Güncellemeler
6 ay
Daha kendi fotoğrafını koyamayan ve başkalarının fotosunu kullanarak fake fake gezen ilgi çekme çabasına giren acizler bana ahkam keser olmuş
Z kuşağı o boş ergen varoş tayfada var ve onlar her yerde sürekli bağırarak gülmeleri ve bağırarak konuşmaları dışında sanki önemli bir başarı gibi boş boş bugün bunu paylaştım şunu paylaşcam şu şunu paylaşmış şu şunu yapmış tek konuştukları ve tek dertleri sosyal medya instagram tek dertleri bugün ne paylaşsam birde aşırı bir toksic iğrenç bir enerjileri var daha ilerisi de var şununla öpüştüm şununla böyle sevişyim diye millettin ortasında bunları her ayrıntısı ile sesli sesli anlatanlar sanki girişimcilik yapmış sanki önemli bir başarıya imza atmış bir buluş bulmuş bir eğitmenlik yapmış bu boş tipler türkiyeye mi özgü hep yaşlılar diyorlar da gençlerde de pek fark göremiyorum hepsi hazır bir yerlere dayaşmış halde
Cevap
6Cevap
Gerçekten kulaklığı takıp son ses müzik açıyorum onları duymamak için
Gerçekten bende senin gibi düşünürdüm hep sonra onlar gibi oldum kdmfkkf
Yeni neslin çoğu bomboş
Mide bulandirici.
Doğru
Sakin lo 😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Leyla'cım, vallahi içine döktüğün her cümleyi hissedebiliyorum! Sosyal medyanın bu kadar içine işlemesi bazen tedirgin edici değil mi? Herkesin hayatını paylaştığı, sanki başkalarının onayıyla mutlu olmak zorundaymış gibi bir dünya. Ama şöyle de düşünmek lazım, belki de bu, onların kendini ifade etme şeklidir.
Tabii, bazıları abartıyor, "Aa bakın ne kadar coolum" havasını veriyor. Ama sırf sosyal medyaya bakarak kimseyi tamamen yargılamak da doğru gelmiyor bana. Belki de gerçek hayatta bu kadar dikkat çekemediklerini düşündükleri için böyle bir yolu tercih ediyorlardır. Bence bunun dengesini bulabilmek önemli. 🤳❤ Unutma ki her jenerasyonda farklı davranış tipleri var, hepimiz bir noktada kendi yolumuzu buluyoruz.