Buluştuk güzel geçmişti ama dönmedi. 5 gün oldu telide silmiyor wpde var napıyor bu?
Ve sizce ilk buluşma sonrası kim yazmalı ve yazan kaçıncı gün yazar?
Ve sizce ilk buluşma sonrası kim yazmalı ve yazan kaçıncı gün yazar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 gün olmuşsa bekleme artık, muhtemelen yanında çekindin heyecan yaptım oda istemedii. Böyle tiplere kıl oluyorum ya hemen samimi olmamızı bekliyorlar bir bekle dimi kaynaşma zamanla olur iş yerlerin de de öyle atıyorum ilk gün heyecan yaptın hemen kovuyorlar 😂başıma geldi bu küçükken ayakkabıci ya işe girmiştim fazla heyecan yaptım diye adam ilk günden kovdu. 😂
İlk gün normal ama bence tipimi beğenmedi ben normal biriyim daha iyilerini istiyorsa
Siz instagram üzeri falan mı tanıştınız ee tipini orada görmüştür neden beğenmesin? Hani hiç fotoğrafini görmeden buluşsaniz neyse sen Beğendin mi kardeşim
Foto yanıltıyor. Ben ilkini fotoda beğenmiştim gerçekte gördüm fotoyla alakası yok. Bunu da fotoda beğenmedim gerçekte tatlıydı ama beğendim beğendiğimi de belli ettim. O da benim için ne farklı düşünmüş olabilir :(
Bilemeyiz bu erkekleri tanımak zor. Ee sen de mesaj at sor sorun ne de? Böyle bekleye bekleye çürürsün. Böyle tiplere de sinir oluyorum ya. Beğendiysen bile silip atma dimi mesela benim de hiç beğenmediğim bir çocuk vardı kalbi kırılmasın diye 1 hafta görüştüm kardeşim buluştum da sonra bıraktım yoksa diğer türlü özgüveni zedelenir biliyorum. Ama bunu bilemeyiz bence sor ne olcaksa olsun
Cevap
3Cevap
Olumlu olsa hemen dönerdi. Benimde bulustugum çocuk 6 gün sonra bana istemedigini söyledi. Niye bu kadar beklettin diyorum nasıl söyleyecegimi düşündüm diyor 😂
Hadi ya :( hiç dönmeyenlerde var çocuk yine dönmüş. Sen de yoluna bakmışsındır. Bende de bi umut bekliyorum sinir oldum ama.
3 kisiyle buluştum üçüde ilk buluşmadan sonra istemedi 😂😂 Şimdi eskiye dönüyorum mecbur
Eski derken eski sevgili mi? İnsanın özgüveni zedeleniyor ya ben de 2 kişiyle 1er haftayla görüştüm ilkide olmadı onda hiç üzülmedim çünkü ben de beğenmemiştim. ama bu üzdü :(((
İstesem başkasına da bakarım. Ben aynada kendimi iyi goruyorsam ozguvenime bişe olmaz 😂 Bu eski çocuğa karşı da şansımı denicem annesine yalakalık falan olmazsa başka bakarım napim hayat devam ediyo 😂
Böyle tipleri nasıl buluyorsunuz 😅 muhtemelen seni abc planlarından biri olarak görüyor ondan da telini silmiyor
Yok ya çocuk çok efendiydi. Beğenmediyse de inan hiç belli etmedi efendiliğini korudu. Bazı canım topukluyor ya beğenmezse sanki zorla boyunlarına atlıcaz. Olur ya da olmaz. Öyle yapmadı yani hatta ben kalkalım dedim afalladı.
canım yazdım canım çıkmış niye ki?
Demek hakarete izin verilmiyor. Mesaj ya mesajda niye utansın. Acaba ben reddederim diye mi korkuyo. Ya da olumsuz işte yazma gereği duymuyor :((((
5
Yazmasını bekle bence sen yazma
Beklemek yoruyor. yok dese umudumu kesecem öylece durması daha kötü. Yazmıcam zaten istese kendisi yazardı
Seni yedekte tutuyor olabilir
Çok üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum :(((
Olumsuz demek ki
Üzüldüm ya ben beğenmiştim. İlgimi de belli ettim keşke etmeseydim :(
Oho salla gitsin
:((
Ben şunu bilirim söylerim isteyen yazar da arar da
Erkek yazmalı.
Yazmıyorsa olumsuz yani 🙄😞
Evet bence öyle
Başkasını bulmuştur
E teli silsin :(