Allah aşkına 2.5 yıllık ilişkiti 3 ayda unutmak normal mi cidden?

yahu birine köpek gibi aşık oldum o da bana aşık oldu (şüpheli) çocuk bana çok kötü davrandı kalbimi kırdı ama öyle böyle değil bana hakaretler etti küfürler etti aldatmakla suçladı (asla öyle bişi yok) ne yapsam düzelmedi, ben de belki aklı başına gelir diye ayrıldım, biliyom hiç mantıklı bi çözüm değil ama öyle bi hale soktu ki beni başka çarem kalmadı, seni çok seviyorum senin için ölürüm senden sonrası olmicak ayrılmayalım dedi durdu ama özür dilemek aklının ucundan bile geçmedi inada bindirdi haksız olduğunu kabul etmedi, ben hala saf gibi özür mesajı bekliyom 3 ay sonra 2 haftadır konuştuğum biri var ondan çok hoşkanıyorum ona geröekten değer veriyorum diyerek çıkrı karşıma, ben bu çocuğa başladım saydırmayaa, ben senden özür mesajı bekliyodum hani beni çok seviyodun ben seni hala severken sen gitmişsin başkasından hoşlanmısşın dedim bağırdım, 2 gün sonra ondan geldi o kızsan ayrıldım ben hala seni seviyorum hala dedi ŞAKA GİBİ CİDDEN, bu sefer de aşkı sevgiyi oyuncak etmişsin 2.5 yıllık sevgilini 3 ayda unutup 2 haftak kıza tutulmuşsun bu yaptığın normal mi diyom NORMAL DİYO sen beni terk ettin istediğimi yaparım diyo KAFAYI YEDİM CİDDEN ARKADASLAR BU NASİ NORMAL OLABİLİR ALLAH İCİN BENİMLE EMPATİ KURUN hala beni sevdiğini söylüyp ama gitöiş 2 hafta flörtleşöil kızla buluşmuş görüşmüş BOĞULUYOM ARTIK KALDIRAMIYOM
Allah aşkına 2.5 yıllık ilişkiti 3 ayda unutmak normal mi cidden?