İnternet & Teknoloji Sosyal medya mı çöktü? Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şansımı tekrar deneyim dedim fksjclms Güncellemeler+1 yıl Bakın çöktü işte yangın yüzünden bir şey olduğunu biliyordum Sosyal medya mı çöktü? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sosyal medya çökmedi, sadece ınstagramda anlık sorun vardı. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır çökmedi 0 0 Yorumla
kokluertugrul27 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Instagramla mi ilgileniyorsun en cok 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl çökmese buraya gelen olmayacak desene :D 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bence çökmedi 0 3 Yorumla Burbie +1 yıl Yardım edin dksjcks Yorumla Boavistaa +1 yıl Sosyal medya kullanmıyorum Yorumla Boavistaa +1 yıl Bdjdjdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sosyal medya çökmedi, sadece ınstagramda anlık sorun vardı.
Hayır çökmedi
Instagramla mi ilgileniyorsun en cok
çökmese buraya gelen olmayacak desene :D
Bence çökmedi
Yardım edin dksjcks
Sosyal medya kullanmıyorum
Bdjdjdjd