Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu erkeklerede bakın hepsi sütten çıkmış ak kaşık gibi... hepsi yargılamış.. merak ediyorum acaba hepiniz yanındaki kadına sadık kişilermiydiniz... bu arada senin soruna gelince tatlım önünde iki seçenek var ya çocuğu habersiz aldırıp bişey yokmuş gibi devam edeceksin... ya da herşeyi söyliceksin hiç olmazsa yeni evlisin küçüksün daha ayrılsan bile hayatına tökezlemeden devam edebilirsin ve ayrıca çocuğu aldırıpta birde cinayet işlemiş olmazsın.. belkide kocanda kabullenir
15 Yorumla
Soran+1 yılçocuğu aldırsam kocama kesin kendimi affettiririm de işte bebeğe yazık olacak
Cevap sahibi+1 yılBeraber olduğun kişi ne diyor bu duruma
Soran+1 yılyaa çocuk olduğunu bilmiyoo
- +1 yıl
cenın mı şu an
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle eşine anlat durumu.. çünkü kocam çocuk olmasa affeder diyorsun.. eğer öyleyse yine affeder ve çocuk konusuna o karar verir
En İyi Cevaplar
sadece merak ediyorum seven insan nasıl bir psikoloji içinde oluyo sevdiğini aldatırken ve neden yaptınız cok seviyorsunuz belli ki? eşinizi bu yalanla yaşatamazsınız bence aldırın desem o da günah. siz seçin hangi türlü içiniz daha rahat edicek. tövbe edin ve bir daha tekrarlamayın
01 Yorumla
Sana akıl verilcek bir yer kalmamışki her iki tarafta çok önemli biri senin hayat arkadaşın biride küçücük bir melek yani bunu burada sorman bile yanlış Kocamı seviyorum diyorsun ama aldatıyorsun üstüne birde çocuk var. Yani sen hatayı yapmışın çözüm istiyorsun valla zannetmiyorum bunun çözümünün olduğunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişmanlıgının olması guzel ama geç bir pişmanlık aldatacak kadar işin boyutunu tecrübesine sahip olup hamile kalcak kadar bilincsiz olmanda işin en kotu yanı cocugu aldırıp vakit geçmeden tovbeler edip her gece allaha yalvarıp kocana aşkla sadakatle bağlanmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılya ben zaten kocama bağlıyım
Cevap sahibi+1 yıltamam işte cocugu aldır ama ardındanda tovbekar ol hemde her gece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılsen yardım istiyorsun ama herkes sana yapılan olayın yanlıl olduğunu anlatıyor üstelik sen bunu bildiğin halde. herşeyden önce üzücü bir olay hepimiz insanız hata yapabiliriz önemli olan bu hatayı fark edip hatadan dönmek.
okuduğum yorumlardan ne eşinin nede birlikte oldğunun kişinin bebekten haberi yok
bebeğim tek başına aldıramazsın bu bir hata olur bence birlikte olduğun kişiye söyle aldıracaksan da onun haberi olsun.
bizler yorum yapabiliriz dilin kemiği yok , burada senin ne düşündüğün önemli sen ne düşünüyorsun?11 YorumlaHem eşini seviyorsun, hem de aldatiyorsun.. başka adamın altında inlerken zevk iyiydi ama dimi? Yazıklar olsun..
