Sevgilim benden ayrildi. ( bir sekilde mecburiyetten, severek yani..) Giderkende, silelim birbirimizi uzulmeyelim dedi, whatsaptan beni hemen engelledi, instagramdan sildi, faceden sildi. Ama instagrami herkese kapaliyken onu acti, faceden de engellememis beni. Neden sizce? Madem whatsapptan engelledi, diger yerlerden neden engellemedi? Hicvisekilde iletisim kurmamaya kararliolan insan oralardan da engellemez miydi? Sebep ne olabilir?
Cevabın nedir?
bende engelledim. hayatımdan temelli çıksın diye. ama şimdi düşünüyorum engeli açsam mı? belki bişeyler yazar ne biliyim geri dönmek felan ister. hani tüm kapıları kapamayım diyordum ama şimdi düşünüyorum ki gelmek isteyen kendisi yol yaratır. o yüzden engellemeye devam :)
011 Yorumla
Soran+1 yılTamam da bir yerden engelleyip , bir yerden engellememek neden?
Hic iletisim kurmak istemiyosa heryerden engellerdi oyle degilmi?
Soran+1 yılBelkide... ya da . umursamiyordur
Soran+1 yılOnu yapmaya calisiyorum su an. Ama aklimdan cikaramiyorum :(
- +1 yıl
bak önem verirsen, ehemmiyet verir üstüne düşersen daha çok gözünde büyür. önemsemezsen, üstüne düşmezsen küçülür. sıkıntılarda, musibetlerde, vesveselerde hep bu şekildedir. ya dışarıda seni bekleyen bir nasibin var inşallah. onunla daha mutlu olucaksın inşallah. niye sıkıntılı b birine ömrünü feda edesin, ömrünü zehir edesin ki? sabret sadece. geçicek inşallah emin ol. eğer istersen sana okuman için bikaç bişey önerebilirim etkili olucak
Soran+1 yılHaklisin aslinda ama insanin elinde degil işte :( evet ya onerilerini alayim, okurum, bos bos onu dusunmektense, faydali biseyler okumaya ihtiyacim var
Soran+1 yılİzledim guzeldi tesekkurler. Baska onerilerin varsa onlari da alayim...
- +1 yıl
etkili oluyordur inşallah.
https://www.youtube.com/watch?v=z6SQCfTNsWA
Soran+1 yılOlacak insallah ama surecek biraz tabi
En İyi Cevaplar
+1 yılseni görmek istemiyodur unutmak istiyodur o sebepten engelemiştir facedende büyük ihtimal aktif kullanmadığı için unutmuştur instagramıda herkese açmışsada sevgilisinden ayrılmış açıyim neden kasıyorum demiştir
019 Yorumla
Soran+1 yılFacebooku aktif kullaniyor. Kendi az paylasim yapar hep ama saatbasi girip bakar faceine.. instagramida benden oncede kapaliydi herkese, hep kapaliydi.
- +1 yıl
instagramı yeni insanlarla tanışıyim takipleşelim mantığıyla açmış olabilir
Soran+1 yılMumkun..
- +1 yıl
bide şimdi instagramda fotonu fan görücek koyucaksın modu düşer görünce ondan engellemişitir facebookta öyle bir durum yok en azından
Soran+1 yılMerak etmesin, hem instada hemde facede sahane fotolarimi goruyo :) onlarda engelli degilim. Sadece sildi ama acik herkese benimkiler
- +1 yıl
şahane diyosan unutmasıda zor bak :D
Soran+1 yılE valla ben guzelim fotolarda gayet guzel, 3-4 gunde bir 1 tane paylasiyorum. Senin soylediginden anladigim kadariyla etkii bir yontem :)
- +1 yıl
deli etmek içinse sen nediyosun :D
- +1 yıl
fazlasıyla etkili başıma gelmişliği var :D
Soran+1 yılGercekten mi :) Dogru yoldayim o zaman :) Bisey yazmam ona asla ama en azindan ne kaybettigini hatirlatiyorum :)
- +1 yıl
ahah kaybettiğin şeye her koyduğum fotoda bak istedim :D
Soran+1 yılAynen :) :)
Soran+1 yılBildigin, onerecegin baska etkili yontemler varsa onlarida dinleyebilirim :)
- +1 yıl
ahah daha ne işkence yöntemleri var, özelden yazsana
Soran+1 yılXper puanim yetmiyo ki mesaj yazamiyorum :) Evet dinliyorum o yontemleri? :)
- +1 yıl
kas 2 xper ol bak ben yarın oluyorum :D ozaman neden yaşıyorum ben lanet diye alicak görürsün ahah
- +1 yıl
yöntemlerden sonra :D
Soran+1 yılXper nasil aliniyor biliyomuyum ben bir sorsana :) Valla cok merak ettim o yontemleri yaa
- +1 yıl
valla mesaj at soru sor 2 güne olursun. D ben bilmem
naap biliyor musun? bu tilki eski sevgilini go-t et..
