1 aydır sevgilim vardı bana neler neleer demişti mesajları atıcam şimdi size bana bunları diyen erkek 1 ay sonra ayrıldı ve 3 senelik eski sevgilimi seviyorum dedi. kahroldum ya kahroldum ve bu cocuk kanser hastası. ben hastaneye yanına gittim hep ben durdum yanında hep. neden ayrıldın dediğimde "çok değer verdin cok sevdin kaybettin" dedi bana. ve dün arkadaşlarım grup açıp kereme saydırmışlar. kuzenide bana yazdı hastalıgı ilerlerse senin yüzünden felan diye. peki ben kalp hastası olursam kimin yüzünden😔😔 ya sadece sevsin istedim çok değerden kaybettin ne demek. arkadaslarıma tekrar grup actırıp özür dilettim. napıcam arkadaslar ben cok seviyorum nolur mantıklı şryler yazın
Seni baskasi icin terk ettiyse bence hic pesinden kosma. Üstelik sana yalan söylemis, seni sevseydi ve asik olsaydi seni bir ay sonra terk etmezdi eski sevgilisi icin. Kuzeni seni o cocugun hastaligindan dolayida suclamaya Hakki yok!! O hastalik onun imtihani, Allahtan gelen bisey ve terk eden, yalan söyliyen ve senin duygularinla oynayan o, sen degil. Sakin kendini suclu hissetme, sen yanlis bisey yapmadin!!!
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sana 24 yaşında biri olarak şunu söliyim ilişki başlarında hep bu ayaklar döner bir aylık sevgiliyle evlenmez bir erkkek aylar geçmesi lazım banada başta öyle diyolar sonradan iş dönüyor değişiyor ve çocuk haklı ne kadar seversen o kadar kaybedersin terğbeliyim
Güzel kardeşim ya sadece gerçekten senin ilgini beğendiği için böyle konuştu. Ya da dürüst olduğuna inanıyorsan eğer kanser olduğu için kendinden nefret ettirmek için de böyle bir şey uydurmuş olabilir. Bunun doğruluğunu araştırıp araştırmamak sana kalmış. Ama dediği doğruysa da sen üzüleceksin. Güzel kalbini incitme. Eski sevgilisiyle senin yüzünden mi ayrıldı?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır benle alakası yoktu. ama benden cok deger gördü ondan göremeyince o imkansız geldi ona gitti 😔
bıde soyle dusun bu cocuk gercekden senın agır yuk altında kalmanı ıstemıo olabılır mı kanseer dıosun soyle dusunuyo olabılırmı ben olursem bu kız bana cok baglandı benım yoklugumda yıkılır en ıyısı ben bununla aramı acım benm ıcın fazla uzulup kahrolmasın vb
ya 1 aylık ilişkinin neyini kafana takıyon 6 yıllık sevgilim beni bir baskası için terketti.. evlenme teklifi etmiş adam bana söze 1 ay kala baskasına sıktır oldu gitti gözümün içine soka soka da yasıyor aşkını.. beni düşünn acını hafiflet bende 40 yıllık biten evlilikleri düşünüp rahatlatıorm kendimi :D
Allah'ım bu nasıl bir kezbanlık, nasıl bir kamillik! Gözlerim kör olaydı da görmeyeydim.
Ayrıca, acıma yetime döner... .. tüne. Bırak hastalığı ilerlerse ilerlesin, terk eden o, milletin hastalığından da sen sorumlu değilsin. Çok sever yurdumun insanı alakasız şeyler için birilerine suç atmayı.
Canım bir insan gerçekten sevmiş olsaydı her daim yanında olurdu o Yüzden değmeyen biri için üzülme çok bağlanmış olabilirsin ama bu bir son değil daha hayatın başındasın birileri gider daha iyileri gelir bunu unutma
Yarabbim ne saçma he muhabbetler bunlar zaten bize ilk sırtını dönüp gidenler seni hiç bırakmayacağım diyenler değil mi yıl olmuş 2016 hala bunlara inanıp kendini kaptıranlar var olan size oluyor yazık oldu üzülme
En İyi Cevaplar