86 Yorumla- +1 yıl
dogruu dedin
Soran+1 yılya bir günlüktü birr pişmanım çok pişmanım gerçekten
- +1 yıl
Ktlyrm
Soran+1 yıl@Babasının__Oğlu hiç bir şeyden anlamıyosunuz
- +1 yıl
anlayabılıcek ne var dusun kocanın bunu sana yaptıgını sonra pısmanım olurmu oyle bunun ızahı yok
+1 yılya açıkça anlat çocuğu doğurmak istiyorsan ayrılmayıda göze alarak yadası yok çünkü çocuk bir gün gerçeği ortaya çıkarır çocukta babası olmayana nasıl baba demesini ömür boyu hazmedemezsin bence açıkla ne olursa olur zaten ve çocuğuda mutlaka doğur zaten bir hata yapmışsın hatayla devam etme
07 Yorumla
Soranyok zaten çocuğu doğursam ayrılırımda kocamsız yapamam işte çocuğu aldırmayı düşünüyorum
- +1 yıl
şimdi yaptığının yanlış olduğunu bildiğin için soruyorsun bunu hatırlatmak benim için abesle iştigal (ayıbı yüze vurmak) alıştıra alıştıra söyle ama mutlaka söyle çünkü çocuğu mutlaka doğurmalısın bir günah sana yeter aldırırsan bin günah bile az allahın verdiği canı aldırma hakkın yok en kötü ayrılırsın ama çocuğunun doğmmasına engel olma hakkın var ben şahsen helal olsun derim ama aldıran kadına acırım dünyanı batırmışsın kocana anlatmakla ayrılsanda helallik dilersin Allahtan affını istersin ahiretin sağlam kalır ama çocuğu aldırırsan ahiretinide kaybedersin istersen özelden görüşebiliriz
Soran+1 yılama kocam çocuğu kabul etmez çocuğu aldırsam büyük ihtimal affeder ben kocamı çok seviyorum
- +1 yıl
eğer af edecekse gene söylemelisin diyelimmki aldırdın af etmedi ya da af etti ama tiksinerek bakıyor ve soğuk davranıyor hayatın boyunca nasıl katlanacaksın çok iyi ölçmelisinki yanlış kesmeyesin
Soran+1 yılyok yaa asla öyle bir şey yapamaz öyle biri değil ğle bir şey yapsa ben ayrılırım zaten :( maddi durumumda felan çok iyi
- +1 yıl
bide nekadardır evlisin ondan öncesivar sonrası neden olmasınher şey insanlar için nasıl oldu bu hata açabilirmisin aynı hataya düşmeyeceğine garanti verebilirmisin sonuçolarak çocuğu doğur doğuma yakın durumu izah et kabul etmezse ayrılırsınız ederse babasının ismini koyarsın berçek baba biliyormu onunda bilmeye hakkı var kanımca ne yaparsan yap bundan sonraki hayatını mahvetmek istemiyorsan zorluklara ğögüs ger çocuğunu doğur babası belli piç değil bu bir günah allahla kocana karşı af dile umulurki af olursun ama cana kast cinayet bunun hesabını veremezsin benden sana nasühat farkındaysan yargılamadım bu çocuk aldırma sebebiyle 15 senelik karıyı bıraktım
- +1 yıl
neticede ne olursa olsun aldırma hem çocuğu aldırma hemde olacaklara aldırma ne biliyorsun yarın ne olacağını bak sen allahın takdirine karşı koyayı göze aldın zora düşersin uzun bir kıssa var istarsen anlatırım yazılarımdan boğulmanı istemem
Hata bir kere yapılır tekrarlarsa hata olmaktan çukar suçtur artık burada bence kimseden onay almaya çalışma vicdanını rahatlatlimaya çalışıyorsun hata senin hatan kararda senin olmalı karar verecek sensin ama eşin için daha zor bir durum bunu unutma
00 YorumlaKizim her erkegin aleti ayni eskiden biri varmis hep merak edermis aga seyi agaseyi diye gitmis bakmis ayh ayni benim herifin seyi diye. Degdimi bu hallere dusmene? Ne kadar basit igrenc varliksiniz? Yazik o kocalars sizide es diye evlenmisker. 8 ayda kudurdunmu ahlaksiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılSana bir şey diyim mi? O çocuk meselesi hallolsun, bir süre sonra yine aynı adamla yine aynı işlemi yaparsın... Hem seviyorum, onsuz yaşayamam diyorsun, hem de adamı aldatıyorsun. Omurgalı ol biraz. Doğur çocuğu, babasına da söyle bu haltı birlikte yedik, şimdi bulaşığı birlikte yıkayacaz...
