Arkadaşlar yeni ayrıldım sevgilimden ve içimdeki o yalnızlık hissi çok kötü hiçbir şeyden keyif alamaz oldum. 6 ay flört + 6 ay sevgililik toplam bir yıldır etkileşim içindeydik, fazla değil toplamda 12 kere görüşmüşüzdür ama yine de uzun onca emek hisler konuşmalar. anlaşarak ayrıldık sonra ben tekrar görüşmek istedim özür diledim ama tekrarlamamak istedi ve bitti. bunca zamanın acısı ne kadar sürer bitmesi? o boşluk hissi ne zaman biter?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başka birinden hoşlanmaya başlayana kadar sürer. Kısa sürede birinden hoşlanmazsan da kafanı nasıl dağıttığına göre değişir.
birinden hoşlanayım da onun da karşılık vermesi gerekir yani birşeyler olması gerekir karşılıklı ki ilgim oraya kaysın bu arada istiyorum öyle olsun ama yagmurdan kacarken hemen doluya tutulmak istemiyorum :D
tamamen kişinin bünyede bıraktığı iz ile alakalı bu
Ben asik degildim. Ama icimde biraz sevgi vardi o da karsimdaki kisi cok duzgun biri oldugu icin Kaybetmek istemedim ve uyumluyduk sonra gunku tartismamiz kirici konusmalar olmasaydi. Hic oyle deli divane gibi olmadim onun icin ama olabilmek icin daha fazla zaman gecirip tanimaya calisiyordum ve bir anda bitti. Aklimdaki hayallerin cogunu bile yapamadan bitti gitti
ve şu an aklında mı hala?
evet, ayrildigimiz gun ben ona biraz agir konustum sanirim elestiri bakimindan ve epey laf soktum sinirden, o da kirilgan yapida bir insan ve ertesi gun mesaj atmistim bana cevap attigi mesajlarda onu cok kirdigimi anladim ve cok uzuldum onun gibi birini kirdigim icin saniim biraz vicdan yaptim ve agir konustugum icin kendimi sucladim surekli ozur diledim ve israr ettim birazcik ama yipramayalim daha fazla denmeyelim dedi ve bitti. bir hafta olacak bittigine, ilk gunlerdeki soku atlattim ama hala aklima geliyor ve uzuntu cokuyor bir sey yiyesim gelmiyor :(
ne olmuş sende ki biliyor musun?
gitme, kaybedince daha çok seveceksin..
özür dilediğin halde affetmedi mi
yani birden kaybettigim icin mi boyle uzuluyorum? evet ozur diledim uslubumdan dolayi agir sozler icin. o da tekrar yasariz ayni seyleri bu da birbirimizi yipratmamiza sebep olur dedi ben de ayni seyler olmayacak bu sefer dedim o da bunlari neden o gun konusmadik da bugun birden soyluyorsun dedi ben de bu kadar kirildigini farketmedim kusura bakma dedim. tekrar denersek yine yipraticaz birbirimizi dedi ve bu sekilde bitti
şimdi sana şunu söyliyim belli sana değer vermiş ve alttan da almış ama sen ona kaba davranarak incitmişsin ve o da tükenmiş affetmemesi normal
kırgınlık kızgınlık gibi değildir kolay geçmez :)
gururu cok kirildi sanirim ben sinirliyken farketmedim nasil oldugumu ama bu kisi cok sakin birisi ve benim dedigim sozlere laf sokmalara dayanamadi kafasinda bence ama bu bana gore bu kadar bir cirpida bitirilecek bir sey degil o ben konusurken sessiz kaldi soka girdi ayrildigimiz gun benim sinirli halimi sakinlestirmesini beklerken o alinmayi secti bana bunu dedin bu biraz asagilayici bir soz falan dedi ama ben onu o sekilde bile demek istemedim. birden bitirdi saka gibi oldu
gecmez mi :( yani ben bu kadar kotu davrandigimin farkinda bile degildim aramizdaki probleme cozum bulmaya calismak icin hirsli hirsli konustum aramiza hep 1 ay mesafe giriyordu ayni sehirde olmamiza ragmen bana daha sik zaman ayir ben dedim ama bunlari laf sokarak orneklendirdigim icin olan oldu :/
o sözü kafasında kurmuştur işte belki sen sinir ve öfkeyle ettin sözleri ama o sana değer verdiğinden her birini önemsemiştir
umarım affeder seni.