faceni dondur. instagramını dısarıya kapat. vatsaptan engelle. bir süre böyle dur.
o kuyrugunu sıkıstırıp sana gelmezse, gel bana söv.013 Yorumla
Soran+1 yılHeryerden sildi ve whatsspptanda engelliyiz zaten. Ayrilirken 'unutmak zorundayiz' diye silmisti. Ama ikimizinde face ve instagrami herkese acik. 3 hafta oldu biteli. Simdi aniden hepsini kapatirsam ise yarar mi diyosun? :)
Soran+1 yılHmm ne sekilde ise yaradi? ozet olarak anlatsana biraz lutfen :)
- +1 yıl
ayrildik. engelledi falan. hicbisey yapmadim ben.
engelledigi halde arkadaslarindan baktigini biliyordum. ve online oluyordum o da goruyordu ici rahatliyordu.
bir sabah uyandim benden haber aliyor oyuzden ici rahat diye dusundum.
tum hesaplarimi kapadim. vatsapi sadece telimden kaldirdim. hesabimi kapamadim. son gorulmemin degismedigini gordu bir hafta boyunca. ve merak basladi.
napiyor? ne ediyor? nosunu mu degistirdi gibi. gibi.
ve aradi 😊
Soran+1 yıl:) benimki gormemek icin aramamak icin, telefon mumarami engelledi ve sildi, whatsapp olayi sifir bizde. Yani bu durumda merak ettigini dusunemiyorum ki..
Ama facebook herkese acik benim ve 3 haftadir arada duygusal seyler filan paylasiyorum. O da bakiyorsa ici gayet rahattir su an o zaman dimi? Hatun unutamadi, akli hala bende falan diye dusunuyordur.
Soran+1 yılDogru soyluyorsun. 1 hafta bir dondurayim bakakim nolucak. Bizim hic. ortak arkadasimiz da yok, e numarami da sildi. Zaten engellersem ulasmak istese de ulasamicak ki bu sure sonunda :)
Soran+1 yılWhatsappta Engelliyim, Zaten 2 gundur hic girmedim. Face profilim de herkeae acikti, onu sadece arkadaslar olarak degistireyim o zaman :) instayi da herkese kapatayim :)
Soran+1 yılTamam deneyelim bakalim :)
Soran+1 yılEvet döndü, bugun tekrar basladik :)
Her yerden engellemiyim ya o kadarıda ağır olur birazcık napıyorum ne ediyorum haberi olsun ki çabuk unutmasın."düşüncesi.
112 Yorumla
Soran+1 yılYani o bana bakacagindan degil de, ben bakayim diye mi yapmistir? Beni merak edeceginden acik birakmis olamazmi dersin?
Soran+1 yılYok ekli degilim ama. ikimizinkide herkese acik face. İnstagramda benim zaten acikti, kendininkini acmis. Sadece whatsapptan engelliyim. Diger yerlerden silse de engel koymamis
Soran+1 yılDimi? bende oyle dusunuyorum. Biz beraberken aylardir herkese kapali olan instagram acildi bir anda cunku
Soran+1 yılHic tahmin etmezdim :) zor bu erkekleri anlamak...
Soran+1 yılBiz hic olmazsa, yanlisda olsa kartlarimizi acik oynuyoruz :) ya onlar? Hepsi ayni ruhsuz
Soran+1 yılAslinda. dogrusu şu : ÖKÜZLER :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
+1 yılEn azından bir yerden takipte olmak istiyor acaba ne zaman sevgili yapar diye falan
02 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapptan engellerken, buna ne gerek var dedigimde, "ne gerek var durmasina aci cekmeyelim" diyen adam.. sence bakiyormudur face profilime instagramima falan?
- +1 yıl
Bakıyor olabilir.
+1 yılBence engelleyip engellememenin hiçbir önemi yok. Sonuçta sen ona ulaşmak istesen bunun tek yolu sosyal medya değil. Bence önemsememiş o kısımları
01 Yorumla
Soran+1 yılTelefon numarami ayrilirken o anda sildigi ve engelledigi icin onun bana ulasmasinin tek yolu sosyal medya su an.
