İlk buluşmada reddetti?

Merhaba arkadaşlar bu sitede tanışıp 2! hafta seviyeli ama her konuda en mahrem sırlarımıza kadar verdiğimiz kız arkadaşım beni ilk görüşme de köyde doğup büyüyüp ve son 10 yıldır köyde yaşamasam da şehirde de yaşamadığımı esnaf olduğumu belli bir çevrenin kültürünün olmasına rağmen şive konuştuğumu söyledi tipin hayal ettiğim gibi değil dedi 20-30 tane resim göndermeme rağmen kilon var dedi 125 den 100 e indiğimi biliyordu ve 90 kilo gibi durduğunu 182 boyumun olduğunu şive kullanmıyorum konuşmam hep takdir edilir ama diksiyonum gerçekten yok 5 gün içinde istanbula gittim ve tekrar buluşmaya gittim uykusuz ve yorgundum gece buluştuk iş çıkışında metro istasyonunda ve cadde yürürken böyle dedi daha cafe ye varmadan onu çok seviyorum arkadaşımdan haber bekliyorum diyetteyim ve daha da diyete spora girmiştim stres atamıyorum ağlıyorum 23 yaşında bir geç olarak 30 yaşındaydı birbirimizi tamamlamıştık biz en çok beni sevdiğini söylüyordu ve tartıştık hiç tartışmayan biz sabaha kadar beraberdik uyumadık ona sarıldım uyumaya çalıştık ama tartıştık sarıldım ona ve yapıcı davrandım kendimi savunmak için çabaladım bana kabasın dedi ama en yakışıklı sensin en sevdiğim sensin diyordu önceden reddedilme olunca üzülmezdim sinirlerinir başka kıza yazardım son resmimden sonra ekleyenler oluyor yapamıyorum hayatımın her anında değer yargılarımda sanat anlayışımda okuduğum kitap olsun müzik listesinde ben ömür boyu ilişki kuramam diyelim kurdum hep o ayrılma sebebimiz olur artık çok kötüyüm be arkadaşlar bir bayan diksiyon hocasına soracağım bir kadın gözüyle bütün antipatikliğimi ser ortaya beni eğitirken burayı terk etmemi sağlayacak kadar eleştir diyeceğim
İlk buluşmada reddetti?