bana dedi ki benim hayatimda bu sekilde ofkeli asabi laf sokan sozlere yer olmamali dedi sanki ben her konustugumuzda boyleymisim gibi. ilk defa boyle bir sey oldu onu da ben bu kizi bu hale getirdim demedi seni boyle tanimamistim dedi
bu arada ayrilirken sen benim icin kiymetli bir arkadas olarak kalmaya devam edeceksin dedi her ne kadar pek gorusme imkanimiz olmasa da. benim dogum gunum de yaklasiyor iki hafta sonra yani, sence bunu bahane edip mesaj atar mi yoksa dedigin gibi tukendigi icin artik bu konuda benimle hic irtibata gecmemek icin orali bile olmaz mi :/
sanmam ama atacak gibi biriyse atar sen at madem ona
ben ona neden atayim ki :D
bu durumu atlatmak uzun mu surer bir de :(
Erkeklerde 1-2 gün kizlard a ise 1-2 ay ama gerçekten sevmiş ve umutlu ise , yoksa daha az olur
aşık değildim kör kütük de sevme yoktu ama karşımdaki insan çok iyi niyetli sempatik ve üstüme çok düşen biriydi ve ona karşı ortalama bir sevgim vardı ve bir emek var sevgililikle birlikte 1 sene sonucta, 28 yaşında biri için 1 sene önemli. saece ayrılıktan sonra ben onun degerini daha cok anlamıs olabilirim
Aynen dediğinde olabilir,
bu durumda uzun mu surer kısa mı gun hafta mı :/
Senin bir iki hafta sürebilir ama sen düşünmek için boş zamanın olmazsa yani kendi I her daim bir şeyler ile meşgul edersen daha çabuk unutursun
umarım 2 haftayla dedigin gibi atlatabilirim
Mümkün olduğunca başka işlerler ile hobilerim ile falan ugras atlatırsın
işte çalışıyorum aslında ama bu durumdan bir turlu adapte olamıyorum odaklanamıyorum ki
Yanlış anlama ama düşünecek bir sürü dert varken bu tür bitmiş gitmiş meseleleri düşünmek hem yorucu hem de zaman kaybı , insanların istediği zaman bir çok şeyi yapabilir , ne Zaman nerede nasıl neyi yapacağını düşünür , sende bu duruma İnan yanına yapabileceğine İnan , inancın ne kadara artarsa o oranda başarı gösterirsin
ya şu sözün bana biraz yardımcı oldu belki yine aklıma gelir ama dediğin şey çok doğru hayatın zorlukları arasında çok küçük bir detay bu. sadece arada küt diye geliyor gitmiyor ama yapabildiğim kadar senin bu sözünü aklıma getirmeye çalışıcam
Aynen iyi yaparsın, mümkün olduğunca hayat felsefesi edin , daha rahat biri olursin bu konularda
bana önerebileceğin bir söz var mı :D
Hayat felsefem; arayanı ararım, soranı sorarım, seveni severim, unutanı unuturum.
Bence bu söz yerli olur🙂
3 kere sordum tekrar denemek için çok kötü affedilemeyecek kadar incitici bir şey yapmamama rağmen telafi etmek için elimden geleni de yapacağımı söyledim ama karşımdaki kişi koç burcu bir keçi aynı seyleri tekrarlamak yasamak istemiyorum dedi bir anda sildi mi beni kafasından hemen bilemiyorum belki o da bu karara rağmen kötü hissediyordur ama unutucam en kısa sürede
dediğin gibi unutanı unutucam teşekkür ederim söz için :)
Rica ederim ☺️, aklınıza takılan bir şey olursa danışabilirsiniz,
teşekkür ederim sadece bir soru sormak istiyorum bu benim gorstugum kisi bitiren taraf ya hani cok net bitirmek istedi aynılarını yasayıp yıpranmak istemiyorum dedi ve bence benim pesimden cok kosmasına ragmen son gorustugumuz gun sinirimden cok laf soktum ona ve onu dusuncesizce elestirdigimi dusundu boyle ayrıldık ve bence beni kafasında bitirdi. buna ragmen onda da o bosluk hissi ya da ben ona telafi edicem diye 3 kere ısrar ettim bunu dediğim için acaba düzelir miydik acaba diye bir pişmanlık duyar mı ya da bir süre o da acı çeker mi yoksa tamamen hayatına devam ediyor mudur dusunmeden beni?
