7 senelik sevgilim beni baska bir kiz icin terk etti... yardim edin?

7 senelik sevgilim beni baskasi icin terk etti oysaki ben onu cok sevmistim o benim ilk askimdi herseyimdi oyle guzel anilar biriktirmistikki beni asla terk etmicegni soyleyen adam kilikli erkek meger beni hic sevmemis aldatti ve terk etti. Ben herseyimi onunla dolu dolu yasadim 14 yasimda asik oldum ve ciktik şu an 21 yasmdayim. feys sifresini degisti biraz kavga ettik sonra oyun oynuyorum falan ondan dedi bende yine neyse dedim sevdigimden sonra birgun feys sifresini bulup girdim ve bir kizla konusmus ayni eniste muhabeti yapmislar yok kanka ben gelmeyim siz birlikte olursunuz yilbasinda demis kiz bu beni aldatigi kizin kankasiymis. banada yilbasi gecesi arkadaslarmla olacam demisti. Hemen arayip sordum ilk basta inkar etti sonra itiraf etti ve dunya ustume yikildi resmen hemen ayrildim gitme bile demedi biliyorum magdur olan sensin ama boyle olmasi gerekiyordu dedi. hattimi kirdim onu heryerden engelledim ama cok kotuyum. her gece gozlerim sisene kadar agliyorum hickira hickira aklima geliyor o yasadigmiz guzel anilar saclarimi oksamasi, opmesi, kokusu, gulusu herseyi aklima geliyor ben bunu hak etcek hicbirsey yapmamistim sadece cok sevmistim.4 gun oldu sesini duymadim ilk defa 4gun ayri kalmistik. cok ozluyorum cok aci cekiyorum onunla herseyimi yasamistim oysa daha yeni tanisdigi kiza beni terk etti ve kizla 1 aydir birliktelermis kiz beni biliyormus ama benden ayrilcagni soylemis ona ayrica kizada vermis sifresini bana vermedigi zamanlar ve kizin annesiylede tanismis. nefes almak zor geliyor pisman olurmu? gelir ylvarirmi? tabi ben asla affetmicemm neolur yardim edin cok ozluyorum aramak sormak istiyorum kendimi zor tutuyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
ayrica beni cok kiskanirdi giyimime kusamimi, nereye gitcegme, erkeklerle kesinlikle arkdaslik kurmama hep karisirdi hatta benim icin birinin yuzunu gozunu dagitip mahkemelik bile olmustu ben hala inanamiyorum bana bu kadar sahiplenip sadece benimsin diyen erkek nasil beni birakti baskasi icin sindiremiyorum ihaneti ve onu hala cok seviyorum neolur unutmak icin napmaliyim yrdim edin benim durumda olan varmi?
7 senelik sevgilim beni baska bir kiz icin terk etti... yardim edin?