Gercekten tamamen yoketmek istese oralardan da engellerdi diye dusunuyorum. O yuzden. fikir istiyorum
+1 yılNiye bu kadar ince düşünüyorsun boşver hayatına bak biraz zor oluvcak ama alışıyo insan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni whatsaptan engellemisti sadece. Bende onu faceden engelledim. Bisey yapiyosa tam yapsin
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet iște, neden tam yapmiyor? Ne demek bu yani?
Cevap sahibi+1 yılSende onu engelle kapak olsun :D anlamiyorum yani açık kapımı birakiyolar ya da sen mesaj at diyemi
Soran+1 yılİste bende onu merak ediyorum :) madem hicbi sekilde istemiyosun, heryerden engelleseydin, ne bu yani. Sana whatsapptan yazmami istemiyosun, ama face messengerdan yazmama bir engel koymuyosun. Hey allahim ya :)
Cevap sahibi+1 yılHersey whatsapla bitse keşke :) hayırlısı olsun hakkında
Soran+1 yılSagol canim insallah
Severek niye ayrılıyorsunuz yahu
06 Yorumla
Soran+1 yılAilelerden dolayi, ileride daha kotu olmasin diye. Karisik hikaye bosver. Final bu oldu işte, whatsapp engeli, ama diger yerlerdende silmesine ragmen, engel koymamasi..
Soran+1 yılUmarim ozluyordur.. cunku ben ozluyorum hala
Soran+1 yılZor ama insallah :(
+1 yılsinirli büyük ihtimal ya da kırgın
036 Yorumla
Soran+1 yılKavgali ayrilmadik zaten aslinda. Mecburduk, nedeni onemli degilde, o bitirdi. Whatsapptan engelleyip diger yerlerden engellememesi bir acik kapi birakmak olabilirmi? Arada bakiyormudur acaba?
- +1 yıl
kontrolü elden bırakmıyor bir yerde, yani böyle olabilir. seni de denemiş olabilir hemen atlama derim ;)
Soran+1 yılYok hic sesimi cikarmiyorum ;) ama 15 gunden bu yana facede bikac duygusal bsey paylastim durust olmam gerekirse :) benim neyimi deniyor olabilirki, yazarmiyim bir mesaj falan diyemi?
- +1 yıl
zaten duygusala bağlayıp istediğini vermişsin tabi anlabilirse orasını bilemiyoruz. senin neyini deneyebilir ki üzülüp üzülmediğini düşünmekten başka :)
Soran+1 yılUzulup uzulmedigimi merak ediyor olabilir, birini bulucakmiyim diye merak ediyor olabilir. ya da bunlarin hicbiri , bigun ozleyipde bisey yazmak istersem face messengerdan yazarim diye acik birakmis olabilir. ya da kendi bigun yazmak isterse diye :D
- +1 yıl
sen var ya bu konu üzerine yapmış olduğun beyin fırtınasına fiziğe yöneltseydin nobel ödülü sana göz kırpardı :)
Soran+1 yılHahahah dogru valla, gunlerdir surekl fikir uretiyorum :)
- +1 yıl
seven ne yapmaz simülasyonu yükleniyor :)
Soran+1 yılHahahah, ama napiyim cok merak diyorum neden boyle yaptigini. Beni hala seviyor olmasini umuyorum galiba, oyle bir neden ariyorum bu engellememelerin altinda sanirim :) sevmese heryerdenen engellerdi diye bir teselli yontemim var :D :D
- +1 yıl
sen baya baya kendine panzehir takviyesi yapıyorsun, sakin olşampiyon ünvan senin daha müsabaka falan yapılmadı. boşta olsan bile onun bilinen sevgilisi sensin. bekle gör
Soran+1 yılBekleye bekleye tukendim 2 haftadir :) daha ne kadar beklerim sence bisey yazmasi icin :)
- +1 yıl
kendi açımdan düşünsem ayrıldığım kızla 1 ay'dır konuşmuyorum konuşmam da kolay kolay ama ben aşık değildim bu iyi yanı, sen onun sana aşık olduğundan emin olsaydın bir tahminde bulunurdum 15 gün gibi :)
Soran+1 yılAsikti :) 13. gündeyiz su an, hic iletisime gecmedi
- +1 yıl
o zaman 15 dolar ve hiç bir tık olmazsa duygu sömürüsüne başla ama öyle yılışık kızlar gibi olanlardan değil. seniğğhh çok özledim hep seni düşünüyorum falan filan diye
Soran+1 yılYok yaa yapmam onu, o beni terketti sonucta. İstiyor. olsa pisman olsa onun yazmasi gerekirdi. Yazmiyorsa ozlemiyor demektir
- +1 yıl
yapmazsan ama içten içten kalp krizine yatırım yapmış olacaksın iyi düşün ;)
Soran+1 yılbir kez daha ayrilmistik kavga ettigimiz icin, ozaman ben yazmistim o da bekliyormus zaten hemen barismistik. bir daha yapmam. Kalp. krizimi gecirir, gider paşa paşa hastanede yatarim daha iyi. :D :D
- +1 yıl
direkten dönmezse üzülme ama morg köşelerinde :)
Soran+1 yılAmaan atın olumu arpadan olsun :) bizim de bir . gururumuz var heralde.