00 Yorumla
+1 yılEğer söylersen kocan affetmez bence ama madem pişmansın karşı taraf ta çocuğu bilmiyor sen kocana hamile olduğunu söyle çocuğun ondan olmadığını anlamasın ama vicdanını da rahatlatmak için sabah akşam namaz mı kılarsın hacca mı gidersin fakir fukara mı doyurursun bilemicem ama çocuğun günahına girme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim benim nasil yapabildin bunu esine simdi nolucak o dogacak cocuk ya aldattigin kisiye benzerse esin bunu farkederse o zaman nolucak acabaa? Tovbe ile temizlen Allaha sigin ve birda yapma boyle seyler oteki dunyada Allah gosterecek bu halini esine yapmaa hakkı var sende cok Allah yardimc8n olsun
10 Yorumla
+1 yılHaltı yemişsin biraz dürüst ol eşine herşeyi anlat senin evliliğini kurtarma sansın sevgilinden yaptıgın cocukla beraber bitmiş esinden bosan git cocugunun sahibiyle evlen ikna edebilirsen tabi ben kocanın yerinde olsam seni hiçbirşekilde affetmem tabi eşininde biraz midesi varsa seni kabul etme bu yaptıklarınla
00 Yorumla
+1 yılKocam olmadan yapamam diyorsun ama kocan olmayan birinin koynuna girmeyi bilmişsin. Umarim tum gercekler ortaya cikarda o adamda yalandan bir evlilik ve hayat surmez..
20 Yorumlaeşini sevsen böyle birşeye kalkışmazdın bence. kadın olsun erkek olsun aldatmak aşağılık bir olay, senin gibi basitlerin şansı olur zaten sevenlere hep yazık ederler söylede bari boşansın senden senin gibi mahlukla hergün aynı yastığı paylaşmasın.
10 Yorumla
+1 yılPeki çocuğun kocandan olmadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Kocanla ne kadar süre cinsel ilişki yaşamadın , ya da kocan neredeydi? Kocan asker mı ya da uluslararası tır şoförü mu ya da uzun süre gurbette çalıştığı bir iş mi yapıyor?
00 Yorumla
+1 yılAllah bin türlü belanı verir inşallah geberirsinde kocanda sana nafaka vermek zorunda kalmaz inşlah Allah sizin gibi kadınların helakını nasip eder inş. yediğiniz ekmek boğazınızda kalır inş. insanların içinde rezil olursun umarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizlik.. Ulan madem seviyorsun neden aldatıyorsun ne kadınlar var ya iyi olmuş sana. Allah ıslah etsin senin gibileri.
47 Yorumla
Soran+1 yılyaa 1 2 gecelikti diyorum yaa yakın arkadaşımla aldattım gerçekten çok pişmanım
Soran+1 yıl@Lollita18 8 aylıkkk
Soran+1 yıl@Sexotik 8 aylık diyorum 8 yıllık değil 8 aylık
- +1 yıl
Bunun 1 geceliği filan olamaz seni affedecek adamdan da inan şüphe duyarım. Çocuğu aldırman da cinayettir bunun da hesabını yaradana veremezsin. Kocandan ayrıl, çocuğu dünyaya getir buna neden olan insanla evlen. Çözümün bu. Tabi artık seni hamile bırakan adam da isterse. Ama eden buluyor kocanın ahı da bırakmayacaktır peşini.
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Bunun bir benzerine şahit olmuştum.. Aynen senin durumunda bir hatun başkasından hamileydi ve eşine senden diyip beraberce bebeği aldırmaya gittiler. Zor iş yani. Ama o bebek doğmamalı bence.
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş en az bir sekilde aci verecek çözüme gelelim. Şimdi o çocuğu aldirmayip yaşamina devam edersen bir ömur boyu kocanin o cocugu sevmesi seni vijdanen bitirir. ikincisi kocana ve diger adama da cocuktan bahsetme git aldir evet bir cana kiycan ama yapcak bir sey yok cocugu aldirmaya da tek basina git aldir. sonra da yakin arkadasinla irtibati kes ve bir omur boyu kocana sadik kal dua et namaz kil ve evliligin devam etsin.
