Muşmula kaynanam ve oğluyla yüzgöz olmaktan bıktım. help?

Allah rızası için taktik maktik bişey verin, ağalı şiveli dizilere döndü olay. Kadın aşırı itici ve oğlu bunu şirin bulur gibi bıyık altından gülüyo bana laf soktuğunda. Tehlikeli bi gerginlik yaratarak ateş barut olduğumuzu göstermem lazım ama mizacım patlamaya müsait, sinsi sinsi laf sokamıyorum. Deli olcam aşırı farklı karakterlerimiz var kadınla. Anneme bana hiç benzemiyo idare edemiyorum. Haftada bir görüşüyoruz neden böyle bi görevim olsun boşuna mı okul okudum böyle bişeye diş sıkıcaksam. Madem sevimsiz davranıyo o zaman görüşmeyeyim diyemiyorum, hiç desturlanmıyo kadın da haliyle seve seve geldiğim için her hafta. İs te mi yo rum kendimi yerlere falan mı atayım napayım, eşim geliyo annemlere 2 saat oturup sonra zorla oturmuş gibi ben kalkayım deyip kalkıp gidiyo, zevk alıyo taklidi bile yok. Sıkıcam gırtlağını
Güncellemeler
+1 yıl
İş çok büyür de boşanma noktasına gelirsek ve ben bu kadını döversem, çocuğun velayetinde sorun çıkar mı ciddi soru
Güncellemeler
+1 yıl
Doğumdan sonra 2 gün boyunca kaşınıp bana eziyet ettikten sonra delirdim ve bağıra çağıra evden gönderdim. Oğluyla beraber sktr olup gitti. O gittikten sonra sütüm belirgin arttı. Nefret ediyorum o ruh hastası kadından
Muşmula kaynanam ve oğluyla yüzgöz olmaktan bıktım. help?