Boşanmak üzereyim ve evliliğin bitişinde karım kadar hatalı olmadığımı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Şimdi kendisi evi terketti ve ayrılmak istedi bende tamam dedim ama evlenmeden önce aldığım ama hala kredisini ödediğim ev üzrinde hak iddia edebilir mi? Ayrıca nafaka vee tazminat istemesi halinde nasıl bu taleplerden kurtulurum? Aksine benim tazminat davası açmam gerek ama :S Çünkü onca masraf ve zaman kaybım için.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani cok fazla depsizce tartısıyor ve asırı sınırlenıyordu, sueklı aıleme nefret kusuyor ve herseyın isine gelen kısmını sadece konsusyordu bırde adamı katıl edecek cınsten yalanları...
Güncellemeler
+1 yıl
terapi aldık ama hepne fayda, adam ilk randevuda radikal bir karadır ama boşanmakta bir çözümdür dedi bize :S resmen nefret ediyor karım benden ve ailemden, ailme düşkünlüğümü saçma sapan konualra mevzu edip sürekli sorun çıkarıyork i ailemin bie geldiği bile yok korkudan. Sürekli tripli alıngan , ailem ayda yılda bir araya gelsek diken üstünde herkese kasılmaktan kramplar giriyor dahda kötü oluyoruz bşrde çok el akıllı, herkesin anlattığı şeyleri aklına koyuyor. Aşırı rahatlıkta cabası.
Boşanmak üzereyim ve evliliğin bitişinde karım kadar hatalı olmadığımı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?