Ben ona whatsapptan silecegini soyledigi zaman dedimki neden engelliyorsun belki bigun bir ihtiyacim olucak bisey olucak dedim. Olmasin işte ne gerek var aci cekmeye dedi ve konusmanin sonunda engelledi. Simdi bir daha soruyorum sana, ona mesaj yazayim mi yoksa kalp krizi ve morg daha iyi bir secenek degilmi? :D :D- +1 yıl
bence mesaj at alttan alttan'da yeşilcam duygusalına bağla ama dozajı kaçırma yoksa kuzum falan hiç çekilmezsin :)
Soran+1 yılBana ihtiyacin olmasin diyen adama mesaj at diyosun. Vay bee, dost bildik bagrimiza bastik, taş ciktin :) o neden atmiyor yaa. Yaptim bir salaklik seni terkettim engelledim ama seviyorum hala demiyor acabaaa :) :)
- +1 yıl
ya ben sana niye boş beleş tavsiye veriyim, alemsin. demek istediğim adam zaten aranızda bir hak hukuk varsa analyışla karşılar, ayrıca da onla konuşmanın 2 yolu var.1. çok uçuk şeylerle başlayıp, küçük şeyler iste ki bir nevi afallasın,2. cisi ise ufak tefek bazı konularda bilgi al, dayanamaz çözülür
Soran+1 yılO 2 yolu biraz acalim yaa anlamadim bu sefer :) ayricada sende beni anlamadin kii, ben ona ilk adimi atmak istemiyorum, o atsin istiyorum. Bununla ilgili olsun tavsiyelerin pleaseeee :)
- +1 yıl
sen şimdi benden bildiğin uçak istiyorum ama işlevlerini yürüyerek gerçekleştirsin diyorusn :)
Soran+1 yılHahahahaha niye yaa, o kadarmi imkansizz :)
- +1 yıl
bilmem zamanla teknoloji o seviyeye gelir ama o durumda bile aynı duygular müstakil kalır mı muallak :)
Soran+1 yılAnladim , o is yaş :D Eyvah eyvah :D
- +1 yıl
belkide ben yanılıyorumdur bu da yüksek bir ihtimal hatasız kul olmaz :)
Soran+1 yılYanil sen bence de, ruhumu kararttin umudumu yiktin gectin :)
- +1 yıl
bilmeden oldu bir kereden bir şey olmaz dedim :) ama yanılmışım şaka bir yana öyle bir niyette asla olmadım :)
Soran+1 yılBiliyorum ya takiliyorum bende zaten sana :) Ama yazmayacagindan o kadar eminsin ki inandim valla bu duruma :)
- +1 yıl
aaa öyle miyim gerçekten, yok beeee yazar mı yazar hani newton'un elması saksı olur yer çekimi falan :)
Soran+1 yılYaaaaaa :D :D
- +1 yıl
haliyle kader kısmet bu işler :)
Soran+1 yılCok sagooll :)
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senden cevap bekliyor işte
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrilan o, eni heryerden silen whatsapptan engelleyen o,, ama face de falan engellemeyende o. Ben yazayim diye mi bekliyordur yani?
Soran+1 yılUmarim oyledir. Benim yazmayacagimi biliyor cunku.. 13 gun oldu henuz bisey yazmadi... Bekleyelim bakalim :)
seni seviyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani? Whatsapptan engelleyip diger yerlerden engellememesi arada baktigi ve acik kapi biraktigini mi gosterir?
+1 yılengeller
01 Yorumla
Soran+1 yılEngellememis, onu soruyorum bende
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Boşver unut
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?