YAVRU KEDİM ÇOK HASTA NOLUR YARDIM EDİN?

Cumartesi günğ barınaktan yavru kedi aldık. Geldiği gün hareketliydi ama hiç bir şey yemiyordu. Sadece su içiyordu. Pazar günü sabahı sütü şırıngayla verdim sanırım 4 şırınga. Sonra öğlen falan babamda tavuk kemiği verdi. Birazcık ekmek vermiştim süte bandırıp.

Pazartesi günü ise ben okula gitmiştim. Eve geldiğimde annem kedinin heryere pislediğini ishal olduğunu söyledi. Sonra kedi mışıl mışıl uyuyor dediler oysa kedi halsiz. Yemekte vermemişler. Sonra babam yine tavuk kemiği verdi kemirdi onu. Fakat kedinin halsiz olduğu her halinden belli. Saat 5'ten beri ağlıyorum. Bugün sadece 1 saat uyudum.

Ailem hasta oldupunu farketmedikleri için saat 5ten önce götürmemişler. Bizim burda barınak var ordaki veteriner ücretli veya ücretsiz bakar mı acaba?

Birde kafasını geriye atıyor ama görmeniz lazım içiniz yanar. Bide dokunuyorum kemikleri çok belirgin dün böyle değildi. Şu anda uyuyamıyor da ölecek diye çok korkuyorum sizce ölür mü?

VETERİNERE GİDENE KADAR YEDİREBİLECEĞİM YAPABİLECEĞİM BİR LEY VAR MI?
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm yorumlar için teşekkür ederim ancak maalesef kedim öldü. Kemikten kaynaklanan bir şey değilmiş öncelikle, kemiğin bu hale getirmeyeceğini söyledi doktor. Yinede eğer ben bir daha yavru kedi alırsam 1 yaşına gelmesini ya da kendi isteğiyle yemesini bekleyeceğim.

Kedim Kotik, virüs kapmış. Hayvan barınağından almıştık oradan kapmış. Başka kedi alabilir miyiz dedik, 15 gün sonra gelin dedi veteriner. Diğer kedileride kontrol edeceklermiş.

İlk kedim olduğu için çok ağladım. Oğlum gibi sevdim..
YAVRU KEDİM ÇOK HASTA NOLUR YARDIM EDİN?