Yoksa cikamazssin bu isin icinden.00 Yorumla
+1 yılÜlkece dengemiz bozulmuş. Bence aldatmışsan pek bir sevgi'de göremiyorum ben. Bence sen şu an kendine acıdığın için pişman olduğunu söylüyorsun. Kocanın senide sevdiğini biliyosun kaybetmek istemiyorsun. Ama sevgiyi ve sadakati en yakın arkadaşım dediğin insanın altına yatmadan düşünecektin. Allah kurtarsın.
00 Yorumla
+1 yılKarı koca arasında gizli bisey olmaz ama sen ayrılmayı secmelisin bu hatanın telafisi bu olmalı üzgünüm ama başka bir çözüm yolu yok
08 Yorumla
Soran+1 yılyaa çok seviyorum Onsuz asla yapamam 1 gecelik bir şeydi
- +1 yıl
Hatalar hatalarimizi anlamaya yardım eder ama diyelim bebeği aldirdin bu sır gizlimi kalacak kocanla sen yer değiştir bide o sana aynı şeyi yapsa ne yasardin sen haksızlık yapmissin ona bir gecelik ilişkinin sonuçları senin evliliğini yok edebiliyor aldırmayı dene bebeği ama bunu uygun bir dille kocana soylemelisin çünkü bu yük senin için ilerde çok agirlasabilir
Soran+1 yılaffetmez aldatmamı affeder ama bebeği affetmezse ben ölürüm
- +1 yıl
Asla hayatı akışına bırakma yapmaya çalış birseyleri bebeği aldir tabii bu senin kararın umarım hatani anlamissindir inşallah bir daha böyle hatalarla karsilasmazsin kocana bu olayı anlatman çok dogru bir davranış olacaktir belki anlayış gösterecek belki çok kizacak ama sonradan anlayacaktir içinde bir umutla yasamalisin ☺👍
Soran+1 yılyaa bir daha asla asla olmaz sadece beni affetmeli
- +1 yıl
Yapman gereken bebeği aldırmak ve kocana kendini affettirmek bunu sakin saklamayı düşünme ilerde öğrenmesi yeni olaylar acabilir
Soran+1 yılaynen böyle yapıcam galiba ama çocuğa da üzülüyorum
boşa boşa boşa aldattığın alsın seni ,
sonra onuda aldat, onuda boşa
diğeri alsın seni artık pişmanda olmazsın baktın vazgeçemiyosun
sıcak bir demirle dövme yaptır üstüne14 Yorumla
Soran+1 yılyaaa gerçekten çok pişmanım 1 2 gecelik bir şeydi sadece lütffen akıl verin böyle şeyler yazmayın
Soran+1 yılsaçmalama kocam öyle biri değil 1 gece yaptığımı duysa affedebilir ama çocu var aldırsam mı
Senin gibiler evleniyo ya bende kız kurusu gibi takılıyorum ya lanet olsunn bu hayataa bee. Kocayı bulmuş üstüne bide aldatmış
20 Yorumla
+1 yılohaaa yani 8 ayda ne zaman karar verdin aldatmaya valla kendini koy kocanın yerine ne yapmasını isterdin onu yap
20 YorumlaAyrıl eşinden zaten onu aldattıysan onu sevmiyosundur sonra erkekler neden anldatıyo diyoruz senin gibiler yüzünden anca bel altı zaten 🖕🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılya bir günlüktü oldu işte çok pişmanım gerçekten ölmek istiyorum kocam beni çok seviyo onsuz yapamaam
Sevseydin aldatmazdın. Şimdi de çok seviyorum deyip tiyatro yapma canım benim. Şimdi git dua et, namaz kıl. Sana Allah'tan başka kimse yardım etmez şimdi. Tabi müslümansan. Karnındakinin günahına girme. Doğur. Sonrasını bilmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle zor gunlerinizi umarim kolay atlatirsiniz diyorum ve bence sizin sosyo-kültürel yapinizi anlamayacak insanlara soruyorsunuz bu soruyu. Sizin aklinizi ceninden salgilanan hormonlar esir almış. Yapmaniz gereken tek şey, erkek ya da kizkardesinizle beraber gidip o çocuğu aldirmaniz. Anneniz de olabilir. Kimse yoksa, kimseye duyurmadan yalniz gidin, giderken herhangi bir ilac ya da alkol almayin. Unutmayin ayiplar ve günahlar evrimini tamamlamamis insansilar icin.
