Aldatıldım? Yardım edin?

Merhaba, öncelikle 3 sene olacak evliliğim ve severek evlendik 2 çocuğum var. Eşimle evlenmeden önce biriyle sevgili olduğunu öğrendim, kavga ettik o sıra sözlüydüm. Sorduğumda o gece arkadaşını alıp gelmişti güya, arkadaşı için konuşmuş ama gözüm kör olduğu için inandım. Dedim değişir, evlendim. Evlenmeden önceki birinin gizlide nude resimlerini gördüm, ta ki söylemedim. 3 sene doğru giderken sürekli şüphelendiğim için banyoya, tuvalete telefonla gidiyor, tuvaletten saatlerce çıkmıyor. İnanın ki çok seviyorum, ailemle sorunları oldu, ikisinin haklı ve haksız tarafı var ben yine de eşimin yanındaydım. Annem seni aldatıyor diye hissediyordu, hayır anne derdim, öyle bir şey yok derdim. Şu anda bile sorsa inkar ediyorum ama içim içimi yiyor. Birkaç gün önce hayat kadının birine selam yazmış, ondan sonra onun arkadaşına, hikayesine yorum işte demiş böyle ölünmez füze atsaydın bilmem ne. Sonra benle evliyken biriyle banyoda konuşmuş, kızdan çıplak kendisini göstermesini istemiş. Yani anlamıyorum, eşiyim öyle her şeyden uzak da değilim, utanıyorum yazarken bunu siz anlarsınız ama bu ne ahlaksızca, neyin arayışı? Çocuk derdi yaptım bugüne kadar onu maddi açıdan zarara koymadım, inanın çok sevdim ben ama kendisi de diyor seni seviyorum ama seven bunu yapmaz. Söylediğim zaman şüphelensem bana diyor deli misin, şizofrensin, aldatıyorsun diyorum hayır diyor. Yani bu aldatmak değil mi? Kız videoları var kim diyorum, tanımıyorum yabancıdır diyor. Madem tanımıyorsun, yabancı olduğunu nereden biliyorsun? Kısacası birileriyle görüşüyor, ben bunca şeyi yutamıyorum delireceğim az kalmış. Ailemin evine gidemem huzurları zaten yok daha kötü olacağım. Ben ne yapayım şimdi, yani böyle de devam edemem ben, bu kadar basit değilim inanın. Kim görse diyor hiç uymuyorsunuz, sen kendine bak ona bak diyor. Ben kimseyi de aldırış etmedim, ezmedim bugüne kadar, hak etmedim ben, ona yanıyorum. Zarar koysam borca koysaydım belki de olmazdı, çok kötüyüm 🥹

Aldatıldım? Yardım edin?