İhanet eden sevgili geri döner mi?

Arkadaşlar benim 8 yıllık bir ilişkim oldu. Çocukluk aşkı. Çok mutlu zamanlar yaşamadık sürekli aramızda ya bir sorun ya da birileri vardı. Ama küçük bir kıvılcım birbirimize dönmemize yeterdi. Sürekli uzaktık birbirimizden aynı şehirdeyken uzak liselerde okuduk üniverstelermiz ayrı şehirlerde oldu. Görüşmek için aylarca beklerdik sonra en fazla bir kaç gün beraber olurduk. Beraberken iyi geçinirdik ancak uzaklaşınca birbirimizi yerdik. Bundan yaklaşık 1 yıl önce kavgalarımızdan birinden sonra onun biriyle çıktığını öğrendim facebook üzerinden ne aradım ne de sordum. Sonra o beni aradı yalvardı yakardı beni suçladı beni hata yapmış olduğuma ikna etti. Bende kabul ettim yeniden. Bundan bir kaç ay sonra görüştük ona olan özlemimin geçmesiyle öfkemin yerine gelmesi bir oldu. Bundan sonra ki 9 ay onunla hiç görüşmedim ona sürekli kötü davrandım hakeretler küfürler bile ettim. Ama konuşmayı da hiç kesmedim sürekli her mesaj attığın da konuştum. 3 ay kadar önce benden yaklaşık 1000 km öte de bir şehire atandı. Belki buna kendisi bile inanmaz ama en çok ben sevindim gurur duydum ama bunların hiç birini ona belli etmedim. Atandıktan 2 hafta sonra bana biri teklif ediyor diye mesaj attı. Bunu bana söylemesinin bile yanlış olduğunu düşündüm yine hakeret ettim. Sonra bir gün bana tekrar mesaj attı ben hayatım da düzen istiyorum sanki sen bensiz yapabiliyor musun bile dedi yapamam dedim ama ona yine kötü davrandım. Bu olaydan 2 gün sonra ki konuşmamız da ben bana teklif eden çocukla 1 hafta önce başladım dedi. Dediğim gibi bunu yine o eski çocukluklarından biri sandım. Bana günlerce ben seni seviyorum dedi özledim dedi yanına gelecem yine dedi. 4 gün daha böyle konuştuk anne
Güncellemeler
+1 yıl
Yetişmediği için devam ediyorum arkadaşlar

Annemle bile konuştu o ara sonra bir gün aniden ben ona bşyler hissediyorum ama onunla da olmaz dedi ben kafası karışık sandım ama 2 gün sonra el ele fotoğraflarını gördüm. Şimdi sorum şu.
Sizce bu kız pişman olur mu. Olursa geri döner mi. Döner se en güzel cevap intikam mı yoksa umursamamak mı olur.
İhanet eden sevgili geri döner mi?