00 Yorumla
+1 yılBu sevgiyse bizimki ne bizimki sevgiyse bu ne çok ikilemde kaldım
20 Yorumlaher kızana 1 2 günlük bişeydi yazmışsın. la a q o.. pusu düşünsene kocan 1 2 günlük biriyle yattığını. Ozaman ne hissedeceksin? Ben aldattın diye kızmıyorum 1 2 günlük önemsiz diye belirtmerne kızdım o.. puluk budur işte.
08 Yorumla
Soran+1 yılyaa öyle değil oraya odaklanıyolar yardımcı olmuyolar diye öyle yazdım ben zaten yaptığımın farkınfdayım çok pişmanım
Soran+1 yılya korunduğum halde oldu işte
Soran+1 yılya korunduğum halde oldu diyorum di mi?
Soran+1 yılyani daha baktırmadımda eşim o aralar evde değilde büyük ihtimal diğerinden
+1 yılBu gibi durumlarda olan hep çocuğa olur zaten. Acımam acımam o cana acırım.
20 YorumlaYaparken bizemi sordun.. sana nolsa müstehak. Umarim kocan yakinda ögrenir senden kurtulur. Beter ol beteeeer.
00 YorumlaTrolll olduğu o kadar belliki :D ama seneryo olmamış bidahakine daha güzel yaz sende o ışık var çünkü :) hadi kolay gelsin
23 Yorumla
Soraniyi misin bir git be burada acımdan kıvranıyorumm
- +1 yıl
Yok be ne ışığı aynı senaryo
Bende çok evli kadınlarla ilişki yaşadım ama korunma diye bir şey var yanlış yaptığının farkında olup insanların hayatlarını parcalamadan yapacaksın şimdi hepsi evinde mutlu bir şeyler yapar iken önünü arkasını dusuneceksin
00 Yorumla
+1 yılAldatıyorum yardım derken nasıl yani aldattığın adamın şeyinimi tutalım :D
20 YorumlaEsini gercekten seviyorsan eger baska erkegin dokunusuna katlanamazdin, igrenirdin. Demek ki sevmiyormussun.
Kocana dogruyu soyle, ayril. 1-2 gunluk birseydi dedigin kisiye git ve bebegin icabina bakin.00 Yorumla
+1 yılKocansız yapamıyorsan nasıl aldattın o zaman o nasıl mide?
10 Yorumla
+1 yılSevsen aldatmazdın. Seviyorum deyipte sinirlerimi zıplatma.
25 Yorumla
Soran+1 yılyaa çok seviyorum sadece anlık bir şeydi
- +1 yıl
Anlık biseyden hamile kalınmaz insallah çocuğa dna testi yaptırır da ondan olmadığını anlayıp seni sutlar Allahım senin gibilerine mutlu gün yüzü göstermez insallah.
Soran+1 yılçocuğu doğursam ona zaten söylerim çocuğu olmayan birine çocuğuymuş gibi davrantırmam merak etme ayrıca çok kırıcısınız
- +1 yıl
O zaman yedigin bu haltida söyle git ayrıl adama yazık etme onu hak etmiyorsun. Evet tahammülüm yok sizin gibilere sen kiricilik gormemissin sitenin kurallarına göre yazıyorum yoksa bu yazdıklarım az bile.
- +1 yıl
Ne günlere kaldık ya. Erkeklere derler güven olmaz diye sizin gibiler yüzünden evliliklerin de suyu çıktı. Yazık doğmamış bebeğe. Allah islah etsin.
ayrıl kendini düşünüyorsun biraz karşındaki insanı düşün 8 aylık evlilikte ne diye aldatırsın ki aldatmayacağın birini bul daha mutlu ol ya da bu pişmanlıkla devam et
10 Yorumla
+1 yılSen desene ben erken evlendim ilk o kişi ile cinsellik deneyimi yaşadım ve başka bir erkeğin bana nasıl davranacağını merak ettiğim için cinsellik yaşadım diye?
