Bir anda giden sevgili geri̇ gelir mi̇?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 3,5-4 senelik bir ilişkim var, vardı daha doğrusu. 4 gün öncesine kadar her şey yolundaydı. Benim hatam çok baskıcı ve kıskanç olmamdan dolayı bundan sıkılmıştı ve bunu bana söylüyordu. Geçmişten gelen hatalarımı telafi etmeye çalıştım her zaman. Bu 3-4 senelik zaman zarfında asla birbirimize karşı aldatma sadakatsizlik güvensizlik vs hiçbir şey olmadı. Tartışıyorduk tamam bunu halledebiliyorduk bir şekilde. Ama düne kadar konuşurken sürekli umutsuz olduğunu söyledi, beni affetsede affetmesede yanımda olacağını söyledi. Her şeyi en baştan alacağımızı da söyledi dün. Telefonda konuşurken gayet istekliydi dün gece. Daha sonra bana ara vermek istediğini belki biraz uzaklaşırsa rahat nefes alacağını tek kalmanın daha iyi olacağını özlerse daha iyi geleceğini, kafasının çok karışık olduğunu, heyecanının azaldığını ve biraz tükenmiş hissettiğini söyledi. Sabah uyandığımda veda mesajı atıp aşkının bittiğini yazıp yine her yerden engellemiş. Gerçekten napacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen. Dertleşmeye ihtiyacım var

Bir anda giden sevgili geri̇ gelir mi̇?