NOLUR YARDIM EDİN ÇOK PİŞMANIM?

lütfen yazdıklarımı yadırgamadan okuyun ne yapacağımı hayatıma nasıl devam edeceğimi bilmiyorum, sanal ortamda oynadığım oyunda bazı insanlarla yaşadığım ilişkiler oldu aşıktım seviyordum sanal olarak aramızda bir şeyler geçti ben yaşadığım ilişkilerde olan insanlara hep ciddi gözle baktım o kadar aptal bir kızım ki çok çabuk bağlandım karşımda olan insana onlara hiç bir zaman yanlışım olmadı kullanılan ben oldum 3 ilişkim oldu oynadığım oyundan tanıştığım insanlarla 3 ü ile de asla buluşmadım görüşmedim ama dediğim gibi sanal üzerinden bir şeyler oldu aşırı pişmanım intihar etmek istiyorum bir gün evlenecek olsam nasıl evlenicem diyorum gerçek anlamda kimseyle el ele dahi tutuşmadım kimse bana dokunmadı bile ama sanalda yaşadıklarımı kendime yakıştıramıyorum bundan nefret ediyorum o insanlara güvendiğim için nefret ediyorum kendimden tertemiz saf bir kızdım ama şimdi öyle göremiyorum kendimi sanal da olsa bir şeyler yaşadım bu gerçekten iğrenç bir şey şimdi her ortamdan uzaktayım kimseyle asla görüşmüyorum ama içimde beni intihar etmeye sürükleyen hissi de bastıramıyorum 🥲

NOLUR YARDIM EDİN ÇOK PİŞMANIM?