00 YorumlaNasıl bir kahpesin sen evli olduğun halde sana yanaşan o gavatında belasını yazık o çocuga 2dklık zevkinizin çeremesini çekicek
01 Yorumla
Soran+1 yılakıl verin dedim çok pişmanım zaten
Abla, Allah'a sağlam tevbe et. Sonra kocana bağlılık yemini et. bir daha asla aldatmicam de ve Allah'a söz ver. Sözünde sadık ol
00 Yorumlakorkmakta haklısın boyle bı hata yapılır mı ya ALLAH AŞKINA ınanmıyorum pes dıyorum san pes sen yapacagını yapmıssın sımdı
00 Yorumla
+1 yılo çocuğu aldırmalısın kesin ve kesin yoksa çok kötü sonuçlar çıkabilir ayrıca aldattığın içinde imam nikahın düşmüş bişekilde tazelemelisin
00 Yorumla
+1 yılKocana anlat ve ayrıl sevsen böyle bir şey yapmazdın hiç öyle 1-2 gecelik bir hataydı falan deme kendini kandırma senin gibiler yüzünden kimseye güvenemez olduk Allah bildiği gibi yapsın seni
00 Yorumla
+1 yılburada erkekler sevmeyi bilmiyor şöyle böyle diyen kızlar bu soruyuda görür inşallah erkekler sizlere bakarak çok daha temiz..
01 Yorumla
Soran+1 yılakıl verr dedik 1 fgünlük bir şeydi zaten çok pişmanım
+1 yılo zaman aldattığın kişiyle hiç görüşmeyeceksin, ama bizim türk erkekleri azdıkları zaman sorun çıkartır seninle ilişki ister, en önemlisi çocuğun aldattığın kişiden olması büyük risk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bir git be hem kocanı aldat hemde seviyormuş bir git işine ya varya bu sorduğun soru gerçek ise sen bitmişsin bitmiş.
00 Yorumlanapcaz nasıl yardım etcez sana olan olmuş bir kere onu yapmadan önce düşüncektn yaparken bize mi sordun :D
00 Yorumla
+1 yılaldatmadan önce sorman gerek şeyleri şimdi soruyorsun!! Aldırma zamanı geçti mi çocuğu?
040 Yorumla
Soran+1 yılyok daha aldırabilirim
- +1 yıl
o zaman kimseye söylemeden aldır ve eşinden ayrıl bence
- +1 yıl
Ben o adamla aynı yatağa giremezdim yerinde olsam başka bir ten değdi artık sana sadece tenine değil her yerine nasıl temizliyceksin bu lekeyi ne kadar yıkansanda geçmez bu artık
- +1 yıl
Ne buldun o hamile kaldığın adamda eşinden farklı onun aleti altın kaplamamıydı yoksa?
- +1 yıl
ya da şöyle diyim eşinle problem neydi aranızda aldatma gereği duydun onu?
Soran+1 yılya nasıl oldu bilmiyorum oldu işte bunu yargılamayın zaten çok pişmanım ne yapıcam onu söyleyin
- +1 yıl
amacım yargılamak değil bana mesaj atarsan sana yardımcı olurum gizlisin ben atamıyorum
Soran+1 yıltamam sonra atıcam
- +1 yıl
Ne zaman peki nette olamıyabilirim gerçekten yardımcı olmak isterim şimdi yazarsan
Soran+1 yılyaa çok özür dilerim ama burdan yazamaz mısınız?
- +1 yıl
yazarım ama biraz daha detaylı yazmam lazım burdan herkes görmesin sizin için diyroum sorun yok benim için yani
Soran+1 yılburdan yazsanız daha iyi
- +1 yıl
peki senin aklından geçen çözüm ne?
Soran+1 yılçocuğu aldırıcam
Soran+1 yılçocuğu aldırsam kocam affeder yani çok büyütmez
- +1 yıl
Aldır ama eşine söyleme bence birdaha da asla başkasıyla yatma bence
- +1 yıl
NE eksiği ne hatası vardı eşininde başkasında aradın mutluluğu, kendi iradenle mi birlikte oldunuz yoksa zorlama oldu mu?