Erkek dusunsede dediğim gibi Max 3-4 gündür çünkü erkeklerde vurdum duymaz işine gelmezse unuttur atar, yani genel olarak pek düşündüğünü sanmam
Ama gerçekten çok sevmiş ve emek vermiş ise acıyı çeker
şöyle bir emek var 7 ay boyunca aramızdaki ilişkiyi başlatmak için peşimden koştu o zamanlar birşey hissetmiyordum fazla sonra bazı iletişim kopuklugumuz oldu ve yanlıslıkla kırdık birbirimizi ozellikle ben onu sonumuz boyle oldu
onu kırdıgım için benden soğudu sanırım
bir şans daha verse miydim diye pişmanlık duyar mı hiç o siniri geçerse üstünden olay daha 3 gun once oldu cunku
Olabilir belki yani sonradan pişmanım diye gelebilir
Dogum gunum yaklasiyor belki o zaman bahaneyle yazar diye dusundum bir ihtimal ya da tamamen pisman olsa da gururundan bir kere yok dedim artik donemem de diyebilir🤷🏻♀️
Kişiden kişiye göre değişir, bazısı 1 günde unutur bazısı 1 yılda.
ilişki toplam 1 yıl değil zaten :(
Benim için bir kaç gün.
ne güzel ne burcusun
Koç burcuyum
aha o da koç
1 senelik de mi bir günde biter eger o kişiyle evlilik hayali kurmuşsan?
Hatırlarım elbet ama öyle acı çekmem. Ah öldüm vah geberdim triplerine girmem
ama onca emek var ve o emegi en cok sen yaratmışsan surekli o kızın peşinden koşmuş o kız da sana hisli ama sen onu kendin kadar ilişkiye istekli görmemişsen ve bir süre sonra pes etmişsen o emekten dolayı üzülmez misin ve arkasından kız sana kaç kere telafi etmek istiyorum diye mesaj atsa ve sen kabul etmesen gururundan, ondan sonra hiç keşke deneseydim belki düzelir miydi acaba gerçekten ilişkimiz yoluna girer miydi affetsem bir şans daha versem der miydin?
Verilen emeğe üzülürüm tabi ama yine de uzun sürmez bu. Biten bi ilişkide ikinci şans zor ben bu tip şeyleri düşünmüyorum çünkü düzelmiyor
ben hatamı anladım ama bana detaylı detaylı ses kayıtları gönderdi ayrıldıktan sonra sen boyle yaptın ben sana bunu diyorum sen bana boyle davranıyorsun diye ayrıldıktan sonra rapor verir gibi içini döktü en sonunda sen benim kıymetli arkadaşım olarak kalmaya devam edeceksin dedi. ben de bunlar tekrarlanmayacak aynılarını yaşamıycaz telafi etmek istiyorum elimden geleni yapıcam dedim ama tekrar denemek istemedigini soyledi bana
Senin isteğine göre bitme suresi
nasıl yani ne yapabilirim düsünmemeye çalışıyorum ama ben yapı olarak da her seyi kafaya takıp surekli dusunup keşke boyle davranmasaydım keske agzımdan o kelime cıkmasaydı diye dusunup kendini yiyen biriyim bundan nasıl kurtulurum bir akıl yer bana
Dusueye basladiginda kendine bir uğraş bul aklına getirme illede düşüneceksin kötü düşün en kolay yol bu
kötü düşün derken nasıl en kötü anları mı
Evet kötü anlar tabiki okuzlugu
yani onun öküzlüğü çok abartı değil ama bana bir konuda umursamaz davrandı ve ayrılma sebebimiz de benim ona fazla çıkışmam üslubumun biraz sert kaçmasıymış ne getiricem aklıma bilmiyorum
Detaylı konuşalım
hangi detayı
Of cok zor allah sabur versin
sagol bacım ne kadardan gecer bilemedigim icin icten ice sıkıldım
1 gün
3. gunumdeyim hala aynıyım nasıl yapmalıyım en kısa sure için