Kişilik & Karakter Unutmak mı unutulmak mı ağır senin için? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor nasıl olsa unutulcaz hiç kasmaya gerek yok..Unutmak mı unutulmak mı ağır senin için? Unutmak mı unutulmak mı ağır senin için? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Benim için hiç biri umurumda değil yani ben sevdiğimi unutmam zaten sevildiğim kişi de eğer beni unutursa sevmemiş demektir 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sitenin medarı iftaaariii biraz kendinemi gelsen. 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😀 kaynar su dök kafamdan aşşagı Yorumla Elfida277 +1 yıl Okkalı nir bir Osmanlı tokadı yeter ha sana 😀 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Seni manitayla geri barıştırmak lazım. Bu hallerin siteyi olumsuz etkiliyor 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 😬 yok öyle bişey.. modumla alakalı Yorumla Amortentiaa +1 yıl Getirin külahımıııı Yorumla Soran +1 yıl Yorgunluk var biraz yoruldum ondan Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Bence unutmak daha zor eskiden gittiğiniz yerlere girince aklına gelir sevdiğiniz müzik çalar ne bileyim bence unutmak daha zor 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Unutulmak daha cok canımı yakar , birde umursanmamak! 0 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Unitulmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim için hiç biri umurumda değil yani ben sevdiğimi unutmam zaten sevildiğim kişi de eğer beni unutursa sevmemiş demektir
Sitenin medarı iftaaariii biraz kendinemi gelsen. 😀
😀 kaynar su dök kafamdan aşşagı
Okkalı nir bir Osmanlı tokadı yeter ha sana 😀
Seni manitayla geri barıştırmak lazım. Bu hallerin siteyi olumsuz etkiliyor 😂
😬 yok öyle bişey.. modumla alakalı
Getirin külahımıııı
Yorgunluk var biraz yoruldum ondan
Bence unutmak daha zor eskiden gittiğiniz yerlere girince aklına gelir sevdiğiniz müzik çalar ne bileyim bence unutmak daha zor
Unutulmak daha cok canımı yakar , birde umursanmamak!
Unutulmak daha ağırdır
Unutulmak tabiki..
Unitulmak
Unutulmak
Aynı bence..