Soran+1 yılya zaten bir daha asla yapmam kendi isteğimle yaptım işte
- +1 yıl
Peki nasıl gireceksin o yatağa yeniden affetsede ben olsam bitirirdim peki hamile kaldığını yattığın kişi biliyor mu? Evlimi oda yoksa?
Soran+1 yılabartma o evli değil
- +1 yıl
peki abartmıyorumda hamile kaldığın kişiyle bir gelceğin olur mu peki nasıl bir adam işi gücü varmı?
Soran+1 yılya kocamında benimde alddattığım kişininde işi gücü var maddi problemim olmaz zaten maddiyat hiç sorun değil ama kocamdan ayrılmayı gerçekten istemiyorum
Soran+1 yılayrılsam alddattığım kişiyle evlenebilirim ya da tek geçinirim bu sorun değil ben kocama nasıl kendimi affettiricem o sorun?
- +1 yıl
Kocana Affettirmen çok zor kendini affettim desede bir izi kalır ve aklını kurcalar hep bida yaparmı diye kemirir beynini sorular bence yürümez daha söylüyüm sana yol yakınken bitir sen evliliğini
- +1 yıl
Ben kocanın yerinde olsam söylediğin an bana boşanma davasını açardım ve sana tek kelime söylemez terkederdim ya da sana terket derdim evi
Soran+1 yılya o öyle biri değil işte beni çok çok seviyo zaten o zamanlar evde olmadığından şüphelendi biraz bir şey var mı söyle gibisinden soruyodu anlamış olabilir zaten ama çocuğu kabul etmez işte
- +1 yıl
@ChanER NE kadar severse sevsin eğer affederse o pezevenkten farkı yok bence
- +1 yıl
Şimdi son kararın nedir?
Soran+1 yılbugün akşam anlatıcam iki aydır çok kötüyüm zaten dayanamıyıcam ya kocam ne isterse çocukla ilgili onu yapıcam
Soran+1 yıl@ChanER öyle bir şey asla olmaz hiç merak etmeyin
- +1 yıl
Kabul deme ihtimali kaç % ? Bence seni vurur diyim sana :/
Soran+1 yılya saçmalama ne vurması hiç öyle biri değil hiç merak etmeyin ben affeder evlilik yürür diyorum siz vurur diyosunuz
- +1 yıl
Valla nasıl bir adammış ki o, İhaneti affedecek demek, sen ona güvenip yine yaparsın madem öyle bir eşin var :)
Soran+1 yılya geniş biraz hayır asla yapmam yani tabiki de bir daha olmaz
- +1 yıl
Mezhebi genişse o her türlü fikre açıktır, hatta grup bile yaparsınız o hamile kaldığın adamıda çağır bence ;)
Soran+1 yılşu anda saçmalasanızda baştaki yorumlarınız için teşekkür ederim ben şimdi konuşmaya gidicem
- +1 yıl
Bana sonucu yazarsın ne tepki verdi diye inşallah hakkında hayırlısı olur ama bida asla yapma derim son sözüm bu sana
Çocuğu doğurup sahibine ver, sonra da öl.
811 Yorumla
Soran+1 yılyaa akıl verin diyorum kocam olmadan ölürüm zaten çocuğu aldırsam mı
Soran+1 yılama eşim beni affetmez çocukm olurasa ben kocamsız yapamam
Soran+1 yılne ölmesi yaa kocam öyle biri değil en fazla ayrılır o kadar
Soran+1 yılkocamsız yapamam gerçekten kocam olmadan olmaz çok seviyorum kocamı
Soran+1 yılyaa ne alaka 1 günlük bir şey diyorum kocamı sevmesem ayrılır diğeriyle evlenirim ya da ayrılır tek yaşarım çalışıyorum maddi durumum çok iyi
- +1 yıl
ayağın kaysa yardım istesen uçurum kenarında biride tuttuğun dalı yakışmadı kardeşimkesse şimdi sen aynen dalları kesiyorsun hata insanlara mahsus pişman olmuş ama bir netice var ben katil olayım diyor sende toplu katliam yap diyorsun yakışmadı kardeşim kınama kınanırsın
2 aylık başka adamdan hamilesin ve affetmeyebilir diyorsun. Bence eşinin günahına hiç ama hiç girme ayrıl. Yoksa bu iş uzadıkça batarsın daha fazla. Hiçbir şey gizli kalmaz unutma.
