Unutamamak mı yoksa unutmak istememek mi benimkisi?

Hemen hemen 1 sene oldu onu tanıyalı birden sevgili olduk okadar çok sevdimki dünyamdı o benim Ömrüne ömür olduğum zamandı. Çok iyidik biz herşeyi birlikte yapardık mutluyduk, Birgün ailemle tanıştırdım, ogün okadar heycanlıydıkı içim gidiyodu, o halde iken sevda diye kazıdım yüreğime sevdiğimi ilk aşkımdı o benim, Çok cesurdu , çıktı ailesine anlatti beni aileside onayladı çoğu zaman selamlarımı alırlardı çok mutlu olurdum, babam yerine koymuştum babasını, çok baba demek istedim ama çekindim diyemedim harika bir ilişkimiz vardı, biz iki deliydik şiirler yazdım, sözler yazdım, okudum video yaptım izlemek istiyorum ama halen izlemedim bilmiyorum izlemeye cesaretim var mı acaba ya da o izlemişmidir izleyeme varmıdır cesareti. herşeyimdi o benim saçının tek teli e kıyamazdım korurdum merak ederdim sürekli yemek yemezdi zorla yedirirdim hayallerimiz vardi bizim okadar iyidikki sonra birden herşey tersine döndü kavga ederdik ama kavgalarimizdan bile hoşlanirdik. Ben onun için askere yazılmıstım oysaki askerlik günü geldi çattı biraz korkum vardı açıkcası dedim ayrılalım unut beni içim yanarak söyledim bunu korkuyodum o aralarda sehit Kardeşlerimiz vardi (Allah Rahmet eylesin). İşte ayrilmak istedim bırakmadı beni asla bırakmam dedi o an dünyalar yeniden benim oldu sanki çok mutluydum acemi birligindeyken birden mesaj geldi ve o gün bitti içime attim askerdeyimya hani hakli dedim beklemek zordur üzemem ben onu dedim ben ağlarim ama o yol beklemesin ağlamasin dedim. Dagitim iznine geldim o ara bir kızla tanıstım unutmak için sevgili oldum ama öyle bir yalniş yapmışımki canım yanıyo canımm hiç birşeyini unutamiyorum herşeyde aklıma geliyo müzik ses oyun sohbet vs. Milyonlarca şey bizim gecemiz olmazdı 12-1 e sabah derdik. 1-3 e aksam.. 3-7 gece yaa herşeyi yaptık biz hayat yaşıyoduk yaa terazi birden tersine döndü silmek istedim olmadi işte şu an içimi döküyorum sizlere belki uzun ama ben buyum hayatım çok zor artık çok özlüyorum hatırladıkca gözümden yaş geliyo belki hem utanmiyorum artik cünkü ağlamayi öğreten oydu bana Ah başımın tatlı belası neler yaptın bana çaresizim artık elimde değil gelemiyorum yanına
Unutamamak mı yoksa unutmak istememek mi benimkisi?