ayrılık dedi o an hiçbirşey anlamadım dünya tersine dönmüşgibiydi eskiler önüme geliyor iliskim bitip seninle cok erken bsladım kahretsin hazır değilmisim yeni anladım dedi mutluyken cok mutluyduk son hafta tartısınca böyle oldu ve simdi ise 1 aydır ben unutamıyorum pesinden gittiğim için de durum daha kötü oldu kendisini suclarken suclu ben oldum itici biri oldm gözünde ama cok özlüyrum hersey gerçek gibiydi :(
İki aylık ilişkiyi 1 aydır unutamamak neyin nesi :( ?