00 YorumlaHiç samimi değilsin.
O adam cağıza çok üzüldüm..
Anlat ve sonuç nenolursa olsun anlat00 YorumlaOlan olmuş üstelik hamilesinde neden böyle bişey yaptın daha farklı bir şeymi buldun o adamda
00 Yorumla
+1 yılSanirim şu an çocuğu aldirmak cinayete girer naparsin bilemem
00 YorumlaTövbe Et Çocuğu Aldırmak Haram Doğur Çocuğu Öbür erkeğe ver bitsin mevzu oda olmaz ise aldırman gerekir aldırırsanda çook tövbe et ve bidaha yapma
00 Yorumla
+1 yılSeven aldatmaz seninki sevgi değil
Geçimini sağlayan salagi kaybetmek istemiyor
Adam anani bacini sxse affedermisin00 Yorumla
+1 yılBu soruyu dün de sormuştun. Boşanacaksın yapacak bir şey yok.
08 Yorumla
Soran+1 yılne sorması yaa yeni soruyoruum akıl fverin böyle şeyler yazmayınn gerçekten çok pişmanım Kocam olmadan asla yapamam
Soran+1 yılya boşanamam işte ölürüm
- +1 yıl
Yazdıklarınla yaptıkların çok tezat. Çok seviyordun madem neden aldattın?
Soran+1 yıl1 günlük oldu karşı koyamadım çok pişmanım
- +1 yıl
Peki dün bu soruyu sormadın ds bu ne?
www.kizlarsoruyor.com/.../q4272984-kocami-aldattim-hamile-kaldim-simdi
Soran+1 yılyok yemin ederim o ben değilim ilk deffa şimdi soruyorum
- +1 yıl
2 soruda da 8 aylık evli olunması tesadüf diyorsun yani öyle mi? :)))
Soran+1 yılaynen ben ilk defa soruyorum onu tam okumadım
git öl senın gıbı ınsanları gordukce evlılıkten ıyıce soguyorum kanks
01 Yorumla
Soran+1 yılakıl ver dedik pişmanım 1 günlük bir şeydi
+1 yılOnu başkasının altına yatmadan önce dusunecektin Yafrummm
03 Yorumla
Soran+1 yılyaa çok pişmanım diyorum 1 günlük bir şeydi akıl verin kötü bir şey olduğunu zaten biliyorum
- +1 yıl
Valla kardeşim kocan belki geniştir kabul eder ama. Brn olsam çoktan sihiktiri basmistim sana.
Soran+1 yılyaa kocam affeder de çocuğu affetmez çocuk var ortada
8 aylık yeni evli birisi neden aldatır çooooook merak ediyorum acıkcası
010 Yorumla
Soran+1 yılya 1 günlük bir şeydi sadece bir günlük çok pişmanım
Soran+1 yılen yakın arkadaşımla oldu
Soran+1 yıl1 gün 1 2 gün niye bu kadar taktın öyle yazdığımın farkındayım ne fark etti en yakın arkadaşımla oldu zaten
Soran+1 yılkocam aldatmamı büyük ihtimal affeder ama çocuğu kabul etmez
- +1 yıl
Şerefsiz olduğu icin
Öyle de böyle de öğrenir yaptığın şey iğrenç bari kocandan ayrıl adam sana eş gözü ile bakmasın
03 Yorumla
Soranya gerçekten çok pişmanım bir kaç günlük bir şeydi
Soran+1 yılyaa o kabul eder tabi de Ben kocamsız yapamam kocamı seviyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan ondan mı sanıyor? Yapmasaydın keşke yazık etmişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen çocugu Aldır ve yoluna devam et. Sevgiline sakın bahsetme bu durumdan
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar