Eşimin oğlumu görmesine bile tahammülüm kalmadı. Lütfen bir yol gösterir misiniz?

Buraya giripte bunları yazdığıma inanamıyorum. İnsan kendi başına hiç gelmez sanıyor.

Altı senelik eşim beni kendi evimizde aldattı. Anladığım kadarıyla bir eskortla.. Ağlamakla yaş tükenmiyormuş. Hala ağlıyorum. İki gün önce öğrendim ve öğrenir öğrenmez oğlumu alıp çıktım. İki gündür bir arkadaşımda kalıyorum. Boşanma davası açmaya hazırlanıyorum. "Sakın bana ulaşmaya çalışma" dedim ama sürekli arıyor, mesajlar, e-postalar gönderiyor. Kararım kesin, tek kelimesini duymak istemiyorum.

Sorun şu ki, oğlumu görmesini istemiyorum artık. "Bari onu görmeme izin ver" diye yalvarıyor. Biliyorum hakkım yok ama engel olmak istiyorum. İyi bir baba olmaya çalıştı hep, düne kadar gözümde iyi bir kocaydı da. Bunu onu cezalandırmak için yapmıyorum.

Benim babam, abimi hep "Sevdiklerini üzme, eşini çocuğunu mutlu etmek için yaşa. Ailene sahip çık." diye büyüttü. Abim de şimdi kendi oğlunu öyle büyütüyor.

Düşünmekten deli olacağım. Benim eşim oğluma bunları veremez ki. Daha oğlunun annesine sadık bile kalamadı. Ya kendine benzetirse? Şimdi gözümün yaşını minik elleriye silen oğlum ona benzerse?

Merak ettiğim, mahkeme onu görmesine nasıl sınır koyar ve ben bu görüşmeleri nasıl kontrol altında tutarım?
Eşimin oğlumu görmesine bile tahammülüm kalmadı. Lütfen bir yol gösterir misiniz?